2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar iyi akşamlar
biz de geldik
araştırdığım kadarıyla göğüs ucu için en iyi krem LANSıNOH
sürdükten sonra yıkamadan bebeği emzirebiliyormuşuz

bende konizasyon sebebi ile rahim agzinda kisalik var,dikisliyim ama arada zamansiz kasilmalarim oluyor,uzun suredir yatakta ve ilaclarla geciyor gebeligim.Insallah hepimiz de saglikla ve zamininda bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.

geçmiş olsun canım
İnşallah vaktinde doğururuz hepimiz hayırlısıyla

biz de geldik
araştırdığım kadarıyla göğüs ucu için en iyi krem LANSİNOH

ya benim bir arkadaşım lansinoch çok yağlı bebek rahatsız oluyor mustela daha iyi demişti. ben mustela kullandım dedi ama göğüs ucu açısından hangisi iyi bilemiyorum yaa. ben de kararsızım açıkçası mustela mı lansinoch mu diye.

mustelanın da olduğunu bilmiyordum
ona da bakayım bari
bebek bakım ürünlerini mustela almayı düşünüyorum aslında hala kararsızım sebamed mi mustela mı diye
doktorlar sebamedi de öneriyorlarmış
ama bir iki şikayet okudum o yüzden kararsız kaldım

biz de geldik

forumda birkac yerde daha ovmusler bu kremi,iyi demek ki

geçmiş olsun canım
İnşallah vaktinde doğururuz hepimiz hayırlısıyla

cok tesekkur ederim canim,amin

forumda birkac yerde daha ovmusler bu kremi,iyi demek ki

cok tesekkur ederim canim,amin

ben de forumda okudum aslında :) okuduklarıma göre iyi gibi geldi
iki boyu var küçüğü 15 TL falan büyüğü de 27 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam

ben sebamed kullanmayı düşünüyorum bebeği olan arkadaşlarım çok memnun kaldıklarını söylediler. ama benim doktorum da mustela krem alırsınız dedi göğüs ucu için. ama ben acaba yeterli gelir mi diye kararsızım. çünkü benim göğüslerimin ucu içine kaçık gerek bebek gerek ben onları ç.ıkarmak için uğraşacağımız için kesin yara olacaktır. o yüzden etkili bişey olsun istiyorum. ama bir de aventin göğüs ucunu dışarı çıkaran kremleri varmış ondan da alsam mı bilmiyorum.

Kızlar bu arada benim SAT a göre 49 gün kaldı
doktora göre 39 gün
çok heyeccanlıyım ama hala hiçbirşeyimiz hazır değil ve ben 20 gün daha çalışıcam
acaba 1 hafta erken mi çıksam

benim de içe kaçık inşallah yara olmaz dışa çıkaran kremi duymadım da
göğüs ucu koruyucular var silikon gibi onlar lazım olur mu ki

bu arada sebamedin seti vardı nettte ama ben sabun almayı düşünmüyorum
şampuan + maşaj yağı ve pişik kremi yeterli olur sanırım
hesapladım da mustela daha pahalıya geliyo ama ben sanırım mustela alacağım

bana ezcaneden mustelanin numunelerini verdiler ama bebek dogmadan deneme imkani yok,e bebek gelince de kostur kostur kozmetik almaya gidemem saniyorum.O yuzden karar verip almak lazim birinden birini,hosumuza gitmezse artik degistirecez daha sonra.

mustela 27 milyondu nişantaşında lansinoch da aynı fiyat sanırım. belki mustelayı denerim işe yaramazsa lansinochu denerim. eczanelerde satılıyor eşini göndericen alcak.bana doktor sölemişti göğüs ucu çıkaran kremler var dşye sordum eczaneye aventin varmış sorcam onu da doktora ama silikon göğüs ucu aldım ben o mutlaka şart çünkü göğüs uçları hemen çıkmıyormuş bir de pompa şart bizim için ama göğüs kalkanı filan ne işe yarar bilmiyorum. 38. haftadan sonra göğüs muayenesi yapıyomış doktor o zaman konuşurum olmazsa.

bir de sebamedin setini aldım ben ama eve kim geldiyse bebe yağını boşuna almışın kullanılmıyor dedi. yazın özellikle bebe yağı tahriş ediyomuş. ben de ben kullanırım olmazsa dedim. istersen bebeyağı alma.

benim birkac arkadasim sirf bu gogus ucu acisi yuzunden bebeklerini emziremediler,anlattiklarina gore dayanilmaz hale gelmis,bende o yuzden korktum,bebegimi emzirmeyi cok istiyorum cunku.Silikon gogus ucunun ise yaradigini baska bir arkadasim soyledi,ben daha almadim ama ilk firsatta aldiricam.

bebe yagini durulama suyuna katmak fazla yaglanmadan cildini nemlendirir diye dusunuyorum.Dedigin gibi hic olmadi kendin kullanirsin,ben hamile kalmadan once de her banyo sonrasi bebe yagi ile nemlendiriyordum cildimi.

canım benim kızım 10 aylık doğduğundan beri sebamedin ürünlerini kullanıyorum. en çok bebek yağı kullandım ben. yazın hergün banyo yaptırıldığı için hergün yağlıyodum. şimdi bile birkaç gün yaplamasam cildi soyulur gibi oluyo belki de benim kızın cildi hassastır.

ne bileyim ben de aldım ama bana gelen bebeği olan arkadaşlar bebeyağını niye aldın doktor tavsye etmiyo kullanılmıyo filan dediler. hele bi doğsun da sorarız çocuk doktoruna.

canım çok geçmiş olsun yuh diyorum yaaa insaf kalmamış millette insan bi yardımcı olıur
.

ne bilim flowersenın doktoru test yaptır falan deyince
benimkilerde çok şiştiler o yüzden merak ettim :)

canım şişliklerin dinlendiğinde geçiyorsa sadece fizyolojik ama dinlendiğinde geçmiyorsa o zaman idrarda protein falan bakılması gerekiyor çünkü gebelik zehirlenmesi olabilir diyor doktorlar.

biz de geldik

canım bende o kremi düşünüyorum.

Kızlar bu arada benim SAT a göre 49 gün kaldı
doktora göre 39 gün
çok heyeccanlıyım ama hala hiçbirşeyimiz hazır değil ve ben 20 gün daha çalışıcam
acaba 1 hafta erken mi çıksam

valla tatlım sanki erken çıksan mantıklı olur gibi malum zaten hareketlerimizde iyice kısıtlandı biraz vaktin kalsın derim ben.

herkez mışıl mışıl uyuyorr boshayallersmile ben yattım ama uyuyamadım bir türlü... sanırım uykusuz geceler başladıı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…