2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar aklıma takıldın ayşe çınarlı, liyadora değil mi...Ben mi karıştırıyorum..Bana o gibi geldi..

ıpek böcüğü sen necisin arkadaşım mesleğinde biliişim -internet yazıyo da merak ettim ben de bilgisayar öğretmeniyim ya.

canım hayırlı olsun. darısı başımıza. ben 1 ay daha çalışmayı düşünüyorum kısmetse.
oğluna da maşallah kilosu çok iyi. inşallah hep böyle devam eder.

kızlar netten bebek bakım kitabı aldım. birçok arkadaşım önermişti, amerikada da best seller olmuş. fiyatı 17 tl internette, gayet uygun. öneririm size de. ismi "bebek bakım sorunlarına mucize çözümler"

Evet ben de duymuştum bunu çok güzelmiş ama ben de Mother and Baby dergisinin ansiklopedisi var o da çok güzel bi daha almam herhalde.

Ayy var ya feci karnım acıktı birden.Öğlen arasınba az kaldı feci yiyicem eve gidince:))
Anaaam gurulduyo valla.Kahvaltıyı da çok iyi yapmıştım ara öğünde de yedim bişiler ama görüyomusun kemirdi benim ufaklık galiba:))

Bana da o gibi geldi ama açıklamak istemiyorsa üstüne gitmesen tatlım.

Yok sadece aklıma takıldı o mu diye belkide söyledi de ban mi bilmiyorum diye yani başka nedeni yok tatlım.
Ben kamuda yani belediye de çalışıyorum tatlım, işim bilgisayarla olduğundan öyle yazdım

Oyy canım maşallah oğluşun büyümüş.
NE güzel iyi bakmışsın annesi.
İzin de hayırlı olsun.
dinlenirsiniz artık güzel güzel.
Bilgi verdiğin için de ssağol tatlım.

Çook sağ ol bitanem..! a.s. büyümüş çook şükür..!
Senin oğluşuna da maşallah canım.. minik kuşlarımız bizim... sağlıklı bi şekilde gelirler inşallah :Saruboceq:
Yeni aldığın kıyafetlerini de iyi günlerde kullan canım..! bayanssulusmile

bu arada canım senin avatar baya bir meşhur olduuu :) ogun baktım bizim hastanedede o resimmm:):) birde bebek dergileerinde çok sıkkk :)

Yaa sorma heryerde biz varız görünce aklınıza mı geliyorum?
Ben de eşime aaabak Rüzgarla bizim avatarımız diyorum:))

Yuppiiiiiiiiiii yemek vakti.
Öğlen görüşürüz güzel anneler....

sağ ol bitanem.. bende prosödür olarak evrakları yerine getirdim,doğum paramı almak için. iş yerimle de anlaştım. işe geri dönüş yapmayı düşünmüyorum, bebişimi kendim büyütmek istiyorum.. kararsızım.. senağlama offf ama en iyisi o olucak gibime geliyo.. kitap önerin içinde sağ ol canım..!

hayırlısı olsun canım. sen şimdi bunları düşünme bence. zamanla kafanda şekillenir zaten çalışmak konusu. ben de iznimin 1 ayını doğum sonrasına bırakmak istiyorum. inşallah bizim prenses zamanında gelir de planladığım gibi olur izin işi :)

ay zaten domates bursada farklı olurrr ... burda bursalı domates die satarlar salçasını bilem yaprlarr sen rahat rahat yeee opuyorumnanaktan

dışarı çıkmıştım biraz şimdi okudum canım
haklısın domatesimiz mis kokuludur. özellikle anneaanemin bahçesinden olursa yazın mmmm yeme de yanında yat opuyorumnanaktan

Hayırlı cumalar kızlar.Nasılsınız?

Oyanın oğlundan haber varmı.İnşallah yanındadsırda vakit bulamıyordur girmeye.

Justreaderin kızları 1.5 kilo doğmuşlar.küvezdelermiş ne zaman çıkacakları belli değilmiş.Ama iyilermiş çok şükür.

Bizde bugün oğlumla 32.haftamızı bitiriyoruz çok şükür.Artık oğlumu haftada görmeye gidiyorum.Bakalım kaç kilo almış olacak bu cuma gittiğimizde.

Canım ya çook sevindim senin ve bebişin adına..Oyy maaşallah çok güzell büyümüş kuzucuğun...Hayırlısı ile gelsin inş...Raporda almışsın süper bol bool dinlenirsin inş..

Herkese merhabalar...
Bugün hem işe biraz geç geldimmm....Hemde siteye anca yazabiliyorum...
Herkes iyi ve herşey yolundadır inş..
Ben çok yorgunumm...Akşam gece 2 ye kadar evle uğraştık...
Çok şükür usta işi bitti artık şimdi sıra temizliğinde....
Haftaya perşembe de kızımın odası gelicek inş..
Çok çook heyecanlıyızz çok güzel oldu hem boyası değişti hemde parkelerini değiştirdik...
Kuzumu çoook merak ediyorum salı günü de doktor randevumuz var bakalım nekadar büyümüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…