2010 Temmuz Anneleri : )

bendmde kramplarım çok ama doktorum ilaç vermeyı çok sevmıor elevit ve demir hapı devam anne olmak kolay değil dedi:) benm bel ağrım ve kramplarım mahf edıor benii yürürken günde en az on kere girior ve duruyorum

doğal yollardan bol bol kalsiyum al bence canım. hem bir zararı da yok...

canım bana bir kaç ay önce yatakta oldu bacağıma bir kramp girdi sorma gitsin kalsyum yüzündenmiş sütü yoğurdu arttırınca geçti vücudun sinyal veriyor aslında tehlike var diye kalsyum olan şeyleri ye geçiyor:teselli:

magnezyum vermişti dr. banada ama ara sıra içiyorum, dediğin gibi canım kalsiyumda çok önemli süt yoğurt falan alıyorum ama yetmiyomu nedir. 1 ay daha sabır artık, doğurunca hepsi geçicek inşallah kaydirigubbakcemile3

nazosancım aynı şehirdeyiz seninle bende izmirliyim, hangi hastanede yapıcaksın doğumunu karar verdinmi canım sen

canım sen hangi park yatağı aldın .........
uyku seti falan hoşuna gittimi verdiğin mağazaya bende bakıorum şimdi şekerim

canım sen hangi park yatağı aldın .........
uyku seti falan hoşuna gittimi verdiğin mağazaya bende bakıorum şimdi şekerim

canım bu konuda araştıra araştıra uzman oldum öyle uzun süreli bir şey istiyorsan ben pier cardin aldım canım çok sağlam tavsiye ederim içine bebemax yatak aldık 70 lira alez aldım 15 lira 2 nevresim aldım taçtan tanesi 49 bir pike takımı taçtan yine 60 uyku seti alma park yatak için gerek yok canım

hımm anladım cnm senin bebk yorganın var o zman yada yaz die almadın şimdi sanırım bende pike takımı alıcam taçtan memnun herkez sanırım taç alıcam tavsiyen için tşk ederim

hımm anladım cnm senin bebk yorganın var o zman yada yaz die almadın şimdi sanırım bende pike takımı alıcam taçtan memnun herkez sanırım taç alıcam tavsiyen için tşk ederim

yorganıda taçtan aldım canım hem çok güzel 35 lira birde battaniye peluş o 50 lira onuda muhakkak almanı öneririm taçın peluş battaniyesi çok güzel kız kardeşimden imrenmiştim park yatağı içinin yatağını civciv bebeden aldım bir gün sonra geldi tavsiye ederim canım

Şimdi doğarlarsa küvez sorunumuz olur..:çok üzgünüm:Allahım 4-5 haftacık daha zaman ver...:Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim ALLAHIM seni de bebeklerini de korusun inşallah dediğin gb küveyz sorunu yaşamazsın... :Saruboceq:

canım çok faydalı bir eğitim almışsın Rabbim uygulama zorunluluğu yaşatmasın dilerim ama çocuk bunlar ister istemez bir kaç şeyle karşı karşıya da kalacağız üstesinden kalkamayacağımız şeyler vermesin dilerim...
:Saruboceq:
kızlar benim şikayetim bacaklarımdaki ve kalçamdaki kramplar, hergün olmuyo ama bugün fenayım, resmen bütün bacağımı ağrıtıyor

tatlım geçmiş olsun arada bende de oluyor özellikle gece uykumdan kaldırıyor beni
ALLAH kolaylık versin de 1 ay kadar kısa bir süre kaldı dişimizi sıkacağız artıkkk boshayallersmile

HAYIRLI OLSUN CANIM İYİ GÜNLERDE KULLANIN

taç ve linens aynı markamı tam olarak bilmiyorum ama ben de yorganı linensden aldım fakat fiyatı 120 seninki nasıl ki. benimki yün yorgan daha sağlıklı olur diye düşündüm başka bişeye bakmadım.
yoksa bana herşeyi pahalı pahalı mı satmışlar uyku setini de 270 e aldım linensden
ay kafam karıştı bilmiyorumkismile

slm kızlar.epeydir giremedim 15 gündür cok streslı günler gecırdım.bebekte gelısım gerılıgı var dedi burdakı doktorumuz cok üzüldüm çünkü kilosu ıkı hafata gerıden gıdıyordu ve sadece 1400 gramdı.karın bölgesınde gelısme olmuyor dedı.hemen kayserıden profdan randevu aldık ama tam 10 gün sonra verdı randevuyu.sımdı doktordan geldık bebegımın gelısımı gerı dıılmıs.kilosu 2200 grammıs haftası ıle uyumlu dedı ama cok agladım bebegım ıcın kendımı cok yıprattım ıcım rahat ettı sımdı.Rabbım acılarını göstermesın ınsallah.
Dogum yapan arkadsların gözü aydın olsun.

justreader benımle bırlıkteydı aynı zamanlarda hamıle olduumuzu ögrenmıstık masallah ınsallah ıyıdır kızları.

şu doktorları anlamak çok zor ya kime güvenicez biz

neyse canım önemli olan bebeğinin iyi ve sağlıklı olması .
boş yere üzülmüşsün ama geçti bitti işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…