2010 Temmuz Anneleri : )

Çok sağol canım ama uzun süre kucağımda laptopla yatakta durmak zor oluyor,uykum geliyor,çünkü hastanede hayat erken başlıyor..olumunekankayizsmile

hastanen temizdir bakımlıdır umarım canım bizim buradaki hastane çok eskicanım benim benim komşumun kızı narin bir tip ufak tefek ince ikizlere hamile kalmıştı iki erkek hamilelik şekeri çıktı kendine iğne yapıyordu 8. ayda sezeryana aldılar ama şeker yüzünden bebişleri biraz ufaktı ilk etapta ama kızın sütü yetti kayınvalidesi çok bilinçli birde çok yardımcı oldu ona şimdi 7 sekiz aylıklar maaşallahları var bir görsen hiç dizde sallamadılar kızın yapısı çok sakin zaten bebeklerde onu hiç üzmedi canım sende kültürlü birisin allahın izni ile güzel bakacağına inanıyorum

canım indir kaldır işlerini yapıyorda kolileri yapmak bana kalıyor şu hafta bir bitseydi (

ayyy canım inş.. bizimde öyle rahat geçer.

bu kez doğuma dek yatmam planlandı tatlım..

yat canım yat 1 hafta bir hafta bir gün bir gündür. ne kadar seninle kalırlarsa o kadar iyi.

Canım tuvalet sorunu yüzünden özel odada kalıyorum..ev kadar olmasa da memnunum şimdilik..dizde sallamak istemiyorum bende...ilk 6 ay sadece sütüm yetebilse çok sevinicem..

evet güllcüm, geçen 1 gün bile kar hepimiz için..

ikiz anneleri hep mama ilavesine mi gerek duyuyor ki..çok düşündürüyor ve üzüyor bu beni..
süt pompası ile sağılan sütler buzlukta 3 aya dek saklanabiliyormuş..

ikiz anneleri hep mama ilavesine mi gerek duyuyor ki..çok düşündürüyor ve üzüyor bu beni..

ayşecim niye üzülüyorsunkiçok az mama takviyesinden bir şey çıkmaz canım kız kardeşimin ilk bebekte bile hastaneden eve geldik sağıyordu makineyle gelmiyordu ozaman takviye yapmıştık biraz takviyeden bir şey olmaz canım

bizim devlet hastanesinde özel oda haftalık 100 lira sizin nekadar ayşecim

Günlük 75 TL canım..Ege üniversitesi tıp fakultesi hastanesinde kalıyorum...Haftalık 100 TL çok iyiymiş valla..

akannehir:bbo:ay çok pahalı canım allah kolaylık versin iflas etmezsiniz inşallah

canım benım arkadasımın ikizleri simdi 5 yasında oldular cok sevımlıler ve arkadasım ördek gıbı süreklı bışılwr içti ek mama fılan ihtiyaclarıda olmadı bellı olmuyo kız kardesımın tek kızı oldu oda 4 ayda gögsü mastit oldu cocuk bırdaha emmedi oda mam ile devam etti mama yıyen cocuklar kof olur denır ama benımyegen incecık ve narın bır kız saglıklıda sen bunları duşunme

akannehir:bbo:ay çok pahalı canım allah kolaylık versin iflas etmezsiniz inşallah

Çok şükür karşılayacak durumumuz ve birkimimiz var canım..burada daha ucuzunu bulamayız ..para mara hiç önemli değil..zaten olsa olsa 1-1,5 ay kalıcaz..aylardır yatıyorum kah evde kah hastanede...onca üzüntü,fedakarlık boşa gitmesin...Küvez ücretsiz burada..

Asıl kent hastanesinde kalsaydım ve küvez gerekseydi o zaman iflasın daniskasını
yaşardık..gecesi 530 TL ve günlük küvez ücreti tek bebek için 1.500 TL...

ayyy hastanede oldugunu duyunca çok heyecanlandımmm....allahım seni de bebeklerinide korusun..eltiminde ikiz kızları var..o da 30 hafta civarı yatmıştı hastanede ama bir süre sonra çıktı 38.haftada aındı bebekler.inşallh senınde öyle olur canım yaa..emzirme konusuna gelince hiç endişelenme.ben ikiz eşiyim.annem bizi 1 bucuk yaşına kadar emzirmiş..onlar emdıkçe sütün gelir zaten.mesela biz emzirirken hep fazla gelıo taşıyor.ped kullanıyoruz..senınkıler araya vermicek sütü..:lepi:

Ama cidden kof olabiliyor demeyeyim de çabuk hastanalanabiliyorlar..kuzenimle kardeşim yakın zamanlarda doğum yaptılar..kuzenimin oğlu mama ile beslendi ilk 6 ayda..şimdi hep hastanedeler..reflüsü,bronşiti eksik olmuyor,kardeşim anne sütü ile besledi ilk 6 ay ,oğlu minik bir herkül oldu..

off inşallah yeter sütüm...

darısı başıma diyeyim o zaman canım..:Saruboceq: :Saruboceq:

annem de emdikçe artar sütün diyor..

selam kızlar
turkbayragi 19 mayıs gençlik ve spor bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum
kendinize ve bebişlerinize cici bakın :CüvCüv:

Merhaba.19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun hepimize.

kızlar ben biberoonu Avent aldım gaz yapmayı önlüyor 125 ml
polikarbon onlar zaten plastik değil ki

bu arada oto koltuğu alacak mısınız? alacaksanız ne marka ?
1 haziran itibariyle oto koltuğu zorunlu hale geliyor

katrem ben de aventin biberonunu aldim, sterilize makinasi da hediye geldi arkadsimdan o da aventin.
Araba koltugu eger zorunluysa ayrica alma istersen, bebek arabasiyla birlikte bedava geliyor, o zaman bebek arabasini al o da icinde gelir.cunku bazen araba koltugu bebek arabasina uymuyor, birlikte almak daha mantikli.

hem ana kucağı,hem oto koltuğu hem de bebek arabası olarak kullanılabilen modeller varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…