bendmde kramplarım çok ama doktorum ilaç vermeyı çok sevmıor elevit ve demir hapı devam anne olmak kolay değil dedi:) benm bel ağrım ve kramplarım mahf edıor benii yürürken günde en az on kere girior ve duruyorum
bendmde kramplarım çok ama doktorum ilaç vermeyı çok sevmıor elevit ve demir hapı devam anne olmak kolay değil dedi:) benm bel ağrım ve kramplarım mahf edıor benii yürürken günde en az on kere girior ve duruyorum
canım bunun en önemli nedeni calsium eksikliğiymiş. bende de oluyordu doktora sordum.
günde 3 bardak süt, iki kase yoğurt ve 2 dilim peynir bunlara ek olarak Calsium sandoz alıyorum. baya azaldı.
yapabiliyorsan bu formül 3 günde etkisini gösteriyor...
bu da işe yaramazsa magnezyum takviyesi veriyorlar...
canım bana bir kaç ay önce yatakta oldu bacağıma bir kramp girdi sorma gitsin kalsyum yüzündenmiş sütü yoğurdu arttırınca geçti vücudun sinyal veriyor aslında tehlike var diye kalsyum olan şeyleri ye geçiyor:teselli:
2 litre süt içiyorum günde
nazosancım aynı şehirdeyiz seninle bende izmirliyim, hangi hastanede yapıcaksın doğumunu karar verdinmi canım sen
canım büyük ihtimal alsancak özel sağlıkta olacak ama henüz net değil. doktorumuzla daha konuşmadık.
siz karar verdiniz mi?
canım sen hangi park yatağı aldın .........
uyku seti falan hoşuna gittimi verdiğin mağazaya bende bakıorum şimdi şekerim
canım bu konuda araştıra araştıra uzman oldum öyle uzun süreli bir şey istiyorsan ben pier cardin aldım canım çok sağlam tavsiye ederim içine bebemax yatak aldık 70 lira alez aldım 15 lira 2 nevresim aldım taçtan tanesi 49 bir pike takımı taçtan yine 60 uyku seti alma park yatak için gerek yok canım
ohhhhhh maşallahhhh nasıl kiloları bebişlerin canımmm ayy ben yarım lt içemiorumm maşallah sana maşallah fedakar anne
hımm anladım cnm senin bebk yorganın var o zman yada yaz die almadın şimdi sanırım bende pike takımı alıcam taçtan memnun herkez sanırım taç alıcam tavsiyen için tşk ederim
Şimdi doğarlarsa küvez sorunumuz olur..:çok üzgünüm:Allahım 4-5 haftacık daha zaman ver...:Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar geçtiğimiz hafta sonu "0-6 yaş arası bebek ve çocuklarda ilk yardım" kursuna katıldım. eltim ayarlamış saolsun.
bildiğimizi sanıp bilemediğimiz o kadar çok konu var ki.... çok faydalıydı, acil durumlarda bebeğin en çok yanında olacak kişi olarak bunları bilmemiz çok önemli.
eğer fırrsatınız olursa mutlaka böyle bir kursa katılın derim ben....
kızlar benim şikayetim bacaklarımdaki ve kalçamdaki kramplar, hergün olmuyo ama bugün fenayım, resmen bütün bacağımı ağrıtıyor
Canım öyle çok iri değiller ama çok küçük te değillermiş doktora göre...
yorganıda taçtan aldım canım hem çok güzel 35 lira birde battaniye peluş o 50 lira onuda muhakkak almanı öneririm taçın peluş battaniyesi çok güzel kız kardeşimden imrenmiştim park yatağı içinin yatağını civciv bebeden aldım bir gün sonra geldi tavsiye ederim canım
slm kızlar.epeydir giremedim 15 gündür cok streslı günler gecırdım.bebekte gelısım gerılıgı var dedi burdakı doktorumuz cok üzüldüm çünkü kilosu ıkı hafata gerıden gıdıyordu ve sadece 1400 gramdı.karın bölgesınde gelısme olmuyor dedı.hemen kayserıden profdan randevu aldık ama tam 10 gün sonra verdı randevuyu.sımdı doktordan geldık bebegımın gelısımı gerı dıılmıs.kilosu 2200 grammıs haftası ıle uyumlu dedı ama cok agladım bebegım ıcın kendımı cok yıprattım ıcım rahat ettı sımdı.Rabbım acılarını göstermesın ınsallah.
Dogum yapan arkadsların gözü aydın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?