2010 Temmuz Anneleri : )

Saol canım sana da hayırlı cumalar...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..Hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalım...
Oya dan haberim yok benim...
Justreaderin bebişleride inş.hayırlısı ile evlerine annelerine kavuşurlar...
Senin oğluşunda iyidir inş..güzel haberlerini bekliyoruz cnmm...

hoşgeldin canım
hadi geçmiş olsun, zor kısmı bitmiş artık. gerisini yavaş yavaş halledersin çok yorulmadan.
odası da yerleşince çok güzel gözükecek eminim.
biz de siparişini verdik, 3 haziranda teslim edecekler yeni eve inşallah.

MİNİKKUŞ BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM YANİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA KALIYORUM,SANIRIM BENDE 1 HAZİRANDAN SONRA ÇALIŞMA HAYATIMIN SON AŞAMASINI BİTİRMİŞ OLACAĞIM 10 YILDIR SÜREKLİ ÇALIŞAN BİR BAYANDIM ŞİMDİ KENDİMİ ANNELİĞE TERFİ EDİYORUM NASIL OLACAK EV HAYATINA ALIŞABİLECEKMİYİM HİÇ BİLEMİYORUM EN UZUN TATİLİM ŞİMDİYE KADAR 1HFTY GEÇMEZDİ ONDA DA EVDE OLMAZDIM BU KADAR YOĞUN BİR TEMPODAN KOPMAK NASIL OLUR BİLEMİYORUM AMA BİLDİĞİM TEK ŞEY BEBEĞİMİ EN İYİ BEN BÜYÜTE BİLİRİM BAŞKASINDAN DUYMAK İSTEMİYORUM,BGN GÜLÜMSEDİ BGN AĞLADI,BGN ANNE DEDİ ,BGN BABA DEDİ,BGN ADIM ATTI,..V.S. HEPSİNE BEN ŞAHİT OLMAK İSTİYORUM, :asigim:
RABBİM HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN VE BAĞIŞLASIN... :Saruboceq:

aminnn:Saruboceq:
çok haklısın keşke ben de çalışmasam :gitme:

insanın kendi çocuğu çok başka.her an yanında olmak her anını yaşamak istiyor insan..ben eşimin yanında çalışıyordum.geçen pazartesi doğum iznine ayrıldım.rahattım bu yönden.istediğim zaman eve gelip dinlenebiliyordum.eşim doğumdan sonra çalışmamı istemiyor.bende öyle.kızımı büyütmek onunla yaşamak istiyorum hayatı.anneliği doyasıya yaşamak istiyorum.

Hoşbuldum canım...Çok saolasınn...İnş.olucak bundan sonrası da çok üzüldüm gerçekten...Evin içinde tadilat olunca çok zor oluyor...
Sizin odanızda hayırlı olsun inş....

kızlar justreaderda mı doğum yaptı ?

2010 temmuz bebekleri gelior topiğinde göremedim ben ondan sordum bidaha

yani ikinci bebeklerde gelmiş mi oldu ;?

Aaa yeni bebeklerimiz de geldi haa?
Oyy minik kızlarımız.
Allah onlara güç kuvvet versin inşallah büyüyüp hemencik annelerinin kollarına dolsunlar.
Yavrucuklar inşallah iyi olsunlar hemen.

herkese selam.

nasılsınız bakalım ben bugün çok yoruldum sabahdan beri temizlik yapıyorum şimdi duşumu aldım yemeğimi yedim azıcık size bakayım dedim. birazdan da biraz kestireceğim.

akşamada istanbula gidiyoruz alışverişe biraz dinleneyimde gönlüme göre gezeyim:)))

kızlar ikinci bebek gelmiş ha?

pek bir aceleciyiz biz temmuz anneleri bu arada kaçıncı haftada geldi justreadanın bebekleri?

Söylediklerinde çok haklısın ama maalesef herkes aynı şansa sahip değil...Mecburen çalışmak zorundayız devam edicez allahtan birşey çıkmazsa...

Aman kendini yormasaydın canım.
Şimdi dinlen birazcık akşama da yorulursun sen.
Güzel gezmeler olsun.Hayırlı alışverişler inşallah en ucuz güzel şeyler önüne çıkıverir.

sağ ol bitanem.. inşallah senin de her şey istediğin gibi olur.. minik kuşun tam zamanında gelir..!

Canım ya çook sevindim senin ve bebişin adına..Oyy maaşallah çok güzell büyümüş kuzucuğun...Hayırlısı ile gelsin inş...Raporda almışsın süper bol bool dinlenirsin inş..

evet bitanem çok şükür büyümüş bıcırığım.. bakalım evde bi ton iş bizi bekliyo evde olacağım için çok heyecanlıyım.. hep hafta sonu bişiler yapıyodum.. artık hafta için bool bool vaktim olcak.. bu arada sana da allah kolaylık versin ev işlerinde canım.. biran önce halledersiniz inşallah..

aynen canım çook güzel ifade etmişsin.. bende ev hayatına alışabilecekmiyim.. kendimi kötü hissedecekmiyim diye düşünüyorum.. sonra diyorum oğluşum var nasıl olsa sıkılmam felan..ayy bilmiyorum tatlım Allah yardımcımız olsun kafam çok karışık.. inşallah herşey istediğimiz gibi güzel olur.. bol bol topiklerden görüşürüz canım :))

en güzeli canım.. hakkımızda hayırlısı olur inşallah..!

ay kızlarrr işyerımın hemen arkasında bengunun konseri var yaaa kociş götürmüo orda doğurursun diorrr .. biri karnına falan çarpar diorrr :):) kaydirigubbakcemile3

bahar1 şkercik aldıklarını eklicektin topiğe ................. gerçi bakmadım ama ekledinmi? cicişlerinizi merak edioruz

ay kızlarrr işyerımın hemen arkasında bengunun konseri var yaaa kociş götürmüo orda doğurursun diorrr .. biri karnına falan çarpar diorrr :):) kaydirigubbakcemile3

Yawww azgın hamile.
Ne Bengüsü ne konseri kızz.
Git de bi aynaya bak halini gör kocan haklı allah korusun başına bişey gelir falan sonra bi de otur esm-çkr'yi merak et.
Sanki merak ettikleerimiz azmış gibi.
Beni kızdırma aç TVden izle Bengünü.

tamm annne bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sen kızmaa yeterki açar tvden izlerim bennn akannehir akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bidaha yapmam öğretmenimmm sözzz

Aman kendini yormasaydın canım.
Şimdi dinlen birazcık akşama da yorulursun sen.
Güzel gezmeler olsun.Hayırlı alışverişler inşallah en ucuz güzel şeyler önüne çıkıverir.

teşekkür ederim canım.

bu arada kıyafet alma işimiz bitti yalnızca bebek arabası perde ve halı alacağız oğluşuma:))

canım ya mısskapris çok haklı becede gitme o kargaşada çarparlar falan sana allah korusun.

Çok güzel canım inş..aynen bizde öyle hep h.sonları halletmeye çalışıyoruz iyi olucak tabiki evde olmak keyfini çıkar...Allah hepimize kolaylıklar versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…