2010 Temmuz Anneleri : )

haklısın canım..ama tansiyonum çok sık düşüyor bayılacak gibi oluyorum..ben kendımden korkuyorum..duruma göre bakıcam artık.gerçi dolmuş falan daha zor olur in bin..

hımm o zamn dikkat etmen lazım tabi. CADIARZU Allah yardımcın olsun canım

ben diğer herşeyini hazırladımda bunlardan bende almadım

tam olarak neler almam lazım valla çok acemiyim çevremdede yardımcı olcak pek kimse yok ..

canım benim önerim.bir bebek mağazasını iyice gezmen..gördüğünü alıosun zaten..kıyafeti çok abartma bence.badiler yaz için yetecek gibi..birde incecik penye tulumlar var.gece pijama gibi giydirmek için aldım ben.penye battanıyede çok lazım oluyormuş..senin neler aldıgını bilsek belki daha çok yardımcı olabiriz.ama hiç endişe etme..mutlaka tamamlarsın..

allah yardımcımız olsun..iskenderun da felaket..senın normol mi olucak dogumun.belli oldumu tarih??ben bu gidişle yengeç doğuracam heralde kızlar.:sinifsinif:.ben aslan istiyom ama yaaa.

yok canım belli değil henüz doktor bişi söylemedii .... bekliorum bende .. hayırlısı neyse o olsun

hoşbulduk canımmmmmm zaman geçmiyo yaa ayın 1 i ve 4 ünde sınavım var onlarıda bi atlatsam üstümden yük kalkcak valla çok stres yapıyorum

hoşbulduk canımmmmmm zaman geçmiyo yaa ayın 1 i ve 4 ünde sınavım var onlarıda bi atlatsam üstümden yük kalkcak valla çok stres yapıyorum

stres yapma canım rahat ol ki aklına girsin çalıştıkların..hem ne güzel oyalanacak bir şeyin var..ben kafayı yiycem bebeği eksiklerini doğumu düşünmekten..

stres yapma canım rahat ol ki aklına girsin çalıştıkların..hem ne güzel oyalanacak bir şeyin var..ben kafayı yiycem bebeği eksiklerini doğumu düşünmekten..

oyalanamıyorum ki canım yaa notum falan yok hiç elimde hocaları falan değişmiş kuzu gibi beklemek zorundayım sınavı o gün ne çalışırsam okulda onla gircem valla

yaa ben hala kızma isim bulamadım yaaa...nette bakıyorum hep bilinen isimler.ben anlamlı ve duyulmamış farklı bişe istıyorum varmı önerisi olan???

yaa ben hala kızma isim bulamadım yaaa...nette bakıyorum hep bilinen isimler.ben anlamlı ve duyulmamış farklı bişe istıyorum varmı önerisi olan???

bende bulamadım canımmmm yaa iki isim istiyoruz biri kenan olcak ama diğerini bulamadık hiç isim beğendiremiyoruz babamıza

ben diğer herşeyini hazırladımda bunlardan bende almadım

tam olarak neler almam lazım valla çok acemiyim çevremdede yardımcı olcak pek kimse yok ..

Burada alınacakların listesi var.İhtiyaç listesi şeklinde.Oraya bir bak istersen.Ben o listeyi yazdırdım.Çoğunu aldım ama tabi eksik de var.Ona bakarak tamamlayacağım yavaş yavaş.Benim de ilk doğum olacak hepimizde var acemilik.Allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Ayy kızımın hareketleri çok belirgin artık...Akşam yattık kıpır kıpır uyutmuyor beni...Sanki dışarıya fırlıcak gibi...Sonra eşime dedimm bir bakarmısın nasıl hareketli diye...O da çok şaşırdııı aa şuna bakk iyice elişmiş artık bu diyo:))))

benim dr.um bu konuyla alakalı birşey soylemedı ama önümüzdeki hafta bede sorucam..

Dün kayınvalidemlerde misafirler vardı.. bebegini almış gelmiş arkadaş. nasıl içim gittiiii anlatamammm :asigim: ALLAHIM benimde yavrumla böyle gezecegim günleri nasip ett dedimm :Saruboceq: ALLAHM hepimizin yavrularımıza kavuştugumuz günü görmeyi nasip atsinn:Saruboceq:

ben erkek isimlerinden çınarı beğeniyorum..KENAN ÇINAR....kulaga çok da kötü gelmıo..

eet güsel ama işte babamız beğenemiyo hiç isim hepsine bişe buluyo:):):):): ben kızım olsa hep sude koymayı düşünüyodum güsel isim bence beğenirsen seçeneklere ekle

bende bulamadım canımmmm yaa iki isim istiyoruz biri kenan olcak ama diğerini bulamadık hiç isim beğendiremiyoruz babamıza

Bende oğlum olsaydı adını kenan istiyordum.. ilk ismi kenan 2. isminide babasının ismini..
kenan yavuz bayanssulusmile

Artık kısmet 2. bebegim erkek olursa..

aminnnnnnnnnnn

ne hoş bir duygu değilmi...hele dışardan karnının hareketlerı belli oluyo ya.deniz dalgası gibi.ben tv izlemeyı bırakıp karnımı izliyorum..boynum tutulacak bi günşutarafagittikumandayı koyuyorum karnıma..kızımın tekmesınden düşüyoo.bayılıyorum bu duyguyaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…