ahh 2 ay sonra bebeklerimiz kucağımızda olcak inşallaaaahhh rüya gibi valla içim kıpır kpır oluyo.
yase sen bebeğin eşyalarını yıkadınmı yada ne zaman yıkamayı düşünüyorsun
Günaydınnnn kızlarrrr biz geldikkk.....
herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım...
bir bakıpta geleyim....
Günaydın kızlar....Çok uykum var çoooookkk.....
selammmm evdeyim yeni uyandım sizlere bir bakayım dedim birazdan kahvaltı yapıcam...
kızlar günaydınnnn
bizim de randevumuz yarın..en son 20 nisanda gördüm paşamı.1211 gr.dı.şimdi inşallah 2 kilo olmuştur..gerçi ben tekmelerden büyüdüğünü anlayabiliyorum:))ay çok özledim yaa...
şimdi telefonla sordum canım aynen dediğini söyledi.doğumdan sonra veriliyomuş yara olursa
Ay benm gcelerim artık wc ve yatak arasında geçiorrr ne olcak halim bilemm
bi ara ben de öyleydim ama artık 1 kez kalkıyorum neden acaba suyu azalttım mı yoksa farkında olmadan bilmiyorumkismile
kızlar kontroller kaçıncı haftadan sonra kontroller sıklaşacak nst ye başlanacak bilen varmı??ben sormayı unuttum valla doktora..bir de benım hemoroid problemım başladı..çok korkunç..bunun için ilaç yada krem kullanan varmı..ilerlemesinden korkuyorummafoldumben
canım benm nstler her hafta artık...... 33 haftada sanırım her hafta oluyorr
kızlar kontroller kaçıncı haftadan sonra kontroller sıklaşacak nst ye başlanacak bilen varmı??ben sormayı unuttum valla doktora..bir de benım hemoroid problemım başladı..çok korkunç..bunun için ilaç yada krem kullanan varmı..ilerlemesinden korkuyorummafoldumben
Selam kıslarr,geçmişi okumakla meşguldumm...Bende bibero,pişik kremi vs..hiç almadım..e-bebek var ordan mı sipariş etsem diyorum...Var mı internetten alan??
desene sıcaklarda düşeceğiz yollara.o haftalarda eşim arabayı da yasaklar artık bana..çünki yavaş yavaş kullanırken zorlanmaya başladım.adananın sıcagını düşünemıyorum..
desene sıcaklarda düşeceğiz yollara.o haftalarda eşim arabayı da yasaklar artık bana..çünki yavaş yavaş kullanırken zorlanmaya başladım.adananın sıcagını düşünemıyorum..
doğrusu araba kullanmak yürümekten daha kolay. benim ev işyerine yakın aslında maksimum 15 dakika yürüme mesafesi. ama ben sıcaklarda hiç yürüyemiyorum. bursalı arkadaşlar bilir ev tophanede işyeri fomarada ama merdiven ve yokuş beni bitiriyo nefes nefese kalmaktansa arabayla geliyorum. yasak filan anlamam son güne kadar da kullanırımklava:
zaten 3 hafta öncesine kadar çalışmayı düşünüyorum. başka türlü dayanamam
ya sormaa iskenderun sıcakları :::S puf çok zorrr brde dolmuşların kalktığı yerde değişti ben işyerinden gittiğim için mahf olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?