2010 Temmuz Anneleri : )

yasecim inşallah öyle bir şey olmamıştır ben chicoda tomurcuk alt açma gördüm 65 ti benim aldığım mağazada aynısı 35 2 tane almıştım bende taç bebek yorganı 120 olmaması lazım kuş tüyümü acaba

bu ultrasonlar yalancı diye boşa demiyorum de mi yerimseniben

[yasecim sen netten bir bak aldıklarına aynıları nettede satılıyor ozaman anlarsın canım[/B]

yok kuştüyü değil saf yün yazıyo elyaf sağlıklı değil terletiyo diye duydum. bi de yün yorgan iyi ısıtır diye düşündük annemle. ama açıkçası elyaf yorgan ne kadar diye sormak aklıma gelmedi. bunu beğenince aldım direkt. bi de markası taç değil linens
netten bi bakayım olmazsa

ya cidden hangi doktora inancağımızı şaşırdık.....
bu nidir yaaa yiter ya yiterrr:):):)

markası taç değilse doğrudur canım bizim burada altınolukta öyle çeşit satılmıyoki iyiki almışsın hakiki yün yorgan en güzeli ben eşimle kendimede yaptırıcam bir tane bizim istikbalin elyaf yorganları bizi bile terletiyo bebeğin güle güle kullansın canım:1hug:

yuh yaaa insan doktorun sözünede güvenemiyor neyseki kuzucuğun iyiymiş canım maşallahhh

güle güle güzel günlerde kullanın inş.. canımm:))

akannehir aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 bebeğimiz daha gelmişşşş allahım sağlık versin inşallah biran önce güzel haberlerini alalım.

Canım ya,sıkıntılı günler yaşatmışlar sana gereksiz yerde.Ah bu dr.ah klava:
Ama nasıl olurda o kadar fark olur kiloda anlayamadım.10 gün içinde bebeğin 800 gr.alması.

Şimdi doğarlarsa küvez sorunumuz olur..:çok üzgünüm:Allahım 4-5 haftacık daha zaman ver...:Saruboceq: :Saruboceq:

Ayşecim sen elinden gelenin fazlasıyla yapıyorsun.Rabbim bundan sonra hayırlısı neyse onu nasip etsin.Bak medineye ikiz annelerinde 38.haft.doğdu ikizler ama yine küveze girdiler.Sen sakın sıkma canını maşallah 30.haft:geldin.

hoşgeldin canım.
zor günler atlatmışsın gerçekten . gelmiş geçmiş olsun.
Allah göstermesin bir daha inşallah..
şimdi iyisiniz ya, çok şükür :1hug:

saolasın tatlım hepimizin bebekleri sağlıklı günlerde kullansn inşallah opuyorumnanaktan
nette bakıyorum ama fiyatlı olarak bulamadım henüz

çıkmam lazım kızlar
öpüyorum hepinizi
iyi akşamlarrrrr opuyorumnanaktan

gülcüm nerelerdesin bu saate kadar canım bu gün keyiflerin nasıl

gülcüm nerelerdesin bu saate kadar canım bu gün keyiflerin nasıl

çok şükür canım idare ediyorum düne göre daha iyiyim. mutfakta kuru gıdalar falan var onları koliledim. telefon trafiğim yoğundu bugün bi arkadaşım doğuma gitti. suni sancı alıyor şimdi 40+6 olduklarını düşünüyorlardı ama değilmiş sanırım sabahtan beri suni sancı alıyor henüz bir açılma yokmuş. doktor daha erken o yüzden açılmıyor demiş bakalım ne olacak ((

Rabbim kolay doğum nasip etsin.Sağlıkla alsın kucağına yavrusunu inşallah gülcüm arkadaşın.:Saruboceq:

Gülcüm şimdi dikkatimi çekti seninle benim çizelgemiz aynı,hatta haftalarımız bile aynı,aramızda 2 gün var sadece.

kızlar size komik bir şey anlatayımda gülün eskiden kızıyordum bizim kocaya baktım deyişeceyi yok artık gülüyorum bilmiyorum belki bebek değiştirirmi erken televizyona bakarken uyumaya başlıyor kalkınca konuşuruz diyor gece bir gibi kaldırıyorum yatağa gidiyoruz bir konu anlatıyorum yine uyumaya başlıyor hafif sarsıyorum konuşuyor bu defa kurmalı saat gibi 15-20 dakika böyle sürüyor sonra pes ediyorum bizimki uyumaya devam

canım benim kardeşim 5 saat aldı sunni sancı bebek gelmeyince sezeryana aldılar o sunni sancı çok berbat birşey iyi olmana sevindim canım

aminn canım.

eveettttt günlerimizde çok yakın canım allahım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza aldığımızıda göstersin :))

canım benim kardeşim 5 saat aldı sunni sancı bebek gelmeyince sezeryana aldılar o sunni sancı çok berbat birşey iyi olmana sevindim canım

yaaaa o sunni sancı çok fenaymış bizim komşuda öyle oldu doğmayınca bebek sezeryana alınmış (

hayırdır ters bi durum mu var geçmişi okumadım ama
inşallah herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…