bende konizasyon sebebi ile rahim agzinda kisalik var,dikisliyim ama arada zamansiz kasilmalarim oluyor,uzun suredir yatakta ve ilaclarla geciyor gebeligim.Insallah hepimiz de saglikla ve zamininda bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.
selam kızlar iyi akşamlar
biz de geldik
araştırdığım kadarıyla göğüs ucu için en iyi krem LANSİNOH
sürdükten sonra yıkamadan bebeği emzirebiliyormuşuz
ya benim bir arkadaşım lansinoch çok yağlı bebek rahatsız oluyor mustela daha iyi demişti. ben mustela kullandım dedi ama göğüs ucu açısından hangisi iyi bilemiyorum yaa. ben de kararsızım açıkçası mustela mı lansinoch mu diye.
biz de geldik
geçmiş olsun canım
İnşallah vaktinde doğururuz hepimiz hayırlısıyla
forumda birkac yerde daha ovmusler bu kremi,iyi demek ki
cok tesekkur ederim canim,amin
mustelanın da olduğunu bilmiyordum
ona da bakayım bari
bebek bakım ürünlerini mustela almayı düşünüyorum aslında hala kararsızım sebamed mi mustela mı diye
doktorlar sebamedi de öneriyorlarmış
ama bir iki şikayet okudum o yüzden kararsız kaldım
ben sebamed kullanmayı düşünüyorum bebeği olan arkadaşlarım çok memnun kaldıklarını söylediler. ama benim doktorum da mustela krem alırsınız dedi göğüs ucu için. ama ben acaba yeterli gelir mi diye kararsızım. çünkü benim göğüslerimin ucu içine kaçık gerek bebek gerek ben onları ç.ıkarmak için uğraşacağımız için kesin yara olacaktır. o yüzden etkili bişey olsun istiyorum. ama bir de aventin göğüs ucunu dışarı çıkaran kremleri varmış ondan da alsam mı bilmiyorum.
benim de içe kaçık inşallah yara olmaz dışa çıkaran kremi duymadım da
göğüs ucu koruyucular var silikon gibi onlar lazım olur mu ki
bu arada sebamedin seti vardı nettte ama ben sabun almayı düşünmüyorum
şampuan + maşaj yağı ve pişik kremi yeterli olur sanırım
hesapladım da mustela daha pahalıya geliyo ama ben sanırım mustela alacağım
bir de sebamedin setini aldım ben ama eve kim geldiyse bebe yağını boşuna almışın kullanılmıyor dedi. yazın özellikle bebe yağı tahriş ediyomuş. ben de ben kullanırım olmazsa dedim. istersen bebeyağı alma.
bir de sebamedin setini aldım ben ama eve kim geldiyse bebe yağını boşuna almışın kullanılmıyor dedi. yazın özellikle bebe yağı tahriş ediyomuş. ben de ben kullanırım olmazsa dedim. istersen bebeyağı alma.
canım benim kızım 10 aylık doğduğundan beri sebamedin ürünlerini kullanıyorum. en çok bebek yağı kullandım ben. yazın hergün banyo yaptırıldığı için hergün yağlıyodum. şimdi bile birkaç gün yaplamasam cildi soyulur gibi oluyo belki de benim kızın cildi hassastır.
dün ayaklarım davul gibi şişmişti doktorumu aradım ayaklarım çok şişti önereceğiniz bişey var mı dedim o da hemen idrar tahlili yaptırın ve tansiyonunuza baktırın dedi. bugün hastaneye gittim tahlil yaptırdım neyse bişey çıkmadı ama dönüşte işe gitmek için taksiye binecektim düz yolda yürürken dengemi kaybettim düştüm dizimi incitim çok moralim bozuldu hala yanlız başıma hallediyorum bu işleri diye düşüyorum bi kaldıran yok yanımdan 2 tane başörtülü pardesülü kadın geçti dediler aa hamile kadın düştü ve tam dibimden geçtiler gittiler bi elini tutayım da kaldırayım demediler. sonra annemi çağırdım izmirden ctesi gelecek inşallah artık hiçbişeyi halledemiyorum çok ağırlaştım. geceleri de uyuyamıyorum tansiyonum da düşük böyle Allaha emanet geziyorum yani.
ne bilim flowersenın doktoru test yaptır falan deyince
benimkilerde çok şiştiler o yüzden merak ettim :)
biz de geldik
Kızlar bu arada benim SAT a göre 49 gün kaldı
doktora göre 39 gün
çok heyeccanlıyım ama hala hiçbirşeyimiz hazır değil ve ben 20 gün daha çalışıcam
acaba 1 hafta erken mi çıksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?