2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar,
Yıkık,dökük bir memleketi tekrar vatan yapmak için cesaretle Samsun'a çıkan,ömrünü bu devleti kurmaya adayan Görmeden özlediğim Atamı şükranla anıyor;
Tüm gençlerin ve kendini genç hissedenlerin bayramını kutluyorum.

Allah bu günleri yavrularımıza da göstersin inşallah.
Rabbim bu vatanı hep kendiyle başbaşa mutlu huzurlu eğlesin.
Çok duygusalım bu gün.
Şimdi 19 Mayıs kutlamalarını izliyorum.
O günlerin hissiyatını içimde duyuyorum sanki.
Rabbim bizim oğullarımıza kızlarımıza da Atamın cesaretinden versin.

insan bı durup yardım eder ınsanlık nereye gıtmıs yaa bunun bas ortuylede ılgısı yok ınsanlıkla ılgılı oda dıs gorunusten bellı olmuyor ıste

iyi bayramlar arkadaşlar..a.s.bu gün aynı zamanda eşimle nişan yıldönümümüz :asigim:

amin canım.

bakım ürünleri ne aldınız? sebamed mi alsam acaba? birtek onlar kaldı benim birde bebek bezi tabii..

kızlar doktor bana NıDıLAT die bi ilaç verdi sancılarım kasılmalarım var die dedi o ilacı igne ucuyla del dil altına sık dedi aranızda kullanan varmı bu ilacı

ben dişimle patlatıp emiyorum..iğne ile falan uğraşamam..keskin naneli mentollü gibi bir tadı var..Çok hızlı etki ediyor,karnı yumuşatıyor..baş ağrısı yapıyor ancak..kasılmalara çok etki ediyor..

Flowercim çok geçmiş olsun,mesajını bulamadım ama safkanın alıntısından öğrendim..ınsanlık ,merhamet insanın kılığında değil kalbinde ,beyninde ...

bazı seylerı tıcarı zekası olanlar uretmıs para kazanmak ıcın bence bebe yagıda bunlarda bırı onun yerıne bugday yagı veya organık baska bı yag surulebılırkı zaten gerek varmı oda tartısılır yuzlerce yıl once bebeklerı yagladıklarını hıc sanmıyorum
bebe urunlerınde ben organık urunlerı tercıh ederım sahsen

canım nidilat tansiyon düşürmek için kullanılıyo benim bildiğim.acilde yüksek tansiyonlulara hemen nidilat verilir

Günaydınlarr.....
Biz geldikk...Nasılsınız güzel annişler ve bebişleriii...
Bizde iyi olmaya çalışıyoruz...

canım nidilat tansiyon düşürmek için kullanılıyo benim bildiğim.acilde yüksek tansiyonlulara hemen nidilat verilir

Evet tansiyon düşürücü ama hamilelikte kasılmaları önlemek için de veriliyor..Prepar,adalat vs de kasılma önleyici olarak veriliyor hamilelikte...benim tansiyonum düşük ama dr nidilat verdi yine..Aşırı etkisi olmadı tansiyonuma..Zaten oldum olası düşüktür..günlük alınan doza göre etkisi oluyor sanırım..ben 12 saate 1 alıyorum..Aşırı sancısı olanlara yarım saatte 1 bile verildiğini gördüm hastanede..onlara da prepar serum veriyorlar ya da tractocil serum..

Kızlar bizim de sadece bakım ürünlerimiz eksik.Ben de henüz ne alacağımı bilmiyorum.
bu arada yarın Doktora gidiyoruz oğluşumla randevumuz var:))
Ayy hemen yarın olsun yaaa.
Kızlar gelin poğaça yaptım sabah sabah,tatil sabahı eşimle oğluşuma bi kıyak geçiyim kahvaltıda dedim,
Gelin beraber yiyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…