Justreader ın bebekleri doğmuş mu?
Şimdi doğarlarsa küvez sorunumuz olur..:çok üzgünüm:Allahım 4-5 haftacık daha zaman ver...:Saruboceq: :Saruboceq:
Şimdi doğarlarsa küvez sorunumuz olur..:çok üzgünüm:Allahım 4-5 haftacık daha zaman ver...:Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar geçtiğimiz hafta sonu "0-6 yaş arası bebek ve çocuklarda ilk yardım" kursuna katıldım. eltim ayarlamış saolsun.
bildiğimizi sanıp bilemediğimiz o kadar çok konu var ki.... çok faydalıydı, acil durumlarda bebeğin en çok yanında olacak kişi olarak bunları bilmemiz çok önemli.
eğer fırrsatınız olursa mutlaka böyle bir kursa katılın derim ben....
benimde mide bulantım var ama öyle bir anlık çıkarıcak gibi oluyorum sonra geçiyor kasıkta benimde arada oluyor normal sanırım ama öyle sürekli bir bulantı varsa o rahatsızlık olabilir diye düşünüyorumslm kızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kasığımda ara ara sancı ve mide bulantım var sizce ne yapayım önerilerinizi bekliyorum
nazosan çok teşekkürler canım bilgiler için, aman allah ihtiyaç duyurmasın tabi de, bilmemizde de fazlasıyla yarar var tabi
kızlar benim şikayetim bacaklarımdaki ve kalçamdaki kramplar, hergün olmuyo ama bugün fenayım, resmen bütün bacağımı ağrıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?