haklısın canım..ama tansiyonum çok sık düşüyor bayılacak gibi oluyorum..ben kendımden korkuyorum..duruma göre bakıcam artık.gerçi dolmuş falan daha zor olur in bin..
ben diğer herşeyini hazırladımda bunlardan bende almadım
tam olarak neler almam lazım valla çok acemiyim çevremdede yardımcı olcak pek kimse yok ..
merhabalar herkese zemuszemus
herkese merhabaalar güsel anneler ve melekleri nasılmış bugün
allah yardımcımız olsun..iskenderun da felaket..senın normol mi olucak dogumun.belli oldumu tarih??ben bu gidişle yengeç doğuracam heralde kızlar.:sinifsinif:.ben aslan istiyom ama yaaa.
MERHABALAR KIZLAR HOŞ GELDİNİZZ
opuyorumnanaktan
herkese merhabaalar güsel anneler ve melekleri nasılmış bugün
hoşbulduk canımmmmmm zaman geçmiyo yaa ayın 1 i ve 4 ünde sınavım var onlarıda bi atlatsam üstümden yük kalkcak valla çok stres yapıyorum
stres yapma canım rahat ol ki aklına girsin çalıştıkların..hem ne güzel oyalanacak bir şeyin var..ben kafayı yiycem bebeği eksiklerini doğumu düşünmekten..
yaa ben hala kızma isim bulamadım yaaa...nette bakıyorum hep bilinen isimler.ben anlamlı ve duyulmamış farklı bişe istıyorum varmı önerisi olan???
ben diğer herşeyini hazırladımda bunlardan bende almadım
tam olarak neler almam lazım valla çok acemiyim çevremdede yardımcı olcak pek kimse yok ..
bende bulamadım canımmmm yaa iki isim istiyoruz biri kenan olcak ama diğerini bulamadık hiç isim beğendiremiyoruz babamıza
kızlar günaydın
ben hala çalışıyorum benimde doğum öncesi iznim 18.inde başladı ..
işim yorucu değil haziranı tamamlayabilirsem tamamlayayım diyorum ama tabi durumuma bakıcam..hayırlısı artık
birşey sormak istiyorum kızlar size göğüs ucu kremi verdimi doktor yoksa doğumdan sonramı vericek..bana dün gittiğimde bir şey söylemedi..acaba unuttumu???
ya ben artık dayanamıyorum kızımı görmek istiyorum bir an önce.arkadaşlarım bir bir doğum yapıyor gördükçe hevesim dahada bir artıyor..zaman geçmek bilmiyor buraya kadar geçti bundan sonrası geçmiyor adeta.
Allah biran önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah...
ben erkek isimlerinden çınarı beğeniyorum..KENAN ÇINAR....kulaga çok da kötü gelmıo..
bende bulamadım canımmmm yaa iki isim istiyoruz biri kenan olcak ama diğerini bulamadık hiç isim beğendiremiyoruz babamıza
benim dr.um bu konuyla alakalı birşey soylemedı ama önümüzdeki hafta bede sorucam..
Dün kayınvalidemlerde misafirler vardı.. Bebegini almış gelmiş arkadaş. Nasıl içim gittiiii anlatamammm :asigim: Allahım benimde yavrumla böyle gezecegim günleri nasip ett dedimm :saruboceq: Allahm hepimizin yavrularımıza kavuştugumuz günü görmeyi nasip atsinn:saruboceq:
Ayy kızımın hareketleri çok belirgin artık...Akşam yattık kıpır kıpır uyutmuyor beni...Sanki dışarıya fırlıcak gibi...Sonra eşime dedimm bir bakarmısın nasıl hareketli diye...O da çok şaşırdııı aa şuna bakk iyice elişmiş artık bu diyo:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?