2010 Temmuz Anneleri : )

Ayşe nişan yıldönümünüz de kutlu olsun kızz:))
Allah mutlu huzurlu bir yastıkta kocatsın sizi:)

Ne güzel canım eksikler azaldı iyice maaşallah..Bizimde bir bez kaldı almamız gereken onun haricinde çok şükür tamamladık...
Ben Bakım ürünü oalrak SEBAMED inkileri aldım canım onları önerdiler genelde...
Ohh afiyet olsun güzelimmm bebişe yarasın....

Herkese hayırlı günler diliyorum.

Dün kontrolüm vardı.çok şükür oğlumun sağlığı çok iyi.
NST bağlandım.sancım çıkmadı,oğlumu kalp atışları,hareketleride gayet iyimiş.
AYŞECİM dr.bana eğer kasılman olursa prepar kullan dedi.3 saatte yarım tablet dedi.Şimdilik kullanmadım,ama yan etkileri fazlaymış,çarpıntı yaparmış buda beni korkuttu açıkcası.

İyi hadi gözün aydın canım kendine dikkat et oğluşuna da.

OYAnın oğluşu çıktı mı acaba küvezden yaa merak ettim şimdi.
Canım allah yardımcıları olsun.

Günaydınlarr.....
Biz geldikk...Nasılsınız güzel annişler ve bebişleriii...
Bizde iyi olmaya çalışıyoruz...

hoşgeldin tatlımm

hoşgeldinnn
maşşallah canım oğluna

Sana da hayırlı günler olsun...
Maaşallah canım oğluşuna çok şükür sevindim iyi olmasına...

hoşgeldin tatlımm

Hoşbuldummmzemuszemus

artvinli bende prepar kullaniyorum, gunde 3 tane yarim aliyorum ve su ana kadar herhangi bir yan etkisi olmadi bende. ne carpinti ne de mide bulantisi, bas agrisi. sanirim aldigin dozla ilgili yan etkilerin gozlenmesi. gerci benim kasilmam yok sadece ucak yolculugu yapicam diye guvenlik amacli kullaniyorum. eger doktorun onerdiyse sende rahat rahat kullanabilirsin

güzel bir bayram gününde güzel temmuz annelerine meraba. nasılsınız bakalım bugün?biz eşimle güzel bir kahvaltı ettik türk kahvesi içtim üstüne kahvaltı sofrasını bile daha toplamadım.

güzel ve genc anneler bayramınız kutlu olsun
oğluşumla be sabah kız yegenımın okulundakı dans gösterisini izlemeye gittik şimdi geldik .biraz dinlenip tekrar sokaga cıkıcaz 20 yıldır lıse arkadaslarımla 19 mayısta yemege gıderız oraya gıdıcem koca göbekle sasıracaklar .

turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…