2010 Temmuz Anneleri : )

yuhh bu ne fiyat insanı kazıklıcaklar die şimdi monodoz alınmadan olmazmı.bi ark aldı bugün aspiratör yazdım ona bakalım sorsun

huri37:üzgünüm çanım satış siteleri link vermek yasak reklama giriyor hayatım..

Son düzenleyen: Moderatör:
bakım ürünlerini ne marka alacaksın?
bakım ürünü derken burdan aldım görümcem çok memnun kalmıştı ve pişik kreminde çinko varmış sanırım.Ama ablam bebek yağını kendi yapıcakmış ya da aktardan buydağ yağı al diyor doğal olsun diye

huri37:kızlar biliyorum paylaşmak istiyorsunuz ama ürünlerin sadee resmini koyun fiyatını yazın satış yapan sitelerin linklerini vermek yasak ...çok üzgünüm...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben mustela ya da sebamed düşünüyorum da ikisi arasında kararsız kaldım
eltim mustela kullanıyodu çok memnundu
KK da araştırdığım kadaryla herkes de memnun
Sebamed i de doktorlar tavsiye ediyormuş
yağ olarak zeytinyağını da öneriyorlar

Doğru aslında kullanıp görücez.
Ben genelde şikayetvar.com a bakarım bebefix ten alışveriş yapıcaktım vazgeçtim mesela.

Doğru aslında kullanıp görücez.
Ben genelde şikayetvar.com a bakarım bebefix ten alışveriş yapıcaktım vazgeçtim mesela.

ben de aslında şikayet var a bakıyorm
bebişimin bir iki eksiği kaldı onları da netten alayım diyorum ama güvenemiyorum ki

şimdi novartis e baktım şu Allah ıma binlerce şükrettiim otrivine burun spreyini de o üretiomuş.
burun aspiratöründen alsam mı acaba ama o monodoza gerek varsa hiçte alamam aspiratör 13 tl miş monodoz 25 tl.bi sefer deilki uç al monodoz al oooo
Kocam bıktı zaten o alıncak bu alıncak başta derdi gerek yok die şimdi hemen alırız dio nasılsa diodur bu manyaq nasılsa 2 gün soora kızlardan duyar başka bişi vazgeçer gerek yok die kaydirigubbakcemile3

aynen ben de öyleyim yaa
bu da lazımmış şu da lazımmış
sanki mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz :))
lazım olunca çıkar alırım diyo

saate 4 olmuş ben artık yatayım sandalye tepesinde kasıklarıma ağrı girdi
iyi geceler canımopuyorumnanaktan

iyigeceler bende kötü oldum sırtımdan ölüyorum yatayım yoksa 3 e kadar kallamıcam

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrr :)) gençlik bayramımız kutlu olsunnnn :))

Günaydınnnn..........
biz yine çalışan anneler burdayızzzz ......
ben hala gencim halbuki benm bayramım bende tatil istiyorumm

bende konizasyon sebebi ile rahim agzinda kisalik var,dikisliyim ama arada zamansiz kasilmalarim oluyor,uzun suredir yatakta ve ilaclarla geciyor gebeligim.Insallah hepimiz de saglikla ve zamininda bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.
cnm allah yardımcın olsun daha dogrusu yardımcımız olsun inşallah zamanında ve saglıkla kavusuruz bebişlerimize
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrr :)) gençlik bayramımız kutlu olsunnnn :))
günaydın cnm senınde kutlu olsunnnn

selamm nasılsın

kızlar doktor bana NıDıLAT die bi ilaç verdi sancılarım kasılmalarım var die dedi o ilacı igne ucuyla del dil altına sık dedi aranızda kullanan varmı bu ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…