ii sayılırım cnm sen nasılsın evet görüşemedik faydalı bilgiler vermişsin hayırlısıyla atlatsak şu hamileligi bakşana göbiş okşamak bile zararlı kaydirigubbakcemile3
dün ayaklarım davul gibi şişmişti doktorumu aradım ayaklarım çok şişti önereceğiniz bişey var mı dedim o da hemen idrar tahlili yaptırın ve tansiyonunuza baktırın dedi. bugün hastaneye gittim tahlil yaptırdım neyse bişey çıkmadı ama dönüşte işe gitmek için taksiye binecektim düz yolda yürürken dengemi kaybettim düştüm dizimi incitim çok moralim bozuldu hala yanlız başıma hallediyorum bu işleri diye düşüyorum bi kaldıran yok yanımdan 2 tane başörtülü pardesülü kadın geçti dediler aa hamile kadın düştü ve tam dibimden geçtiler gittiler bi elini tutayım da kaldırayım demediler. sonra annemi çağırdım izmirden ctesi gelecek inşallah artık hiçbişeyi halledemiyorum çok ağırlaştım. geceleri de uyuyamıyorum tansiyonum da düşük böyle Allaha emanet geziyorum yani.
öyle dedi doktor ayşe de söylemişti göbeği okşamak kasılma yapıyormuş diye ben ama okşuyorum arada yaa tuvalete gittiğimde filan konuşuyorum onunla hareket edince aferim oğluma diye seviyorum bazen mesela hareket etmiyo oğlum nasılsın napıyosun diyorum elimle de okşuyorum hemen bir pıt vuruyo çok hoşuma gidiyo
cnm şişiyosan tuzu azalt eger kullanıyosansüreklı ayaklarını vucut hizasında tut kaldır yani denge kaybıda çok normal vücudun agırlık merkezi degişti dengede duramıyoruz cnm insanlar çok hainleşti yanında adam öldürseler biri kurtarıyım müdahale ediyim demez görmezden gelir insanlık ölmüş allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
umutlu satımız aynı bakalım hangimiz önce doğurcaz. aynı günde doğururmuuz. ama ben sezeryan yaptırıcam gerçi 17 temmuz gibi die konuştuk ama bakalım kısmet.
38.haftadan önce göğüs uçlarınıza bişey sürmemenizi hatta hiç göğüs uçlarınızı ellememenizi öneririm. oksitosin hormonu salgılanır ve rahimde kasılma yapar. ben doktoruma sormuştum ne zaman göğüs ucu kremi sürücem diye 38. haftadan sonra dedi. sebebi de 38. haftadan sonra doğum olsa da bebek tamamlanmış oluyor.
benim zate erken dogum riskim var o yuzden goguslerime yag surerken bile cok dikkat ediyorum kasilmalari baslatmasin diye.Masajdan ziyade sadece uclarina surmeyi dusunuyorum,nasilsa yag suruyorum onun yerine krem sursem dedim ama marka konusunda kararsiz kaldim.
ayaklar çok şişince hastalık belirtisi mi oluyormuş?
ayaklar çok şişince hastalık belirtisi mi oluyormuş?
yok cnm ayaklar ödemden dolayı şişer tuzlu yersın şişer sıcak havalar şimdi ondan şişer ayaklarını sarkıtırsın şişer bir sürü sebebi var cnm ne hastalıgı :sm_confused:
valla internette okumuştum preaklemsi mi ne öle bi hastalık varmış. o da yüksek tansiyon ve idrarda protein fazlalığı ile teşhis ediliyormuş belirtisi de ayak şişmesiymiş ama onda sanırım sadece ayak değil eller yüz filan da şişiyomuş ama benim doktorum pimpirikli işimizi şansa bırakmayalım bi idrar tahlili ve tansiyon kontrolü yapalım bişey çıkmazsa gebelik kesesinin damara baskısından kaynaklanıyordur dedi. o hastalık sanırım ya erken doğuma ya da bebekte kusura mı sebep oluyomuş tahlikeliymiş istersen araştır yani doktora söleyince test istiyolar işte.
cnm preaklemside tansiyonun yükselir baygınlık hissi gelir el yüz şişer gebelık zehirlenmesine hatta erken doguma bile sebebıyet verir.allah korusun
valla canım tuzu keseyim mi dedim yok gerek yok dedi bana bu tuzdan kaynaklanan şişme değil gebelik kesesinin damara baskısından kaynaklanıyor dedi. internette de okumuştum artık ayak şişmesinde tuzu kes demiyolarmış.ama sıcaklar etkiliyor. hamilelikte genellikle ayaklar damara baskıdan ayaklara kan gitmediği için şişiyor. ama hastalık belirtisi de olabileceği için tedbiren tahlil yaptırıyorlar. kağan kocatepenin sitesinde de vardı isterseniz bilgisini internetten araştırıp gönderirim size.
evet işte ama doktora telefon edip ayaklarım bugün davul gibi şişti deyince riske atmak istemiyor bi idrar tahlili yaptırın diyor işte. ama bence gereksizdi ya neyse.
cnm sıcaklardandır doktorun pimpirikli senıde panıkletiyo bol bol dinlen kuzum ayakları azıcık sarkıtınca bile şişiyo bol su içmemiz lazım sıcaklarda su kaybımız çok daha fazla bebgınde suya çok ihtiyacı var şu hamilelik sürecıni sag salım atlatsaydık
cnm senın neden erken dogum riskin var şikayetın nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?