- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
dün ayaklarım davul gibi şişmişti doktorumu aradım ayaklarım çok şişti önereceğiniz bişey var mı dedim o da hemen idrar tahlili yaptırın ve tansiyonunuza baktırın dedi. bugün hastaneye gittim tahlil yaptırdım neyse bişey çıkmadı ama dönüşte işe gitmek için taksiye binecektim düz yolda yürürken dengemi kaybettim düştüm dizimi incitim çok moralim bozuldu hala yanlız başıma hallediyorum bu işleri diye düşüyorum bi kaldıran yok yanımdan 2 tane başörtülü pardesülü kadın geçti dediler aa hamile kadın düştü ve tam dibimden geçtiler gittiler bi elini tutayım da kaldırayım demediler. sonra annemi çağırdım izmirden ctesi gelecek inşallah artık hiçbişeyi halledemiyorum çok ağırlaştım. geceleri de uyuyamıyorum tansiyonum da düşük böyle Allaha emanet geziyorum yani.
allah iilik versin cnm oh ne güzel dinlen kuzunla bol bol
Allah bu günleri yavrularımıza da göstersin inşallah.
Rabbim bu vatanı hep kendiyle başbaşa mutlu huzurlu eğlesin.
Çok duygusalım bu gün.
Şimdi 19 Mayıs kutlamalarını izliyorum.
O günlerin hissiyatını içimde duyuyorum sanki.
Rabbim bizim oğullarımıza kızlarımıza da Atamın cesaretinden versin.
iyi bayramlar arkadaşlar..a.s.bu gün aynı zamanda eşimle nişan yıldönümümüz :asigim:
günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan
kızlar doktor bana NıDıLAT die bi ilaç verdi sancılarım kasılmalarım var die dedi o ilacı igne ucuyla del dil altına sık dedi aranızda kullanan varmı bu ilacı
bakım ürünleri ne aldınız? sebamed mi alsam acaba? birtek onlar kaldı benim birde bebek bezi tabii..
Nişan yıldönümünüz kutlu olsuunnnnn...opuyorumnanaktan
günaydın hemşo naber?
canım nidilat tansiyon düşürmek için kullanılıyo benim bildiğim.acilde yüksek tansiyonlulara hemen nidilat verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?