ya kızlar ben 2 tane gecelik aldım ama dikkat etmemişim birisinin önü düğmeli değil ama yajası bayaa açık çok rahat şu anda göğsümü çıkarabiliyorum yakasını biraz aşağı indirince ama sonradan sorun olur mu acaba yaa 1 tane daha düğmeli alsam mı
Cam herzaman sağlıklıdır kızlar..ben cam biberon alıcam..
bez olayında da , oğlumda primayla başlayıp bezi bırakana kadar primayla bitirmiştik sanırım bunda da prima kullanırım..
ahh 2 ay sonra bebeklerimiz kucağımızda olcak inşallaaaahhh rüya gibi valla içim kıpır kpır oluyo.
Güle güle kullanın gerçekten fiyatlıymış..
Benim aldığım 110 du..nakitte pazarlıkla 85 e bıraktılar..
Beyaz üzerine pempe tavşanlı birşeyler var çok şirinn..
pamuk gayet sağlıklı..
4 taraflı koruması, yorganı, çarşafı,yastığı var..
kızlar biberonu 120 likten küçük almayın derim ben avent bir tanede dr braun alıcam
sen bilirsin benim gecelik takımlarım var mevlütlük saten..yeni modeller ben de baktım ama evdekine çok benzer modelleri beğeniyorum yine...galiba evdekini giycem mevlütte..
doğumdan sonra çıkıp almaya vaktim olur diyorsan doğumdan sonraya bırak..ama doğumdan sonra da bebeği bırakıp alışverişe gtmek zor oluyor bunu da düşün..
ben kızımın mevlüt kıyafetini bile aldım sonra zor olur diye..
sen bilirsinn..Allah giymek ve giydirmek nasip etsin hepimize.
bak ben 2010 mart annelerine sormuştum hangi biberon hangi bebek bezi iyi diye onlar yazmış bişeyler. sayfayı kopyalıyım bi okuyun bence orda kullanan insanların tavsiyeleri yazıyor.orda yazmışlar cam biberonların içindeki bir madde anne sütünün besleyiciliğini öldürüyormuş diye.bir de kırılma riski var ama bilmiyorum cam da var plastik te bende duruma göre vericem. plastik olan dr browns galiba eğimli kafalı. zaten hemen değil de 2-3 ayllıkken arada vericem biberonla ki alışsın biberona işe gidicem sonra onu bırakıp.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/287594-2010-mart-anneleri-burada-toplanalim-5772.html
Güle güle kullanın gerçekten fiyatlıymış..
Benim aldığım 110 du..nakitte pazarlıkla 85 e bıraktılar..
Beyaz üzerine pempe tavşanlı birşeyler var çok şirinn..
pamuk gayet sağlıklı..
4 taraflı koruması, yorganı, çarşafı,yastığı var..
ben mevlütte gecelik giymicem hoşuma gitmiyo öle yatakta sünnet çocuğu gibi yatmak normal elbiseyle ayakta yapçam mevlütü zaten az kişi sadece evde kuran okunsun diye yapçam.
ben canı mevlitt yapmıycam ama osaydıda gecelikle dolaşamazdım ama herkezin adeti farklı yatakta bile hep pjama giyerim ben zaten birde düşmüşsün canım geçmiş olsun
yok yasecim 260 lık en büyük 120 orta birde 65 lik mini var
hımmm CADIARZU anladım galiba 65 likler minicik hastanede şekerli su verdikleri boyut olsa gerek. doğru anlamışmıyım :kedi:
yasecim şekerli su niye veriyolarki bebeğe
bana da satıcı kız söyledi sezeryan olursa bebeğe hemen şekerli su veriyolarmış bu boyu onun için alıyolar dedi. heralde hemen anne sütü olmaz diye mi ki acaba. inan ben de bilmiyorum canım
bana da satıcı kız söyledi sezeryan olursa bebeğe hemen şekerli su veriyolarmış bu boyu onun için alıyolar dedi. heralde hemen anne sütü olmaz diye mi ki acaba. inan ben de bilmiyorum canım
kızlar bebeğin eşyalarını yıkasammı henüz erkenmi yıkayıp ütülesemmi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?