Bende oğlum olsaydı adını kenan istiyordum.. ilk ismi kenan 2. isminide babasının ismini..
kenan yavuz bayanssulusmile
Artık kısmet 2. bebegim erkek olursa..
yaa ben hala kızma isim bulamadım yaaa...nette bakıyorum hep bilinen isimler.ben anlamlı ve duyulmamış farklı bişe istıyorum varmı önerisi olan???
bende bulamadım canımmmm yaa iki isim istiyoruz biri kenan olcak ama diğerini bulamadık hiç isim beğendiremiyoruz babamıza
Benim eşimin 18 yaşındaki erkek kardeşi temmuz ayında vefat etti Allahta bize bu temmuzda dünyaya gelicek bi erkek çocuk nasip etti o yüzden oğlum amcasının ismini taşısın istiyoruz
Bende oğlum olsaydı adını kenan istiyordum.. ilk ismi kenan 2. isminide babasının ismini..
kenan yavuz bayanssulusmile
Artık kısmet 2. bebegim erkek olursa..
ALLAHIM rahmet etsin. başınız sağolsun canım..ALLAHIM bebegine ve ailene uzun uzunnn ömür nasip etsin .. KENAN ismini cok begenıyorum ben.. KENANlar cook yakışıklı oluyorr opuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben doğum öncesi eğitim seminerine katılıyorum.Orada bebek için alınacak giysileri anlatırken dr. patikli tulumların ve patikli altların sağlıklı olmadığını söyledi.Bebek içinde rahat hareket edemiyormuş.Patiksiz alt ya da tulum almanın daha doğru olacağını belirtti.Tulumların ağ kısmı u şeklinde olursa daha da iyi dedi.Ayrıca bebeğin eline eldiven takmanın da sakıncalı olduğunu hem ellerin hava alamayacağını,bakteri üreyebileceğini ve anneyi emerken dokunma hissini sağlayamayacağını söyledi.Yine alt temizleme için ıslak mendillerin pek de sağlıklı olmadığını bir tasa ılık su koyup pamuğa batırarak silin daha sağlıklı dedi.Ancak ıslak mendilleri dışarıda mecbur kalındığı durumlarda kullanın dedi.Ben daha önce de zararlı olduğunu duymuştum ıslak mendiller bazı bebeklerde alerji yapabiliyormuş.Tvde bir dr da bebek yağlarını sakın bebeğin göğüs kısmına sürmeyin akciğer gelişimine sakıncaları var demişti.Anne olmak çok zoooor.Herşeyi ince düşünmeyi gerektiriyor.:sinifsinif:
Selam arkadaşlar.......
Şimdi bir arkadaşımdan haber aldım.JUSTREADER arkadaşım doğum yapmış.Topiğimizin 2 kızı aramızda maşallah diyelim.19 mayıste gelmişler aramıza.Durumları iyi dedi.Ama tam bilgi alamadım.
Arkadaşlar ben doğum öncesi eğitim seminerine katılıyorum.Orada bebek için alınacak giysileri anlatırken dr. patikli tulumların ve patikli altların sağlıklı olmadığını söyledi.Bebek içinde rahat hareket edemiyormuş.Patiksiz alt ya da tulum almanın daha doğru olacağını belirtti.Tulumların ağ kısmı u şeklinde olursa daha da iyi dedi.Ayrıca bebeğin eline eldiven takmanın da sakıncalı olduğunu hem ellerin hava alamayacağını,bakteri üreyebileceğini ve anneyi emerken dokunma hissini sağlayamayacağını söyledi.Yine alt temizleme için ıslak mendillerin pek de sağlıklı olmadığını bir tasa ılık su koyup pamuğa batırarak silin daha sağlıklı dedi.Ancak ıslak mendilleri dışarıda mecbur kalındığı durumlarda kullanın dedi.Ben daha önce de zararlı olduğunu duymuştum ıslak mendiller bazı bebeklerde alerji yapabiliyormuş.Tvde bir dr da bebek yağlarını sakın bebeğin göğüs kısmına sürmeyin akciğer gelişimine sakıncaları var demişti.Anne olmak çok zoooor.Herşeyi ince düşünmeyi gerektiriyor.:sinifsinif:
Selam arkadaşlar.......
Şimdi bir arkadaşımdan haber aldım.JUSTREADER arkadaşım doğum yapmış.Topiğimizin 2 kızı aramızda maşallah diyelim.19 mayıste gelmişler aramıza.Durumları iyi dedi.Ama tam bilgi alamadım.
ne hoş bir duygu değilmi...hele dışardan karnının hareketlerı belli oluyo ya.deniz dalgası gibi.ben tv izlemeyı bırakıp karnımı izliyorum..boynum tutulacak bi günşutarafagittikumandayı koyuyorum karnıma..kızımın tekmesınden düşüyoo.bayılıyorum bu duyguyaa.
bütün güzel annelere merhabalar.
uzun zamandır giremedim topiğe. inşallah ters giden birşeyler olmamıştır.
biz oğluşumla gayet iyiyiz. geçen hafta istanbula gidip eksiklerimizin bir çoğunu tamamladık. oğluşumun teyzesi deli gibi alışveriş yaptı tosunum için.bebek şekerlerimizide aldık. sadece odamızın halısı ve perdesi kaldı birde bebek arabası sanırım onlarıda yarın istanbula tekrar gidip halledeceğiz.
birazdan resmini eklerim.
Selam arkadaşlar.......
aaaa ne oluyor temmuz annelerine yahuu :uhm: daha hazıran annelerinde sıraa.. AYYY bizimim bebeişler cokk sabırsızz.. temmuz sıcaklarına kalmak istemiyorlar sanırsam a.s
ALLAHIM JUSTREADER arkadaşımızı ve bebeğini korusun.. acaba kac haftalık ve kac gr. dogmuş bilgin varmı canım ?
maşallah yaaa temmuz bebekleri çok aceleci biz tüm hazırlıkları tamamlayalım bence
bütün güzel annelere merhabalar.
uzun zamandır giremedim topiğe. inşallah ters giden birşeyler olmamıştır.
biz oğluşumla gayet iyiyiz. geçen hafta istanbula gidip eksiklerimizin bir çoğunu tamamladık. oğluşumun teyzesi deli gibi alışveriş yaptı tosunum için.bebek şekerlerimizide aldık. sadece odamızın halısı ve perdesi kaldı birde bebek arabası sanırım onlarıda yarın istanbula tekrar gidip halledeceğiz.
birazdan resmini eklerim.
Selam arkadaşlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?