2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bu haftalarda halsizlık ,uyuma isteği çok normalmişş ...
bende sürekliii uyumak istiyorummm uyanmak istemıorum hiç cnm bişi yapmak istemıor

Yaa bi de benim Samsundaki doktorum sezeryan olucam dersen boşuna buraya gelme dedi.Sezeryanı heryerde yaparlar dedi.
Bize geliyosan epidural normal doğum için gel dedi.
Ben de ama doktorcum çok korkuyorum2,5 saat yol ya yolda doğurursam dedim.
ılk doğum asla öyle hemen gerçekleşmez doğum başlamadan 12 saat önce belirtileeri başlar dedi.
Yetişirsin bir sürü kişi sizin ordan geldi o yolu ve normal normal doğurdular diyo.
Yaa benim de kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum.
Acaba burda masrafsız masrafsız sezeryan mı olsam.
Ama ben normal doğumu da çok istiyorum.
O kadar eziyet çekip gidip epidural normal mi yapsam.
Öffffffffffffff ben napsam kızlar yaaaaaa?

Bende Hergün 1 tane elevit 1 tane marinkap yani balık yağı hapı, magnezyum birde coraspin içiyorum benim doktorumun verdikleri bunlar pazartesi kontrolumüz var tamam mı devammı daha nekadar daha sorucam tabi...

ben de seninle aynı ilaçları içiyorum. sadece coraspin yerine farklı bir ilaç vermişti.
magnezyumu 1 ay daha kullanıp bırakıcaz dedi. diğerlerini doğuma kadar.
hatta eleviti doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum.

günaydın kızlar...

misskapriscim sen doktorcuğunu dinle olurmu umarım bir aksilik çıkmaz samsuna yetişir orda doğurursun bebeciği..

bende günde 2 tane vifer demir + suda eriyen kalsiyum içiyorum. elevit hiç içememiştim başından beri. ne kadar kan hapı kullanırsak kullanalım kansızlık illa olur bu vakitten sonra. bende bugün çok şükür 30 haftalık oldum. az kaldı heyecanlıyım

canım elevit ve demir hapları her zaman kabızlığa sorun oluyor malesef onun için dr bana multitabs verdi probiotikli çok şükür hiç kabızlık problemim olmadı sen de bi dr danış istersen canım çnk bu saatten sonra her şey bebişlerimiz için....

gunaydın kızlarrrrr

günaydınlar! hoşgeldiniz
nasılsınız hanımlar?
ben sabah poğaça yemiştim uzun bi aradan sonra ama midemi çok kötü yaptı. yanıyor şimdi

canım bence dr.unu dinle, normal yap doğumunu, inşallah gönlüne göre olur herşey

günaydın kıslaarrrrr sabah sabah sinir küpü oldum yaaaa temizlik firması ha geldik ha geliyoruz dediler sonra bi telefon onuda ben aradımda öğrendim araçları arıza yapmış gıcık oldum yaaaa ((

zemuszemus
günaydın kıslaarrrrr sabah sabah sinir küpü oldum yaaaa temizlik firması ha geldik ha geliyoruz dediler sonra bi telefon onuda ben aradımda öğrendim araçları arıza yapmış gıcık oldum yaaaa ((

Günaydın canım,
Terbiyesizlik yapmışlar.
Sen de geldiklerinde geeri yolla.
Yarın başkalarını çağırırsın.
anlasınlar hatalarını.

yaaa benmde dünn çamaşır makınamdann çok kötü sesler geldiii servisi aradımm yarın geliriz dediler ama o ses çok normal şuann şikayet var voltajdan dolayı dediler.... ama yarın gene baksınlar dediler yaa sess elektirkten dolayı gelirmii

rüzgarımıza maşallahhhhh annesi :)) sende cicilerini güle güle giy tatlımmm :))

bu arada bende yarın sabah görücem kızımı, bakalım iki haftada neler yapmış, korkuyorum yarın dr. çatı muaynesi yapmak isterse diye, hazırlıklı değilim, erteletmeye mecburum bakalım derse :kedi:

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyorum :))

günaydınlar! hoşgeldiniz
nasılsınız hanımlar?
ben sabah poğaça yemiştim uzun bi aradan sonra ama midemi çok kötü yaptı. yanıyor şimdi

offffffffff bende çok fena oluyorum poğaça yedikten sonra özledimde ama sırf o mide yanması yüzünden yemeye cesxaret edemiyorum ((

zemuszemus

Günaydın canım,
Terbiyesizlik yapmışlar.
Sen de geldiklerinde geeri yolla.
Yarın başkalarını çağırırsın.
anlasınlar hatalarını.

canım aynen öyle yapıyorum halılar için başka bir yeri çağırdım akşamüstü alacaklar. evin temizliği içinde bi arkadaşımın tanıdıkları vardı onları aradım. biraz daha pahalı ama olsun en azından garanti geleceklerini biliyorum. bunlarada haber etmicem yarın sabah gelsinler gitsinler.

günaydınnnnnn

ben de kahvaltımı yaptım
kızlar ben kahvaltıda poğça hiçbir zaman yemem mideme oturur gün boyu da kalkmaz :kedi:
2 günde 1 yumurta yiyorum. hergün 1 muz bir de peynir zeytin. ekmek de yemiyorum hiç, böylece rahatsız olmuyorum şişlik de hissetmiyorum.

kiraz çilek erik domates salatalık filan yemeye başladım ben. mevsimi gelmiştir artık dimi kızlar?

tabi canım meysimiii domates salatalık rahat tüketebilirz zaten kokusundan belli oluyor şeker benmde canm surekli domates slatalık istiyor

Günayydın şekerleeeeeer zemuszemus biz geldik oğluşumla.. dün kontrolümüz vardı.. gittik oğlum 2 kilo olmuş.. daha önce çok zayıftı. doktor teyzesi iyi dedi.. ben birde elevit içmiyordum. vitamin verin sıcaklardan yiyemiyorum dedim.. boşver kızım :) bebişte sende iyisin içmene gerek yok dedi.. bol bol meyve sebze ye dedi. zaten içmeyi sevmiyodum iyi oldu.. ayrıııııııııcaaaa hihoyyyt izin raporumuzu da aldık.. merak eden arkdaşlarım vardı kızlar ben oğluşumla elimi kolumu sallaya sallaya ağzımız kulaklarımızda gittik.. oğluşumla görüşcez ya delikafadulden vizite kağıdını unutmuşuz.. haydee tekrer hastaneden işe geldik.. sonra tekrar hastaneye ayy nasıl yorulduuuk.. neyseki artık izinliyiz.. sizde unutmayın canlarım.. doktorum raporu hazırladı.. muhasebecilerine yönelerdi beni.. vizite kağıdını verdim.. o kdar.. başka bişeye gerek kalmadı.. darısı başınıza canlar zemuszemus yalnız sanırım ben 1 hafta daha çlışıcam iş yerimle öyle konuşmuştuk.. bakalım ne olacak.. hadii hepinizi çook öptük kızlar.. opuyorumnanaktan

Oyy canım maşallah oğluşun büyümüş.
NE güzel iyi bakmışsın annesi.
İzin de hayırlı olsun.
dinlenirsiniz artık güzel güzel.
Bilgi verdiğin için de ssağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…