2010 Temmuz Anneleri : )

sen bilirsin..fazla gecelik pijamanın zararı olmaz..sıcakta sık sık değiştiricez zaten eve gelince de..insan çok terliyor.

Cam herzaman sağlıklıdır kızlar..ben cam biberon alıcam..

bez olayında da , oğlumda primayla başlayıp bezi bırakana kadar primayla bitirmiştik sanırım bunda da prima kullanırım..

bence yine de doktora bi sormak lazım. benim çocuk doktoru arkadaşım var izmirde bi mail atıp sorayım bakalım. bende cam da var plastik te hangisini öneriyorlarsa onu alırız. bir de cam biberonla sağıp buzluğa koyamıyormuşsun.gerçi ayrı süt saklama kaplarından alcaz heralde.

ahh 2 ay sonra bebeklerimiz kucağımızda olcak inşallaaaahhh rüya gibi valla içim kıpır kpır oluyo.

ahh 2 ay sonra bebeklerimiz kucağımızda olcak inşallaaaahhh rüya gibi valla içim kıpır kpır oluyo.

evt geri sayım başladı bence de..
az kaldı az..
doğum ayında pek görüşemeyiz sanırım. herkes sırayla patır patır doğurmaya başlayınca KK ya pek fırsat bulamayız..
azıcık kendimizi toparladıktan sonra sohbetler başlar tekrar..

denizcim güle güle kullanın uyku setini canım sezeryan tarihin belli olmuş ca:1hug:nım hayırlısı olur inşallah

kızlar biberonu 120 likten küçük almayın derim ben avent bir tanede dr braun alıcam

zaten büyük boy 120 lik oluyor dimi

amin canım hepimiz için...
oğlumun mevlütlüğünü aldım ben de ama kendim açıkta kalıcam bu gidişle aklinialirimsmile

saolasın şekerim bakarım şimdi

eminim çok şekerdir. pembeli setlerde benim de çok beğendiklerim oldu ama maviler çok koyu iç açıcı değil benim de gözüm hep açık renklerde napiyim. beyaz üzerinde az mavili olan takım bulamadım. kısmet bunaymış

ben mevlütte gecelik giymicem hoşuma gitmiyo öle yatakta sünnet çocuğu gibi yatmak normal elbiseyle ayakta yapçam mevlütü zaten az kişi sadece evde kuran okunsun diye yapçam.

ben canı mevlitt yapmıycam ama osaydıda gecelikle dolaşamazdım ama herkezin adeti farklı yatakta bile hep pjama giyerim ben zaten birde düşmüşsün canım geçmiş olsun

yok yasecim 260 lık en büyük 120 orta birde 65 lik mini var

ben canı mevlitt yapmıycam ama osaydıda gecelikle dolaşamazdım ama herkezin adeti farklı yatakta bile hep pjama giyerim ben zaten birde düşmüşsün canım geçmiş olsun

sağol canım Allah korudu bişey olmadı sadece ayağım incindi biraz. o da iyileşti.ben de karar vermedim daha nerde yapacağıma. ama gecelik giymeyeceğim kesin. yani normal pantolon blüz giyerim heralde. 1 aylıkken filan yaparım yaparsam da.

hımmm CADIARZU anladım galiba 65 likler minicik hastanede şekerli su verdikleri boyut olsa gerek. doğru anlamışmıyım :kedi:

yasecim yeni doğduğunda 30 mil süt verin diyolar 2 saattebir 65 lik yeni doğduğunda iyi ama bir iki ay sonra yetmiycek yeniden almak gerekicek küçükle büyük biberon arasında çok az fiyat farkı var dediğin gibien küçük almak biraz fuzuli olabilir iyi biberonlar 20 den başlıyo zaten herkez gaz yapmayan alın diyor

yasecim şekerli su niye veriyolarki bebeğe

yasecim şekerli su niye veriyolarki bebeğe

bana da satıcı kız söyledi sezeryan olursa bebeğe hemen şekerli su veriyolarmış bu boyu onun için alıyolar dedi. heralde hemen anne sütü olmaz diye mi ki acaba. inan ben de bilmiyorum canım

kızlar son aylarda dengemizi kurarken falan zorlanıcakmışız düşmelere karşı dikkat edin diyolarbirde çok sıkılıyorum canım birşey yapmak istemiyor üzerimde ağırlık var hergün duş alıyorum ağırlık gitsin ferahlıyım diye

bana da satıcı kız söyledi sezeryan olursa bebeğe hemen şekerli su veriyolarmış bu boyu onun için alıyolar dedi. heralde hemen anne sütü olmaz diye mi ki acaba. inan ben de bilmiyorum canım

O satıcı kız çok cahilmiş,halt etmiş..Yok öyle bir şey...

ben o minik biberonlardan alıcam bir tane bide 120 lik o miniği kullanamadığımız zaman su biberonu falan yaparız :))

yase sen bebeğin eşyalarını yıkadınmı yada ne zaman yıkamayı düşünüyorsun

kızlar bebeğin eşyalarını yıkasammı henüz erkenmi yıkayıp ütülesemmi ne dersiniz

yaaaa mevlüttede ben yatamam öyle üzerime normal bişeyler giyer ortalıkta olurum. zaten çok kişide çağırmayacağım. evimizde yeni olduğu için hazır ikisi bir arada evde bi Kuran okunsun istiyorum.

kızlar bebeğin eşyalarını yıkasammı henüz erkenmi yıkayıp ütülesemmi ne dersiniz

canım ben haziran ortasına varmadan hepsini tamamlamayı planlıyorum şuan erken diye düşünüyorum. sadece hastane çantanın malzemelerini hazırla çok istiyorsan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…