eet öle gerçekten ama neden oluyoki acaba bu bulantılar geçen akşam zor yetiştim banyoya
aile buyuklerimiz duysaydı hemen cok saclanıyo derdi
kızlar biberon alan var mı aranızda
hangi boy almak gerek acaba
ben geçen gün chicco nun yeni ürününe baktım kauçuk uçlu naturel yazıyo. cam biberon
şimdilik küçük boyu ideal gibi duruyo ama birkaç ay sonra tekrar büyüğünü almak gerekir diyolar acaba şimdi büyük alsak olmazmı. emme kısmı ikisinin de aynı sadece biberon kısmının boyutu farklı bilmiyorumkismile
kızlar biberon alan var mı aranızda
hangi boy almak gerek acaba
ben geçen gün chicco nun yeni ürününe baktım kauçuk uçlu naturel yazıyo. cam biberon
şimdilik küçük boyu ideal gibi duruyo ama birkaç ay sonra tekrar büyüğünü almak gerekir diyolar acaba şimdi büyük alsak olmazmı. emme kısmı ikisinin de aynı sadece biberon kısmının boyutu farklı bilmiyorumkismile
ben chicconun cam biberonunu aldım ama aynısını görümcem de verdi.2 tane oldu.bir de kardeşimin eşi verdi o da kafası eğimli olanlardan plastik biberon. kimisi diyor cam biberon iyi kimisi sütün besleyiciliğini öldürüyormuş plastik olması lazımmış kimisi diyor kauçuk emzikli iyi kimisi silikon uçlu iyi bakalım ben de kararsızım. hangisine alışırsa onu vericem.
Ben aldım canım Chicco nun küçük boyunu aldım.Büyük boyuda baya büyük küçücük bebekte kullanımı çok zor olur dedik..Cam daha sağlıklıdır diye düşündümm...
mevlütlük saten gecelik takımı baktım kağanda çok güzel modeller var. ikili takım 250 sanırım onu da alıcam çünkü başka yerde beğenmedim klasik 6 lı takımlar hoşuma gitmiyo.
birkaçını denedim karnımdan dolayı hiç yakışmadı gibime geldi tabi doğum sonrası farklı durucak ama
acaba doğumdan sonrayı mı beklesem satenler için
sen ne dersin denizcim
ciddimisin ilk kez duydum dediğini. halbuki plastik sıcakla temas ederse kanserojen madde salgılıyo. CADIARZU
ben de cam olanında karar kıldım zaten ama boyutu konusunda kararsızım.
bir kaç ay sonra tekrar almak konusunda kararsızım açıkçası. küçük boyu 22,5 tl büyüğü ise 24 tl. annem küçük al diyo ama 2 yaşında kızı olan bi arkadaşım da büyük al diyo. onun sütü çok azdı hep mama sütle beslediği için küçük yeterli olmaz birkaç ay sonra dedi.
acaba neden zor olur diye düşündün ki zaten 1-1,5 yaşına kadar hep biz yediricez ondan sonra kendi tutmaya başlar. bilmiyorumkismile
biliyorum canım orayı ben de baktım beyaz ağırlıklı mavbili bişey aradım bulamadım. hep sade maviler vardı. ben de linensden pamuk saten düz krem rengi bi set aldım ama fiyatı biraz yüksek 270 verdim içime sindi çok beğeniyorum ama biraz fiyatlı oldu napalım artık oğluşuma feda olsun. nevresimi de sonra alırım artık kışa doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?