Slm kızlar...
Kızlar aklıma takıldın ayşe çınarlı, liyadora değil mi...Ben mi karıştırıyorum..Bana o gibi geldi..
Günayydın şekerleeeeeer zemuszemus biz geldik oğluşumla..dün kontrolümüz vardı.. gittik oğlum 2 kilo olmuş.. daha önce çok zayıftı. doktor teyzesi iyi dedi.. ben birde elevit içmiyordum. vitamin verin sıcaklardan yiyemiyorum dedim.. boşver kızım :) bebişte sende iyisin içmene gerek yok dedi.. bol bol meyve sebze ye dedi. zaten içmeyi sevmiyodum iyi oldu.. ayrıııııııııcaaaa hihoyyyt izin raporumuzu da aldık.. merak eden arkdaşlarım vardı kızlar ben oğluşumla elimi kolumu sallaya sallaya ağzımız kulaklarımızda gittik.. oğluşumla görüşcez ya delikafadulden vizite kağıdını unutmuşuz.. haydee tekrer hastaneden işe geldik.. sonra tekrar hastaneye ayy nasıl yorulduuuk.. neyseki artık izinliyiz.. sizde unutmayın canlarım.. doktorum raporu hazırladı.. muhasebecilerine yönelerdi beni.. vizite kağıdını verdim.. o kdar.. başka bişeye gerek kalmadı.. darısı başınıza canlar zemuszemus yalnız sanırım ben 1 hafta daha çlışıcam iş yerimle öyle konuşmuştuk.. bakalım ne olacak.. hadii hepinizi çook öptük kızlar.. opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun. darısı başımıza. ben 1 ay daha çalışmayı düşünüyorum kısmetse.
oğluna da maşallah kilosu çok iyi. inşallah hep böyle devam eder.
kızlar netten bebek bakım kitabı aldım. birçok arkadaşım önermişti, amerikada da best seller olmuş. fiyatı 17 tl internette, gayet uygun. öneririm size de. ismi "bebek bakım sorunlarına mucize çözümler"
Bana da o gibi geldi ama açıklamak istemiyorsa üstüne gitmesen tatlım.
Merhaba canım hoşgeldin naber?
Oyy canım maşallah oğluşun büyümüş.
NE güzel iyi bakmışsın annesi.
İzin de hayırlı olsun.
dinlenirsiniz artık güzel güzel.
Bilgi verdiğin için de ssağol tatlım.
bu arada canım senin avatar baya bir meşhur olduuu :) ogun baktım bizim hastanedede o resimmm:):) birde bebek dergileerinde çok sıkkk :)
Afiyet olsun şeker.cokacimcoook..Bende gitcem az sonra ama bugün pek açıkmadım nedense..Yuppiiiiiiiiiii yemek vakti.
Öğlen görüşürüz güzel anneler....
canım hayırlı olsun. darısı başımıza. ben 1 ay daha çalışmayı düşünüyorum kısmetse.
oğluna da maşallah kilosu çok iyi. inşallah hep böyle devam eder.
kızlar netten bebek bakım kitabı aldım. birçok arkadaşım önermişti, amerikada da best seller olmuş. fiyatı 17 tl internette, gayet uygun. öneririm size de. ismi "bebek bakım sorunlarına mucize çözümler"
sağ ol bitanem.. bende prosödür olarak evrakları yerine getirdim,doğum paramı almak için. iş yerimle de anlaştım. işe geri dönüş yapmayı düşünmüyorum, bebişimi kendim büyütmek istiyorum.. kararsızım.. senağlama offf ama en iyisi o olucak gibime geliyo.. kitap önerin içinde sağ ol canım..!
ay zaten domates bursada farklı olurrr ... burda bursalı domates die satarlar salçasını bilem yaprlarr sen rahat rahat yeee opuyorumnanaktan
Günayydın şekerleeeeeer zemuszemus biz geldik oğluşumla..dün kontrolümüz vardı.. gittik oğlum 2 kilo olmuş.. daha önce çok zayıftı. doktor teyzesi iyi dedi.. ben birde elevit içmiyordum. vitamin verin sıcaklardan yiyemiyorum dedim.. boşver kızım :) bebişte sende iyisin içmene gerek yok dedi.. bol bol meyve sebze ye dedi. zaten içmeyi sevmiyodum iyi oldu.. ayrıııııııııcaaaa hihoyyyt izin raporumuzu da aldık.. merak eden arkdaşlarım vardı kızlar ben oğluşumla elimi kolumu sallaya sallaya ağzımız kulaklarımızda gittik.. oğluşumla görüşcez ya delikafadulden vizite kağıdını unutmuşuz.. haydee tekrer hastaneden işe geldik.. sonra tekrar hastaneye ayy nasıl yorulduuuk.. neyseki artık izinliyiz.. sizde unutmayın canlarım.. doktorum raporu hazırladı.. muhasebecilerine yönelerdi beni.. vizite kağıdını verdim.. o kdar.. başka bişeye gerek kalmadı.. darısı başınıza canlar zemuszemus yalnız sanırım ben 1 hafta daha çlışıcam iş yerimle öyle konuşmuştuk.. bakalım ne olacak.. hadii hepinizi çook öptük kızlar.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?