2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar biberon alan var mı aranızda
hangi boy almak gerek acaba
ben geçen gün chicco nun yeni ürününe baktım kauçuk uçlu naturel yazıyo. cam biberon
şimdilik küçük boyu ideal gibi duruyo ama birkaç ay sonra tekrar büyüğünü almak gerekir diyolar acaba şimdi büyük alsak olmazmı. emme kısmı ikisinin de aynı sadece biberon kısmının boyutu farklı bilmiyorumkismile

ben chicconun cam biberonunu aldım ama aynısını görümcem de verdi.2 tane oldu.bir de kardeşimin eşi verdi o da kafası eğimli olanlardan plastik biberon. kimisi diyor cam biberon iyi kimisi sütün besleyiciliğini öldürüyormuş plastik olması lazımmış kimisi diyor kauçuk emzikli iyi kimisi silikon uçlu iyi bakalım ben de kararsızım. hangisine alışırsa onu vericem.

Ben aldım canım Chicco nun küçük boyunu aldım.Büyük boyuda baya büyük küçücük bebekte kullanımı çok zor olur dedik..Cam daha sağlıklıdır diye düşündümm...

ciddimisin ilk kez duydum dediğini. halbuki plastik sıcakla temas ederse kanserojen madde salgılıyo. CADIARZU

Ben aldım canım Chicco nun küçük boyunu aldım.Büyük boyuda baya büyük küçücük bebekte kullanımı çok zor olur dedik..Cam daha sağlıklıdır diye düşündümm...

ben de cam olanında karar kıldım zaten ama boyutu konusunda kararsızım.
bir kaç ay sonra tekrar almak konusunda kararsızım açıkçası. küçük boyu 22,5 tl büyüğü ise 24 tl. annem küçük al diyo ama 2 yaşında kızı olan bi arkadaşım da büyük al diyo. onun sütü çok azdı hep mama sütle beslediği için küçük yeterli olmaz birkaç ay sonra dedi.
acaba neden zor olur diye düşündün ki zaten 1-1,5 yaşına kadar hep biz yediricez ondan sonra kendi tutmaya başlar. bilmiyorumkismile

Yase uyku setini, yine kapalıçarşının girişindeki bebe mağazalarının birinden aldım..Özdilek mağazası var yanında adını unuttum..

Benimde şampuan sabun krem vs vs vs..., biberon, bebek bezi ve her ihtimale karşı hazır maması kaldı alınacak..

Başka alınacak yok bitirdik çok şükür.

Mevlüt şekerleri ve hastanedeki ikramlık çikolatalar ise sonraki şeyler benim için..

biliyorum canım orayı ben de baktım beyaz ağırlıklı mavbili bişey aradım bulamadım. hep sade maviler vardı. ben de linensden pamuk saten düz krem rengi bi set aldım ama fiyatı biraz yüksek 270 verdim içime sindi çok beğeniyorum ama biraz fiyatlı oldu napalım artık oğluşuma feda olsun. nevresimi de sonra alırım artık kışa doğru

mevlütlük saten gecelik takımı baktım kağanda çok güzel modeller var. ikili takım 250 sanırım onu da alıcam çünkü başka yerde beğenmedim klasik 6 lı takımlar hoşuma gitmiyo.
birkaçını denedim karnımdan dolayı hiç yakışmadı gibime geldi tabi doğum sonrası farklı durucak ama
acaba doğumdan sonrayı mı beklesem satenler için
sen ne dersin denizcim

kızlar biberonu 120 likten küçük almayın derim ben avent bir tanede dr braun alıcam

sen bilirsin benim gecelik takımlarım var mevlütlük saten..yeni modeller ben de baktım ama evdekine çok benzer modelleri beğeniyorum yine...galiba evdekini giycem mevlütte..

doğumdan sonra çıkıp almaya vaktim olur diyorsan doğumdan sonraya bırak..ama doğumdan sonra da bebeği bırakıp alışverişe gtmek zor oluyor bunu da düşün..

ben kızımın mevlüt kıyafetini bile aldım sonra zor olur diye..

sen bilirsinn..Allah giymek ve giydirmek nasip etsin hepimize.

bak ben 2010 mart annelerine sormuştum hangi biberon hangi bebek bezi iyi diye onlar yazmış bişeyler. sayfayı kopyalıyım bi okuyun bence orda kullanan insanların tavsiyeleri yazıyor.orda yazmışlar cam biberonların içindeki bir madde anne sütünün besleyiciliğini öldürüyormuş diye.bir de kırılma riski var ama bilmiyorum cam da var plastik te bende duruma göre vericem. plastik olan dr browns galiba eğimli kafalı. zaten hemen değil de 2-3 ayllıkken arada vericem biberonla ki alışsın biberona işe gidicem sonra onu bırakıp.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/287594-2010-mart-anneleri-burada-toplanalim-5772.html

Güle güle kullanın gerçekten fiyatlıymış..
Benim aldığım 110 du..nakitte pazarlıkla 85 e bıraktılar..
Beyaz üzerine pempe tavşanlı birşeyler var çok şirinn..

pamuk gayet sağlıklı..
4 taraflı koruması, yorganı, çarşafı,yastığı var..

ya kızlar ben 2 tane gecelik aldım ama dikkat etmemişim birisinin önü düğmeli değil ama yajası bayaa açık çok rahat şu anda göğsümü çıkarabiliyorum yakasını biraz aşağı indirince ama sonradan sorun olur mu acaba yaa 1 tane daha düğmeli alsam mı

Cam herzaman sağlıklıdır kızlar..ben cam biberon alıcam..

bez olayında da , oğlumda primayla başlayıp bezi bırakana kadar primayla bitirmiştik sanırım bunda da prima kullanırım..

ben mevlütte gecelik giymicem hoşuma gitmiyo öle yatakta sünnet çocuğu gibi yatmak normal elbiseyle ayakta yapçam mevlütü zaten az kişi sadece evde kuran okunsun diye yapçam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…