Gününüz aydın olsun tatlışlar opuyorumnanaktan bu gün oğluşumu görücem..! saat 13.30 randevum..! vee izne çıkıyorum doktorum rapor vericekti ...! ayyy şükürler olsun.. artık evde olucam zemuszemus
Gününüz aydın olsun tatlışlar opuyorumnanaktan bu gün oğluşumu görücem..! saat 13.30 randevum..! vee izne çıkıyorum doktorum rapor vericekti ...! ayyy şükürler olsun.. artık evde olucam zemuszemus
Ben fatma yaşım 24 son adet tarihim 4 ekim bebeğimiz erkek ve ismi taha olcak inşallah tahmini doğum tarihi 4 temmuz şimdiden iyi günler
ne güzelllllllllll herkezin izni başladı ya darısı başıma
miniğini görüceksin demek bugün ne güzel, iyi haberleri verirsin bize canım, izin konusundada gözün aydınn. benimde son haftam bu, pzt alıcam raporumu sonra evdeyimmm alkisalkisalkis
sağ ol canım.. ayy inşallah iyi haberler alalım da, hemen haber veririm teyzoşlarına .. bakalım minik kuşum kilo almışmı.. zayıf demişti doktor teyzesi.. opuyorumnanaktan izne de gerçekten çook ihtiyacım var artık.. evde vakit geçirmek istyrum.. hadi canım darısı snein başına..
Ben fatma yaşım 24 son adet tarihim 4 ekim bebeğimiz erkek ve ismi taha olcak inşallah tahmini doğum tarihi 4 temmuz şimdiden iyi günler
selammmm evdeyim yeni uyandım sizlere bir bakayım dedim birazdan kahvaltı yapıcam...
Günaydın kızlar....Çok uykum var çoooookkk.....
sağ ol canım.. ayy inşallah iyi haberler alalım da, hemen haber veririm teyzoşlarına .. bakalım minik kuşum kilo almışmı.. zayıf demişti doktor teyzesi.. opuyorumnanaktan izne de gerçekten çook ihtiyacım var artık.. evde vakit geçirmek istyrum.. hadi canım darısı snein başına..
selammmm evdeyim yeni uyandım sizlere bir bakayım dedim birazdan kahvaltı yapıcam...
HOŞ GELDİN FATMACIM İNŞALLAH BEBEĞİNİ SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA...
CANIM BEBİŞİNİ GÖRECEK OLMAN AYRICA İZNE AYRILACAK OLMAN SÜPERRR
DARISI BAŞIMA kaydirigubbakcemile5
GÜNAYDIN DENİZİM EVDE OLMAK NASIL Bİ DUYGU RAHATMISIN???
BİZ ÇALIŞANLAR EVDEKİLERİ ÇOK KISKANIYORUZ YAA :1rolleyes:
Canım biraz bizede bilgi verirmisin özel doktorun mu raporu veriyor ve hastanen takip ediyor kaçıncı haftandasın vs....ne yapmak gerekiyormuş..
canım benim ya koy kafanı masana kestir biraz, mazeretin var senin
amin canım, bence kocaman olmuştur miniğin eminim annesi çok güzel beslemiştir onu :ecrin_bebek:
selam denizcim, başladımı iznin, evde olmak çok güzeeeeell
kızlar günaydın
ben hala çalışıyorum benimde doğum öncesi iznim 18.inde başladı ..
işim yorucu değil haziranı tamamlayabilirsem tamamlayayım diyorum ama tabi durumuma bakıcam..hayırlısı artık
birşey sormak istiyorum kızlar size göğüs ucu kremi verdimi doktor yoksa doğumdan sonramı vericek..bana dün gittiğimde bir şey söylemedi..acaba unuttumu???
ya ben artık dayanamıyorum kızımı görmek istiyorum bir an önce.arkadaşlarım bir bir doğum yapıyor gördükçe hevesim dahada bir artıyor..zaman geçmek bilmiyor buraya kadar geçti bundan sonrası geçmiyor adeta.
Allah biran önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah...
CANIM GÖĞÜS UCU KREMİ BİLDİĞİM KADARIYLA DOĞUMDAN SONRA ÇATLAK YADA YARA OLUŞURSA VERİLİYOR ÖNCESİNDE BİR KREM VERİLDİĞİNİ SANMIYORUM
ONUN DIŞINDA BENDE GÖĞÜS UCU YOKTU HEMŞİRE Bİ KUZENİM VAR 8. AYA KADAR MASAJLA GÖĞÜS UCU YAPMAYA ÇALIŞ DEMİŞTİ BANA AMA 8. AYDAN SONRA AEROLA GÖĞÜS UCUNA DOKUNMANIN TEHLİKELİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ HORMONLARI HIZLI ÇALIŞTIRIYORMUŞ BİR DE ERKEN DOĞUM VARMIŞ GB HEM VÜCUDU HEM BEBEĞİ UYARIYIYORMUŞ BENCE SEN DE Bİ DR SOR SONRA BİZİMLE PAYLAŞ kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?