2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.. bugün benimde son günüm, izne ayrılıyorum, tuhaf hissediyorum biraz kendimi. , her vakit bulduğumda evden katılırım aranıza artık, öyle çok iş beni bekliyoki evde

Günaydın kızlar.
NAsılsınız?
Ben çok yorgunum ama mutluyum.
Oğluşumu gördüm dün büyümüüş kereta.
Maşallah diyin teyzeleri1640 gr. olmuş.
Doktorum Elevitimi içmiyorum diye kızdı.Bebişin zayıf doğacak diyo.
Ggelişimi gayet güzelmiş 3 gün öndden gidiyomuş.
Yine ayrıntılıya girdim.Şu böbreğime bi de bu doktorum baksın istedim.Bu arada oğlumu da gördüm tabi.Değişmiş ilk ayrıntılı da gördüğümden daha farklı.Çok şirin yaa.Gözlerini de açıp kapatabiliyo artık.Yaa çok güzel ama ben artık bekleyemiyorum(Rabbim zamanlıca kavuştursun bebeklerimize inşallah.

Bu arada sağ böbreğim kesin yok bu kesinleşti.ama bebişimin herşeyi tam Allaha şükür.Benim için de bir sakıncası yok bu durumun.Doğum sonrası tekrar bi nefrolojiye gidicem.

Ayyy çok yorgunum doktor sonrası deli gibi çarşı pazar gezdik.Üst kat komşularımızla gitmiştik Samsuna gidiyoruz biliyosunuz.O da benim gibi hamile o da Eylül annesi olacak inşallah.Ayy iki hamile altını üstüne getirdik resmen şehrin.

Ben kendime o kadar şirin iki elbise aldım ki.Biraz tuzlular ama kendimi içlerinde çok güzel hissettim birini waikikiden aldım thamile rreyonundan diil ama tam hamiş elbisesi ve yazlık püfür püfür.Diğerini bi hamile mağazasından aldım.Bi de ketten bi etek aldım o hamile mağazasından.Ayy çok şirinler yaa.Eşim de sağolsun son zamanlarda keyifsiz olduğumu biliyodu ne istiyosan al canım deyince ben de hiç hayır demedim.Altına da çok şirin tam yazlık bi babet ve kot bi önü açık babte aldım.

Tabi yine Rüzgar Paşaya bi sürü şey aldık.Ayy onlar da çok güzel.Hele bi tane pelüş battaniye almışım nasıl güzel.Eşim diyo ki bana sar da uyut beni bunun içinde.Öyle yumuşacık bişey ki. Yavrum içinde mıuşıl mışıl uyucak inşallah.

Bizden böyle kızlar keyifli ama biraz yorgunuz işte.Sizler nasılsınız?

Aman tatlım izne ayrılıyosun kendini yormaya değil dikkat et.
Yavaş yavaş halledersin.

ne güzel haberler bunlar böyle, maşallah yavrucuğuna, kıyamazlar, büyümüşte gözlerini açıp kapatıyomuş ya, ne muhteşem bişey. aldıklarınıda güle güle giy tatlım, eminim çok yakışmıştır. ben hiçbişey yakıştıramıyorum ya kendime, neden böyle oldum

Aman tatlım izne ayrılıyosun kendini yormaya değil dikkat et.
Yavaş yavaş halledersin.

kesinlikle canım ben hafif işleri alırım allahtan yanlız değilim, ablam var kuzenim var, annemde dönücek bi iki haftaya, ama varya ev çok fena, iyi sallamışım aylarca kaydirigubbakcemile3

Oooo tahmin edebiliiyorum nasıl salladığını aynen ben de çok salladım çünkü:))
Yaaa ne şanslısın bi sürü yardımcın var.Yaparsınız iki gün de heryer gül gibi olur o kadar kişiyle.
Benim de okullar kapanınca annem geliyo inşallah bi bayan tutup beraberce hale yola sokucaz biz de evimizi.Eşim ufak ufak başladı zaten.Bi kaç odayı boyadı bu hafta tüm evi bitirir.Tüller perdeler de yıkandı.İşte yavaş yavaş halledicez artık.
Bu arada ben bu hafta sonu bebeişimin eşyalarını yıkayıp hastane çantamızı da hazır ediccem.Ne olur ne olmaz yatak odamın bi kenarında beklesin.

bu arada bende yarın sabah görücem kızımı, bakalım iki haftada neler yapmış, korkuyorum yarın dr. çatı muaynesi yapmak isterse diye, hazırlıklı değilim, erteletmeye mecburum bakalım derse :kedi:

demekki seni kendine getirecek şey rüzgar paşayı görmek vee alışveriş yapmakmışş aldığın cicişleri ekle şekerimmmgörelim bizde ...
maşallah oğluşunaa canımmm benm doktorda kızmıştı eleviti bırakınca doğuma kadar kullanıcaksın dedii valla :)

bencede artık onlar hazır olmalı, bende geçen haftasonu yıkadım ama ütülemedim henüz öyle duruyo :kedi: çok üşengeç oldum kaprisçim bildiğin gibi değil.. bi hastane çıkışı daha almam lazım zaten benim gözüme az göründü kıyafetleri kızımın, bu hafta bitsin istiyorum bu çanta işi.

günaydınlar!! nasılsınız? ben haftanın son günü olduğu için çok mutluyum.
dün doğuma hazırlık kursuna gittik yine. bu hafta da sezeryanı anlattılar. kafam karıştı, geçen hafta normal doğumu anlatmışlardı. ikisinin de hem iyi hem zor tarafları var. doğumhaneyi gezdirdiler. bi tuhaf oldum görünce :) inşallah Allah hepimiz için hayırlı doğumlar nasip eder.

hemen bende kızıyım size lmaz: , neden içmiyosunuz elevitinizi kızlar bakayım. bence çok önemli o, tamam yediklerimize dikkat ediyoruz ama yeterince vitamin aldığımızdan emin olamayız, biz işimizi sağlama alalım. ben hergün bir elevit, 2 tane ferrum içiyorum, o yüzden bidon gibi oldum zaten ama değer bebiş için napalım

Bende Hergün 1 tane elevit 1 tane marinkap yani balık yağı hapı, magnezyum birde coraspin içiyorum benim doktorumun verdikleri bunlar pazartesi kontrolumüz var tamam mı devammı daha nekadar daha sorucam tabi...

Ben ne yazıkki saddece demir hapımı içebiiliyorum.
Elevit ben de kabızlık yaptı yaa.
bu arada kansızlık çıktı, hcg değerim 9larda geziyo.Ben hala çaydan vazgeçemiyorum.
Elevite bugün başlıyorum kesinlikle.

Uykum var çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Eve bi gitsem de uyusam.
yaa bugün de 3'e kadar dersim var((((((((

Bu arada kızlar babamız kızıyodu buraya resim eklememe sonra ben anlatınca kurduğumuz dostluğu izin verdsi iyi hadi koy bakalım dedi.
Bugün gidince çeyizlerimizi çekicez ve ekleyeceğiz.
sizinle paylaşmayı çok istiyorum yorumlarınızı da merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…