2010 Temmuz Anneleri : )

ii sayılırım cnm sen nasılsın evet görüşemedik faydalı bilgiler vermişsin hayırlısıyla atlatsak şu hamileligi bakşana göbiş okşamak bile zararlı kaydirigubbakcemile3

öyle dedi doktor ayşe de söylemişti göbeği okşamak kasılma yapıyormuş diye ben ama okşuyorum arada yaa tuvalete gittiğimde filan konuşuyorum onunla hareket edince aferim oğluma diye seviyorum bazen mesela hareket etmiyo oğlum nasılsın napıyosun diyorum elimle de okşuyorum hemen bir pıt vuruyo çok hoşuma gidiyo

cnm şişiyosan tuzu azalt eger kullanıyosansüreklı ayaklarını vucut hizasında tut kaldır yani denge kaybıda çok normal vücudun agırlık merkezi degişti dengede duramıyoruz cnm insanlar çok hainleşti yanında adam öldürseler biri kurtarıyım müdahale ediyim demez görmezden gelir insanlık ölmüş allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

valla benımde elim hep göbişimde hoşuma gidiyo tekmeleri elimlede hissetmek istiyorum artık gözlede görülüyo tekmesi ama el alıskanlık yapmıs gibiyo oraya kaydirigubbakcemile3

umutlu satımız aynı bakalım hangimiz önce doğurcaz. aynı günde doğururmuuz. ama ben sezeryan yaptırıcam gerçi 17 temmuz gibi die konuştuk ama bakalım kısmet.

umutlu satımız aynı bakalım hangimiz önce doğurcaz. aynı günde doğururmuuz. ama ben sezeryan yaptırıcam gerçi 17 temmuz gibi die konuştuk ama bakalım kısmet.

cnm kısmet benımde sancılarım doktor erken dogum olabilir ama korkma son haftasına kadar duracak anne karnında dedi eger son haftayı beklerse bizim yaramaz inşallah normal yapmak istiyorum dogumu hakkımızda hayırlsıı

benim zate erken dogum riskim var o yuzden goguslerime yag surerken bile cok dikkat ediyorum kasilmalari baslatmasin diye.Masajdan ziyade sadece uclarina surmeyi dusunuyorum,nasilsa yag suruyorum onun yerine krem sursem dedim ama marka konusunda kararsiz kaldim.

cnm senın neden erken dogum riskin var şikayetın nedir

ayaklar çok şişince hastalık belirtisi mi oluyormuş?

yok cnm ayaklar ödemden dolayı şişer tuzlu yersın şişer sıcak havalar şimdi ondan şişer ayaklarını sarkıtırsın şişer bir sürü sebebi var cnm ne hastalıgı :sm_confused:

ayaklar çok şişince hastalık belirtisi mi oluyormuş?

valla internette okumuştum preaklemsi mi ne öle bi hastalık varmış. o da yüksek tansiyon ve idrarda protein fazlalığı ile teşhis ediliyormuş belirtisi de ayak şişmesiymiş ama onda sanırım sadece ayak değil eller yüz filan da şişiyomuş ama benim doktorum pimpirikli işimizi şansa bırakmayalım bi idrar tahlili ve tansiyon kontrolü yapalım bişey çıkmazsa gebelik kesesinin damara baskısından kaynaklanıyordur dedi. o hastalık sanırım ya erken doğuma ya da bebekte kusura mı sebep oluyomuş tahlikeliymiş istersen araştır yani doktora söleyince test istiyolar işte.

ne bilim flowersenın doktoru test yaptır falan deyince
benimkilerde çok şiştiler o yüzden merak ettim :)

yok cnm ayaklar ödemden dolayı şişer tuzlu yersın şişer sıcak havalar şimdi ondan şişer ayaklarını sarkıtırsın şişer bir sürü sebebi var cnm ne hastalıgı :sm_confused:

valla canım tuzu keseyim mi dedim yok gerek yok dedi bana bu tuzdan kaynaklanan şişme değil gebelik kesesinin damara baskısından kaynaklanıyor dedi. internette de okumuştum artık ayak şişmesinde tuzu kes demiyolarmış.ama sıcaklar etkiliyor. hamilelikte genellikle ayaklar damara baskıdan ayaklara kan gitmediği için şişiyor. ama hastalık belirtisi de olabileceği için tedbiren tahlil yaptırıyorlar. kağan kocatepenin sitesinde de vardı isterseniz bilgisini internetten araştırıp gönderirim size.

cnm preaklemside tansiyonun yükselir baygınlık hissi gelir el yüz şişer gebelık zehirlenmesine hatta erken doguma bile sebebıyet verir.allah korusun

cnm preaklemside tansiyonun yükselir baygınlık hissi gelir el yüz şişer gebelık zehirlenmesine hatta erken doguma bile sebebıyet verir.allah korusun

evet işte ama doktora telefon edip ayaklarım bugün davul gibi şişti deyince riske atmak istemiyor bi idrar tahlili yaptırın diyor işte. ama bence gereksizdi ya neyse.

cnm sıcaklardandır doktorun pimpirikli senıde panıkletiyo bol bol dinlen kuzum ayakları azıcık sarkıtınca bile şişiyo bol su içmemiz lazım sıcaklarda su kaybımız çok daha fazla bebgınde suya çok ihtiyacı var şu hamilelik sürecıni sag salım atlatsaydık

evet işte ama doktora telefon edip ayaklarım bugün davul gibi şişti deyince riske atmak istemiyor bi idrar tahlili yaptırın diyor işte. ama bence gereksizdi ya neyse.

cnm tedbir almak istemiş doktorun riske atmak istememiş hem böylece senınde doktorununda içi rahat etmiş olur

yok paniklemedim bişey çıkmayacağını biliyodum çünkü okumuştum eller yüz filan şişer diye bir de tansiyonum yükselse mutlaka hissederim ama dediğini yapim gene de diye gidip yaptırdım idrar tahlilini. ama habire tahlil yaptırmaktan çok sıkıldım yani.

cnm senın neden erken dogum riskin var şikayetın nedir

bende konizasyon sebebi ile rahim agzinda kisalik var,dikisliyim ama arada zamansiz kasilmalarim oluyor,uzun suredir yatakta ve ilaclarla geciyor gebeligim.Insallah hepimiz de saglikla ve zamininda bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…