2010 Temmuz Anneleri : )

Aynen.Nedense uyuyasım yok oğluşumda kıpır kıpır uyanık olduumu anladı galiba :)

pompa ben aldım
medela mini elektrikli
bize çok lazım olacak
özellikle çalışırken

silikon göğüs ucunu da ekleyeyim listeme

pompa ben aldım
medela mini elektrikli
bize çok lazım olacak
özellikle çalışırken

silikon göğüs ucunu da ekleyeyim listeme

Ağustos annelerinde dediler avent gögüs kalkanı daha önce kullanan varmış ama bu silikon göğüs ucu ne oluo anlamadım.
Benim göğüs uçlarm yok gibi sankde çkmıcakmış gibi gelio bana ama bi abla var diyor hep ben böle diince merak etme emzirmeye başlayınca çıkacaklar hadi hayırlısı bakalım pek inanmıoum çıkcaaaına ama

Görümcem de mesela (çalışmıyor) ne pompa kullandı ne kalkan ne krem sadece göğüs pedi.onun için acaba almasam mı bende lazım olmazsa bide olursada eczaeden ya net ten alıveririim diye düşünüyorum.
Ve otribebe burun aspiratörü alıcam ama daah ucuz olanlar var pompa gibi onlardan mı alsam ama otribebe en iyisi diolar kafam karıştı :S

göğüs kalkanı
Özellikleri :
Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek için sütyenin içine giyilir.
Hava geçirir kalkanlar acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.

Paket İçeriği:
2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
2 AVENT Süt Toplama Kalkanı
2 AVENT Silikon Masaj Yastıkları
Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da kaynatarak steril edilebilir.

silikon göğüs ucu
Özellikleri :
AVENT Göğüs Ucu Koruyucuları kağıt inceliğinde, yumuşak, kokusuz silikondan yapılmıştır ve acıyan veya çatlak göğüs uçlarını korur.
Bebeğinizin göğsünüzle daha çok temas kurabilmesi için kelebek şekillidirler.
Bebeğiniz teninizi ve kokunuzu hissetmeye devam ederek emerken anne sütünün çoğalmasını temin eder.
Göğüs uçlarınız iyileştiğinde ise kolayca göğsünüze döner.
Küçük ve standart olmak üzere 2 bedeni mevcuttur.
UYARI; Göğüs Koruyucu yalnızca acıyan veya çatlak göğüs uçlarınız varsa kullanımınız içindir ve doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır.

Paket İçeriği: 2 adet Kelebek şekilli Göğüs Ucu Koruyucu

Ürün madde içeriği:
Silikon
Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da 5 dakika kaynatarak steril edilebilir.

aynen benim de ne görümcem ne eltim kullanmış
her eczanede de satılıyo çok da acil bişey değil zaten ama bilmiyorum insan herşey hazır olsun istiyo
burun aspriratörüne bir bakayım

bu burun aspiratörü de enteresan bişeymiş
acaba normal pompa gibi olanları daha kullanışlı olmaz mı ki

Hmm.. anladım saol canım o zman silikon göğüs ucuna gerek yok yara olunca alınır.Kalkanı da yara olmadan da kullanılıo heralde ama "göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar. " kısmı dikkatimi çekti,mesela ben pompa kullanmazsam (evdeyim çalışmıyorum acil bir durum dışında kullanmama gerek kalmaz sanırım). gerek kalmıcak mı ayy bu saatte kafam döndü zaten.
Emzirirken sızan dediide heralde emzirdikten hemen sonra hala süt gelmeye devam ediyor biraz onu kastediyor heralde

bu burun aspiratörü de enteresan bişeymiş
acaba normal pompa gibi olanları daha kullanışlı olmaz mı ki
ben onlardan alırım dedim ama bebein burnuna giricek kısımları netten çok büyükmüş gibi duruyor ötekide anne çekiyor ona göre ayarlayabiliyormuşsun çekiş hızını heralde kaydirigubbakcemile3
ayy ben yapamam ne bileyim öğürürüm heralde,gerçi o haznede kalıcak ama.birde önden nemlendirmek gerekiyormuş heralde

yaa ben de yapamam gibi geliyo
ama anne olucaz herşeyi yapmak lazım :)
acaba onun içi nasıl temizleniyor ki

aslında ben ikisini aynı şey zannediyordum :)
şimdi öğrendim farklı olduklarını yara olursa göğüs ucu alırım
göğüs kalkanı da almıcam

bi sanie dergiden taratiim resim var anne resimde gülüo ama sümük fikri aklıma gelince ııykk oluoum

sanırım filtreye kadar gelo soora filtreyi atıyosun 3 adet yedek varmış içinde ama bitince onlar uç nerden bulcas

bi sanie dergiden taratiim resim var anne resimde gülüo ama sümük fikri aklıma gelince ııykk oluoum

yedek uçları da var nette 10 tanesi 8 TL

dergi mother&baby mi :) şimdi nette bakıyodum da onda da kadın gülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…