2010 Temmuz Anneleri : )

herkese günaydınnnnn

zaman geçmiyo kızlar cumartesiye daha çok var oğlumu özledim ben bi de kaç kilo olmuş çok merak ediyorum. inşallah 1 buçuktan az olmaz aslan oğlum benim.

burcu aslan olucak kısmetse. zamanında gelsin yavrum sağlıcakla başka bişey istemiyorum:Saruboceq:

yase sen bebeğin eşyalarını yıkadınmı yada ne zaman yıkamayı düşünüyorsun

canım ben daha yıkamadım birkaç eksik var hepsini tamamladıktan sonra yıkamayı düşünüyorum. ama senin herşey hazırsa yıkaman iyi olur. ben dalan marka toz bebek sabunu aldım onunla yıkıcam. ama kesinlikle yumuşatıcı kullanmıycam. bi süredir kendi çamaşırlarımda bile kullanmıyorum. çünkü son durulama suyunda alıyo ve sonuçta kimyasal kalıntı bırakıyo çamaşırda. bu nedenle sadece renkli dış giysilerde filan kullanıyorum yumuşatıcı.
üzerinde bebek resmi olan yumuşatıcıların da hiçbir farkı yok diğerlerinden

Günaydınnnn kızlarrrr biz geldikkk.....
herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım...
bir bakıpta geleyim....

Günaydın kızlar....Çok uykum var çoooookkk.....

selammmm evdeyim yeni uyandım sizlere bir bakayım dedim birazdan kahvaltı yapıcam...

günaydın kızlar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

şimdi telefonla sordum canım aynen dediğini söyledi.doğumdan sonra veriliyomuş yara olursa

ben hamile bir arkadaşımdan göğüsleri doğuma hazırlamak için her gün alkolle kompres yapyığını duydum..doktoru söylemiş.tenin hassaslıgını azalttıgı için emzirirken yara olmasını engellıyormuş..fazla bastırmadan denenebilir bence.

Selam kıslarr,geçmişi okumakla meşguldumm...Bende bibero,pişik kremi vs..hiç almadım..e-bebek var ordan mı sipariş etsem diyorum...Var mı internetten alan??

kızlar kontroller kaçıncı haftadan sonra kontroller sıklaşacak nst ye başlanacak bilen varmı??ben sormayı unuttum valla doktora..bir de benım hemoroid problemım başladı..çok korkunç..bunun için ilaç yada krem kullanan varmı..ilerlemesinden korkuyorummafoldumben

bi ara ben de öyleydim ama artık 1 kez kalkıyorum neden acaba suyu azalttım mı yoksa farkında olmadan bilmiyorumkismile

belkide canm ben hala aynı oranda içiorumm idrar yolları enfeksiyonu varya .... o yüzden bol bol içiorummm ama gece uyanıncaa öyle sıkışık uynaıorumki iiki altıma kaçırmamışım diorum

canım benm nstler her hafta artık...... 33 haftada sanırım her hafta oluyorr

canım benm nstler her hafta artık...... 33 haftada sanırım her hafta oluyorr

desene sıcaklarda düşeceğiz yollara.o haftalarda eşim arabayı da yasaklar artık bana..çünki yavaş yavaş kullanırken zorlanmaya başladım.adananın sıcagını düşünemıyorum..

CANIM BEN 32. HAFTADAN SONRA NST YE BAŞLADIM VE HER HAFTA DEVAM EDECEK
32 DEN SONRA 2 HAFTADA 1 KONTROLLER VAR DEDİ DR ARTIK SIK SIK BEBİŞİMİZİ GÖREBİLİCEZZZ opuyorumnanaktan

Selam kıslarr,geçmişi okumakla meşguldumm...Bende bibero,pişik kremi vs..hiç almadım..e-bebek var ordan mı sipariş etsem diyorum...Var mı internetten alan??

ben diğer herşeyini hazırladımda bunlardan bende almadım

tam olarak neler almam lazım valla çok acemiyim çevremdede yardımcı olcak pek kimse yok ..

desene sıcaklarda düşeceğiz yollara.o haftalarda eşim arabayı da yasaklar artık bana..çünki yavaş yavaş kullanırken zorlanmaya başladım.adananın sıcagını düşünemıyorum..

doğrusu araba kullanmak yürümekten daha kolay. benim ev işyerine yakın aslında maksimum 15 dakika yürüme mesafesi. ama ben sıcaklarda hiç yürüyemiyorum. bursalı arkadaşlar bilir ev tophanede işyeri fomarada ama merdiven ve yokuş beni bitiriyo nefes nefese kalmaktansa arabayla geliyorum. yasak filan anlamam son güne kadar da kullanırım klava:
zaten 3 hafta öncesine kadar çalışmayı düşünüyorum. başka türlü dayanamam

off kafam okadar karışıkki.son adet tarihine göre 29.haftadayım.ama usg ye göre 31.hafta..neye göre hareket edicem ben.varmı bnm durumumda olan..bide salaklık ettim geçen hafta dr.dğiştirdim.onuda beğenmedim şimdi.tekrar eskı dr.gidicem.en kısa zamanda gıdımde bari aklımdakı soruları ona sorayımmm

ya sormaa iskenderun sıcakları :::S puf çok zorrr brde dolmuşların kalktığı yerde değişti ben işyerinden gittiğim için mahf olucam

haklısın canım..ama tansiyonum çok sık düşüyor bayılacak gibi oluyorum..ben kendımden korkuyorum..duruma göre bakıcam artık.gerçi dolmuş falan daha zor olur in bin..

ya sormaa iskenderun sıcakları :::S puf çok zorrr brde dolmuşların kalktığı yerde değişti ben işyerinden gittiğim için mahf olucam

allah yardımcımız olsun..iskenderun da felaket..senın normol mi olucak dogumun.belli oldumu tarih??ben bu gidişle yengeç doğuracam heralde kızlar.:sinifsinif:.ben aslan istiyom ama yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…