- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
gece uykun kaçarsa falan ben genelde nette oluyorum canım
Çok sağol canım ama uzun süre kucağımda laptopla yatakta durmak zor oluyor,uykum geliyor,çünkü hastanede hayat erken başlıyor..olumunekankayizsmile
aynı benim yaşadıklarım canım diyorum bebiş zayıfmı kaldı ama dediğin gibi gündüz hep peynir meyve meyve suyu gece muz süt ayran otarz şeyler doktor bize göre sorun yok dedi allaha şükür canım benim hayırlısıyla taşınıcaksın pazar günü allah kolaylıklar versin canım bu aylarda denge sorunu oluyormuş dikkat et canım zor işleri eşin yapsın
güzelim benim kız kardeşim 3 yıl önce doğum yaptı saniye saniye hep ben yanındaydım onu görmeseydim şu an bende korkardım sezeryan oldu eve geldi hiç yatmadı maaşallah ne ağrı ne gaz ne tuvalet sorunu hiç biri olmadı tek sorunu hastanede uyuyamamıştı o oldu bebek desen 30 yaşına kadar hiç bebek kucağına almamış ben ilk ben aldım bebeği hiç bir fikrimde yok altını deyiştirdim yıkadım giydirdim okadar kolayki anlatamam sana çok usluydu gelen giden kucağından indirmedi kaynanası vara yoğa dizinde salladı uyuttu çıldırttılar çocuğu cahilliklerinden
bu kez doğuma dek yatmam planlandı tatlım..
hastanen temizdir bakımlıdır umarım canım bizim buradaki hastane çok eskicanım benim benim komşumun kızı narin bir tip ufak tefek ince ikizlere hamile kalmıştı iki erkek hamilelik şekeri çıktı kendine iğne yapıyordu 8. ayda sezeryana aldılar ama şeker yüzünden bebişleri biraz ufaktı ilk etapta ama kızın sütü yetti kayınvalidesi çok bilinçli birde çok yardımcı oldu ona şimdi 7 sekiz aylıklar maaşallahları var bir görsen hiç dizde sallamadılar kızın yapısı çok sakin zaten bebeklerde onu hiç üzmedi canım sende kültürlü birisin allahın izni ile güzel bakacağına inanıyorum
evet güllcüm, geçen 1 gün bile kar hepimiz için..canım indir kaldır işlerini yapıyorda kolileri yapmak bana kalıyor şu hafta bir bitseydi(
ayyy canım inş.. bizimde öyle rahat geçer.
yat canım yat 1 hafta bir hafta bir gün bir gündür. ne kadar seninle kalırlarsa o kadar iyi.
ikiz anneleri hep mama ilavesine mi gerek duyuyor ki..çok düşündürüyor ve üzüyor bu beni..
süt pompası ile sağılan sütler buzlukta 3 aya dek saklanabiliyormuş..
ikiz anneleri hep mama ilavesine mi gerek duyuyor ki..çok düşündürüyor ve üzüyor bu beni..
bizim devlet hastanesinde özel oda haftalık 100 lira sizin nekadar ayşecim
Günlük 75 TL canım..Ege üniversitesi tıp fakultesi hastanesinde kalıyorum...Haftalık 100 TL çok iyiymiş valla..
akannehir:bbo:ay çok pahalı canım allah kolaylık versin iflas etmezsiniz inşallah
canım benım arkadasımın ikizleri simdi 5 yasında oldular cok sevımlıler ve arkadasım ördek gıbı süreklı bışılwr içti ek mama fılan ihtiyaclarıda olmadı bellı olmuyo kız kardesımın tek kızı oldu oda 4 ayda gögsü mastit oldu cocuk bırdaha emmedi oda mam ile devam etti mama yıyen cocuklar kof olur denır ama benımyegen incecık ve narın bır kız saglıklıda sen bunları duşunme
ayyy hastanede oldugunu duyunca çok heyecanlandımmm....allahım seni de bebeklerinide korusun..eltiminde ikiz kızları var..o da 30 hafta civarı yatmıştı hastanede ama bir süre sonra çıktı 38.haftada aındı bebekler.inşallh senınde öyle olur canım yaa..emzirme konusuna gelince hiç endişelenme.ben ikiz eşiyim.annem bizi 1 bucuk yaşına kadar emzirmiş..onlar emdıkçe sütün gelir zaten.mesela biz emzirirken hep fazla gelıo taşıyor.ped kullanıyoruz..senınkıler araya vermicek sütü..:lepi:
kızlar ben biberoonu Avent aldım gaz yapmayı önlüyor 125 ml
polikarbon onlar zaten plastik değil ki
bu arada oto koltuğu alacak mısınız? alacaksanız ne marka ?
1 haziran itibariyle oto koltuğu zorunlu hale geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?