2010 Temmuz Anneleri : )

Bende oğlum olsaydı adını kenan istiyordum.. ilk ismi kenan 2. isminide babasının ismini..
kenan yavuz bayanssulusmile

Artık kısmet 2. bebegim erkek olursa..

Benim eşimin 18 yaşındaki erkek kardeşi temmuz ayında vefat etti Allahta bize bu temmuzda dünyaya gelicek bi erkek çocuk nasip etti o yüzden oğlum amcasının ismini taşısın istiyoruz

yaa ben hala kızma isim bulamadım yaaa...nette bakıyorum hep bilinen isimler.ben anlamlı ve duyulmamış farklı bişe istıyorum varmı önerisi olan???

bende bulamadım canımmmm yaa iki isim istiyoruz biri kenan olcak ama diğerini bulamadık hiç isim beğendiremiyoruz babamıza

Aynen kızlar yaa bizde tam netleştiremedik hala kafamızda isim olayını..Napıcaz bilmiyorum valla...Bizde babamıza beğendiremiyoruz bir türlü...

Arkadaşlar ben doğum öncesi eğitim seminerine katılıyorum.Orada bebek için alınacak giysileri anlatırken dr. patikli tulumların ve patikli altların sağlıklı olmadığını söyledi.Bebek içinde rahat hareket edemiyormuş.Patiksiz alt ya da tulum almanın daha doğru olacağını belirtti.Tulumların ağ kısmı u şeklinde olursa daha da iyi dedi.Ayrıca bebeğin eline eldiven takmanın da sakıncalı olduğunu hem ellerin hava alamayacağını,bakteri üreyebileceğini ve anneyi emerken dokunma hissini sağlayamayacağını söyledi.Yine alt temizleme için ıslak mendillerin pek de sağlıklı olmadığını bir tasa ılık su koyup pamuğa batırarak silin daha sağlıklı dedi.Ancak ıslak mendilleri dışarıda mecbur kalındığı durumlarda kullanın dedi.Ben daha önce de zararlı olduğunu duymuştum ıslak mendiller bazı bebeklerde alerji yapabiliyormuş.Tvde bir dr da bebek yağlarını sakın bebeğin göğüs kısmına sürmeyin akciğer gelişimine sakıncaları var demişti.Anne olmak çok zoooor.Herşeyi ince düşünmeyi gerektiriyor.:sinifsinif:

Benim eşimin 18 yaşındaki erkek kardeşi temmuz ayında vefat etti Allahta bize bu temmuzda dünyaya gelicek bi erkek çocuk nasip etti o yüzden oğlum amcasının ismini taşısın istiyoruz

ALLAHIM rahmet etsin. başınız sağolsun canım..ALLAHIM bebegine ve ailene uzun uzunnn ömür nasip etsin .. KENAN ismini cok begenıyorum ben.. KENANlar cook yakışıklı oluyorr opuyorumnanaktan

Bende oğlum olsaydı adını kenan istiyordum.. ilk ismi kenan 2. isminide babasının ismini..
kenan yavuz bayanssulusmile

Artık kısmet 2. bebegim erkek olursa..

ahh ahhh ..eşime kalsa o da bnm adımı koyacak..deniz...ama ben onu nasıl kendi adımla çağırayımm.

bütün güzel annelere merhabalar.

uzun zamandır giremedim topiğe. inşallah ters giden birşeyler olmamıştır.

biz oğluşumla gayet iyiyiz. geçen hafta istanbula gidip eksiklerimizin bir çoğunu tamamladık. oğluşumun teyzesi deli gibi alışveriş yaptı tosunum için.bebek şekerlerimizide aldık. sadece odamızın halısı ve perdesi kaldı birde bebek arabası sanırım onlarıda yarın istanbula tekrar gidip halledeceğiz.

birazdan resmini eklerim.

Selam arkadaşlar.......

Şimdi bir arkadaşımdan haber aldım.JUSTREADER arkadaşım doğum yapmış.Topiğimizin 2 kızı aramızda maşallah diyelim.19 mayıste gelmişler aramıza.Durumları iyi dedi.Ama tam bilgi alamadım.

ALLAHIM rahmet etsin. başınız sağolsun canım..ALLAHIM bebegine ve ailene uzun uzunnn ömür nasip etsin .. KENAN ismini cok begenıyorum ben.. KENANlar cook yakışıklı oluyorr opuyorumnanaktan

sağol canım amcasının mezarına gidince bile bi hareketleniyo bi değişiyo hareketleri hissediyo sanırım....eet öle oluyolar amcamızda öleydi oğluşumda benim için dünya yakışıklısı :):) ilk sıra babamızdaydı ama şimdi oğluna kaptırdı sırayı:CüvCüv:

bilmiyorumkismile o kadr cok ayaklı tulum aldım ki kafamçokkarıştı
Alt temizleme mendillerini bende duydum ama her defasında tasa su koyup pamukla temizlemek zor gibi geliyor.. mendiler piratık.. bakalım ilk gunlerın heycanıyla pamukla temizlense bile cabuk vazgeçilir gibime geliyor :kedi:

Verdiğin bilgiler için teşekkurler canım a.s.

maşallah yaaa temmuz bebekleri çok aceleci biz tüm hazırlıkları tamamlayalım bence

güzel bilgiler paylaştıgın için saol cnm.ıslak mendıl konusunda bnm de bır fıkrım var.alışveriş yaparken gördum.uni baby nindi galıba.saf pamuk ve saf sudan ıslak mendıl yapmışlar.tamamen doğalmış..paketi 4 lira.ilk aylarda ondan düşünüyorum ben.yada en azından dışarda kullanırım.herkesten tas isteyemeyiz yaasırnaşık şey

aaaa ne oluyor temmuz annelerine yahuu :uhm: daha hazıran annelerinde sıraa.. AYYY bizimim bebeişler cokk sabırsızz.. temmuz sıcaklarına kalmak istemiyorlar sanırsam a.s

ALLAHIM JUSTREADER arkadaşımızı ve bebeklerini korusun.. acaba kac haftalık ve kac gr. dogmuşlar bilgin varmı canım ?

Son düzenleme:

Evet canım gerçekten çok güzel duygular uykum bile kaçıyor hareketlerini izlerken onun allahım isteyen herkeslere nasip etsinn inş...

Baharcım ooh maşallah eksikler tamamlanmış.Oğluşun sağlıkla güle güle kullansın.
Resimlerini bekliyoruz canım.

Kızlar bana fikir verirmisiniz.Şimdi oğlumun odası lila krem,kapısına kapı süsü ve sepet alıcam.alıcam.Ben lila olsun odasıyla takım olsun istiyorum.Eşimde mavi olsun,kapıda olacak odayla ne alaka diyor.Siz ne dersiniz.

:uhm:
ay yine çok şaşırdım içim bir uhaf oldu. oyada da böyle olmuştum kafamçokkarıştı
durumlarının iyi olması sevindirici tabi ama ayrıntı merak ediyor insan yine de ...

maşallah yaaa temmuz bebekleri çok aceleci biz tüm hazırlıkları tamamlayalım bence

Size katılıyorum gerçekten bizim temmuz bebişleri çok aceleci çıktı.
Ama justreader arkadaşımızın ikizdi ya kızlar.ıkizler zamanında doğmuyorlar genelde,heran süprize hazır olmak gerekiyor.

Canım çizelgeye baktım doğum tarihi 7 temmuz yazıyor.Geçmişe baktım çizelgesini buldum.33 haftalıkmış.

Son düzenleme:

Aldıklarının fotolarını bekliyoruz.

Maşallah,ALLAH analı babalı büyütsün

Ama tırsmadım değil..Daha doğurmak istemiyorum..En azından 4-5 hafta daha dursun sıpalarım karnımda sağlıkla...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…