2010 Temmuz Anneleri : )

ben o minik biberonlardan alıcam bir tane bide 120 lik o miniği kullanamadığımız zaman su biberonu falan yaparız :))

gulcüm sende sıkılıyorsun bugünlerde ağırlaştığımız içinmi acaba gerçi ben 4 kilo aldım ama yinede keyfim yok öyle çevremde yemek yapan olsaydı 90 kilo bile olurdum yemin ederim her gün canım neler istiyor neler dolma sulu köfte mantı allahtan yapanda yok getirende bende üşeniyorum yapmaya bu sayede kilo almadım

yok canım yaaa halen kilo aynı çok almadım çok şükür şişliğim falanda yok. biliyorsun bu pazar evi taşıyoruz heryer heryerde odalar koli dolu. onları gördükçe içim sıkılıyor ((( biyandanda kilo almıyorum acaba bebeği iyi besleyebiliyormuyum diye bi vesvese girdi kafama. diğer taraftanda diyorum yediklerin hep faydalı şeyler tabi besleniyordur. öyle işte tatlım

ben o minik biberonlardan alıcam bir tane bide 120 lik o miniği kullanamadığımız zaman su biberonu falan yaparız :))

canım en miniği 18 falan o iyisi olanlar 120 liğide 20 lira gibi ondan ben en miniğini almıyım diyorum gerçi vermeside kolay olur miniklekızkardeşimde sezeryanlıydı süt az diye ilk günler mama veriyorduk arada 30 milliği saniyede içiyordu cuk cuk sonra uyumaya devam ediyordu bir görsetdin ne tatlıydı birde altı aylıkken falan emziğini alıyordum hemen emziğini geri istiyordu pek şeker oluyor bebekler ya aslında çok zorlayıcı değil bebek bakmakta tecrubesizlikten yapılan bir kaç hata bebeği huysuzlaştırıyor çok kucağa alışınca sallayınca falan bebek hep kucakta yada sallanmak istiyor vb..

ayyy canımm geçen gece rüyamda bebeğim varmış bebek ağlıyor ben ne yapacağımı şaşırıyorum. altına bakıyorum, pişpişliyorum, bir sürü şey yapıyorum ama karnı aç mıdır tok mudur diye beslemeyi denemek hiç aklıma gelmiyor. sanırım ben korkuyorum biraz (

aynı benim yaşadıklarım canım diyorum bebiş zayıfmı kaldı ama dediğin gibi gündüz hep peynir meyve meyve suyu gece muz süt ayran otarz şeyler doktor bize göre sorun yok dedi allaha şükür canım benim hayırlısıyla taşınıcaksın pazar günü allah kolaylıklar versin canım bu aylarda denge sorunu oluyormuş dikkat et canım zor işleri eşin yapsın

güzelim benim kız kardeşim 3 yıl önce doğum yaptı saniye saniye hep ben yanındaydım onu görmeseydim şu an bende korkardım sezeryan oldu eve geldi hiç yatmadı maaşallah ne ağrı ne gaz ne tuvalet sorunu hiç biri olmadı tek sorunu hastanede uyuyamamıştı o oldu bebek desen 30 yaşına kadar hiç bebek kucağına almamış ben ilk ben aldım bebeği hiç bir fikrimde yok altını deyiştirdim yıkadım giydirdim okadar kolayki anlatamam sana çok usluydu gelen giden kucağından indirmedi kaynanası vara yoğa dizinde salladı uyuttu çıldırttılar çocuğu cahilliklerinden

yan yastığı alacakmısınız ?

ben listeme eklemiştim herkez gerekli diyor listeyi komşuma gösterdim kızının doktoru demişki yan yastığı bebeklerde kalça çıkıklığına sebeb oluyor bilmiyorum ne kadar doğru kullananda çok

bebeği sırt üstü deği yan yatırıcakmışız kızlar kusarsa yutmasın diye aklınızda olsun

çocuk doktoru diyorki kızlar bebeğimiz doğduğunda biz rahat olmazsak gergin telaşlı olursak bebekte aynı olurmuş

ben listeme eklemiştim herkez gerekli diyor listeyi komşuma gösterdim kızının doktoru demişki yan yastığı bebeklerde kalça çıkıklığına sebeb oluyor bilmiyorum ne kadar doğru kullananda çok

yanlış anlaşılma olmuş olmalı..saçma :))) aksine çok faydalı..
yeğenimde kullandık hiç öyle olmadı..aksine çok sağlam kemik yapısı var..Yan yastığı bebeklerin kafatası gelişimi için çok yararlı..sırt üstü yatırılan bebeğin kafası düz oluyor,kustuğu zaman boğulma tehlikesi var..yan yastığının kalça çıkığına sebep olucak bir ergonomik yapısı yok ki...Çok komik kaydirigubbakcemile3 Göbek düşene dek yan yatırmak yararlı yan yastığı çok işe yarıyor..yan yattığında destek amacı görüyor sadece..göbek düştükten sonra da hem yan hem de yüz üstü yatırılabilir..

bu kez doğuma dek yatmam planlandı tatlım..

doğum tarihin belli oldumu canım hastane ortamın nasıl sevmiyorum hastaneyi ama bebişlerin sağlıklısıyla doğsunlarda sıkıntısız hiçbirşey olmuyor

Sevibebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı

Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı

Dış: %100 Pamuk

ıç: Sünger

1- Gaz sancısını gidermek için sıcak su torbası (kendi yuvasında rahat kullanım)

2- Bebek reflüsü için yatış yüksekliği

3- Kusmuk boğulmasına karşı, delikli sünger ve baş kısmında sıvı geçiren kumaş.

4- Yan yatış desteği

doğum tarihin belli oldumu canım hastane ortamın nasıl sevmiyorum hastaneyi ama bebişlerin sağlıklısıyla doğsunlarda sıkıntısız hiçbirşey olmuyor
Canım uzatabildiğimiz kadar uzatıcaz hamileliği..hastanede yatmamın da amacı bu aslında..şimdilik çok şükür sorunum yok ama heran her şey olabilir..hastaneye yetişinceye dek Allah korusun küvez sorunu kalmasın en azından..
5 hafta daha dayansak en azından rahat nefes alıcam valla..

altınoluktayım canım burada herşey bulunmuyor netten biberon falan alıcam bunuda sipariş ederim gerekli diyor herkez bende alıcam

anneme aldırıcam ben de canım..netten alışverişten başka çarem yok şu an..

gece uykun kaçarsa falan ben genelde nette oluyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…