merhabaHerkese hayırlı günler diliyorum.
Dün kontrolüm vardı.çok şükür oğlumun sağlığı çok iyi.
NST bağlandım.sancım çıkmadı,oğlumu kalp atışları,hareketleride gayet iyimiş.
AYŞECİM dr.bana eğer kasılman olursa prepar kullan dedi.3 saatte yarım tablet dedi.Şimdilik kullanmadım,ama yan etkileri fazlaymış,çarpıntı yaparmış buda beni korkuttu açıkcası.
merhaba
bu tür ilaçları doktor önerdiyse mutlaka kullanın evet çarpıntı yapıyor ama bebeğe zararı yok.
erken doğumu engelleyen bir ilaç arkadaşım da ikiz gebeydi ve kullandı bebekler şimdi 1 yaşında
ben de preparınn muadili olan nidilat diye bir ilaç kullanıyorum
kızlar kadının biri sezeryanla doğum yapmış çünki doktorlar çatın dar demiş diyoki keşke onları dinlemeyip normal yapsaydım bu nasıl bir mantık sizce benim aklım almadı
kızlar kadının biri sezeryanla doğum yapmış çünki doktorlar çatın dar demiş diyoki keşke onları dinlemeyip normal yapsaydım bu nasıl bir mantık sizce benim aklım almadı
iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
bu saatte uyumayan ne çok temmuz annesi varmış yaw sositososito
hoşgeldin canım :)
az sonra ben uyuyacağım ama ,dayanamıcam :)))
kasılmalara karşı önlem olarak verdi doktorum.tansiyon problemim yok ama daha önce 28 hftlık erken doğumum var.serklaj yapıldı + kan sulandırıcı fragmin iğne oluyorum hergün ve bi de yatak istirahati tabii hep evdeyim
şimdi 29+4 oldum
umarım bu defa herşey normal gider ve bebeğim vaktinde gelir....
az sonra ben uyuyacağım ama ,dayanamıcam :)))
kasılmalara karşı önlem olarak verdi doktorum.tansiyon problemim yok ama daha önce 28 hftlık erken doğumum var.serklaj yapıldı + kan sulandırıcı fragmin iğne oluyorum hergün ve bi de yatak istirahati tabii hep evdeyim
şimdi 29+4 oldum
umarım bu defa herşey normal gider ve bebeğim vaktinde gelir....
hoşbulduk şekercim hihoyyyt
kızlar benim tansyonum 12-7 ama kalbim 116 çıktı 80normalmiş sizede oluyormu
Hareket halinde olduysan o anlık kalp atışın yükselmiş olabilir canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?