şu doktorları anlamak çok zor ya kime güvenicez biz
neyse canım önemli olan bebeğinin iyi ve sağlıklı olması.
boş yere üzülmüş ama geçti bitti işte
HAYIRLI OLSUN CANIM İYİ GÜNLERDE KULLANIN
taç ve linens aynı markamı tam olarak bilmiyorum ama ben de yorganı linensden aldım fakat fiyatı 120 seninki nasıl ki. benimki yün yorgan daha sağlıklı olur diye düşündüm başka bişeye bakmadım.
yoksa bana herşeyi pahalı pahalı mı satmışlar uyku setini de 270 e aldım linensden
ay kafam karıştı bilmiyorumkismile
slm kızlar.epeydir giremedim 15 gündür cok streslı günler gecırdım.bebekte gelısım gerılıgı var dedi burdakı doktorumuz cok üzüldüm çünkü kilosu ıkı hafata gerıden gıdıyordu ve sadece 1400 gramdı.karın bölgesınde gelısme olmuyor dedı.hemen kayserıden profdan randevu aldık ama tam 10 gün sonra verdı randevuyu.sımdı doktordan geldık bebegımın gelısımı gerı dıılmıs.kilosu 2200 grammıs haftası ıle uyumlu dedı ama cok agladım bebegım ıcın kendımı cok yıprattım ıcım rahat ettı sımdı.Rabbım acılarını göstermesın ınsallah.
Dogum yapan arkadsların gözü aydın olsun.
yasecim inşallah öyle bir şey olmamıştır ben chicoda tomurcuk alt açma gördüm 65 ti benim aldığım mağazada aynısı 35 2 tane almıştım bende taç bebek yorganı 120 olmaması lazım kuş tüyümü acaba
yok kuştüyü değil saf yün yazıyo elyaf sağlıklı değil terletiyo diye duydum. bi de yün yorgan iyi ısıtır diye düşündük annemle. ama açıkçası elyaf yorgan ne kadar diye sormak aklıma gelmedi. bunu beğenince aldım direkt. bi de markası taç değil linens
netten bi bakayım olmazsa
slm kızlar.epeydir giremedim 15 gündür cok streslı günler gecırdım.bebekte gelısım gerılıgı var dedi burdakı doktorumuz cok üzüldüm çünkü kilosu ıkı hafata gerıden gıdıyordu ve sadece 1400 gramdı.karın bölgesınde gelısme olmuyor dedı.hemen kayserıden profdan randevu aldık ama tam 10 gün sonra verdı randevuyu.sımdı doktordan geldık bebegımın gelısımı gerı dıılmıs.kilosu 2200 grammıs haftası ıle uyumlu dedı ama cok agladım bebegım ıcın kendımı cok yıprattım ıcım rahat ettı sımdı.Rabbım acılarını göstermesın ınsallah.
bütün güzel annelere merhabalar.
uzun zamandır giremedim topiğe. inşallah ters giden birşeyler olmamıştır.
biz oğluşumla gayet iyiyiz. geçen hafta istanbula gidip eksiklerimizin bir çoğunu tamamladık. oğluşumun teyzesi deli gibi alışveriş yaptı tosunum için.bebek şekerlerimizide aldık. sadece odamızın halısı ve perdesi kaldı birde bebek arabası sanırım onlarıda yarın istanbula tekrar gidip halledeceğiz.
birazdan resmini eklerim.
Selam arkadaşlar.......
Şimdi bir arkadaşımdan haber aldım.JUSTREADER arkadaşım doğum yapmış.Topiğimizin 2 kızı aramızda maşallah diyelim.19 mayıste gelmişler aramıza.Durumları iyi dedi.Ama tam bilgi alamadım.
Şimdi doğarlarsa küvez sorunumuz olur..:çok üzgünüm:Allahım 4-5 haftacık daha zaman ver...:Saruboceq: :Saruboceq:
markası taç değilse doğrudur canım bizim burada altınolukta öyle çeşit satılmıyoki iyiki almışsın hakiki yün yorgan en güzeli ben eşimle kendimede yaptırıcam bir tane bizim istikbalin elyaf yorganları bizi bile terletiyo bebeğin güle güle kullansın canım:1hug:
yuh yaaa insan doktorun sözünede güvenemiyor neyseki kuzucuğun iyiymiş canım maşallahhh
güle güle güzel günlerde kullanın inş.. canımm:))
akannehir aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 bebeğimiz daha gelmişşşş allahım sağlık versin inşallah biran önce güzel haberlerini alalım.
gülcüm nerelerdesin bu saate kadar canım bu gün keyiflerin nasıl
çok şükür canım idare ediyorum düne göre daha iyiyim. mutfakta kuru gıdalar falan var onları koliledim. telefon trafiğim yoğundu bugün bi arkadaşım doğuma gitti. suni sancı alıyor şimdi 40+6 olduklarını düşünüyorlardı ama değilmiş sanırım sabahtan beri suni sancı alıyor henüz bir açılma yokmuş. doktor daha erken o yüzden açılmıyor demiş bakalım ne olacak((
çok şükür canım idare ediyorum düne göre daha iyiyim. mutfakta kuru gıdalar falan var onları koliledim. telefon trafiğim yoğundu bugün bi arkadaşım doğuma gitti. suni sancı alıyor şimdi 40+6 olduklarını düşünüyorlardı ama değilmiş sanırım sabahtan beri suni sancı alıyor henüz bir açılma yokmuş. doktor daha erken o yüzden açılmıyor demiş bakalım ne olacak((
Rabbim kolay doğum nasip etsin.Sağlıkla alsın kucağına yavrusunu inşallah gülcüm arkadaşın.:Saruboceq:
Gülcüm şimdi dikkatimi çekti seninle benim çizelgemiz aynı,hatta haftalarımız bile aynı,aramızda 2 gün var sadece.
canım benim kardeşim 5 saat aldı sunni sancı bebek gelmeyince sezeryana aldılar o sunni sancı çok berbat birşey iyi olmana sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?