Hayırlı cumalar kızlar.Nasılsınız?
Oyanın oğlundan haber varmı.İnşallah yanındadsırda vakit bulamıyordur girmeye.
Justreaderin kızları 1.5 kilo doğmuşlar.küvezdelermiş ne zaman çıkacakları belli değilmiş.Ama iyilermiş çok şükür.
Bizde bugün oğlumla 32.haftamızı bitiriyoruz çok şükür.Artık oğlumu haftada görmeye gidiyorum.Bakalım kaç kilo almış olacak bu cuma gittiğimizde.
Herkese merhabalar...
Bugün hem işe biraz geç geldimmm....Hemde siteye anca yazabiliyorum...
Herkes iyi ve herşey yolundadır inş..
Ben çok yorgunumm...Akşam gece 2 ye kadar evle uğraştık...
Çok şükür usta işi bitti artık şimdi sıra temizliğinde....
Haftaya perşembe de kızımın odası gelicek inş..
Çok çook heyecanlıyızz çok güzel oldu hem boyası değişti hemde parkelerini değiştirdik...
Kuzumu çoook merak ediyorum salı günü de doktor randevumuz var bakalım nekadar büyümüş...
sağ ol bitanem.. bende prosödür olarak evrakları yerine getirdim,doğum paramı almak için. iş yerimle de anlaştım. işe geri dönüş yapmayı düşünmüyorum, bebişimi kendim büyütmek istiyorum.. kararsızım.. senağlama offf ama en iyisi o olucak gibime geliyo.. kitap önerin içinde sağ ol canım..!
MİNİKKUŞ BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM YANİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA KALIYORUM,SANIRIM BENDE 1 HAZİRANDAN SONRA ÇALIŞMA HAYATIMIN SON AŞAMASINI BİTİRMİŞ OLACAĞIM 10 YILDIR SÜREKLİ ÇALIŞAN BİR BAYANDIM ŞİMDİ KENDİMİ ANNELİĞE TERFİ EDİYORUM NASIL OLACAK EV HAYATINA ALIŞABİLECEKMİYİM HİÇ BİLEMİYORUM EN UZUN TATİLİM ŞİMDİYE KADAR 1HFTY GEÇMEZDİ ONDA DA EVDE OLMAZDIM BU KADAR YOĞUN BİR TEMPODAN KOPMAK NASIL OLUR BİLEMİYORUM AMA BİLDİĞİM TEK ŞEY BEBEĞİMİ EN İYİ BEN BÜYÜTE BİLİRİM BAŞKASINDAN DUYMAK İSTEMİYORUM,BGN GÜLÜMSEDİ BGN AĞLADI,BGN ANNE DEDİ ,BGN BABA DEDİ,BGN ADIM ATTI,..V.S. HEPSİNE BEN ŞAHİT OLMAK İSTİYORUM, :asigim:
RABBİM HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN VE BAĞIŞLASIN... :Saruboceq:
MİNİKKUŞ BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM YANİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA KALIYORUM,SANIRIM BENDE 1 HAZİRANDAN SONRA ÇALIŞMA HAYATIMIN SON AŞAMASINI BİTİRMİŞ OLACAĞIM 10 YILDIR SÜREKLİ ÇALIŞAN BİR BAYANDIM ŞİMDİ KENDİMİ ANNELİĞE TERFİ EDİYORUM NASIL OLACAK EV HAYATINA ALIŞABİLECEKMİYİM HİÇ BİLEMİYORUM EN UZUN TATİLİM ŞİMDİYE KADAR 1HFTY GEÇMEZDİ ONDA DA EVDE OLMAZDIM BU KADAR YOĞUN BİR TEMPODAN KOPMAK NASIL OLUR BİLEMİYORUM AMA BİLDİĞİM TEK ŞEY BEBEĞİMİ EN İYİ BEN BÜYÜTE BİLİRİM BAŞKASINDAN DUYMAK İSTEMİYORUM,BGN GÜLÜMSEDİ BGN AĞLADI,BGN ANNE DEDİ ,BGN BABA DEDİ,BGN ADIM ATTI,..V.S. HEPSİNE BEN ŞAHİT OLMAK İSTİYORUM, :asigim:
hoşgeldin canım
hadi geçmiş olsun, zor kısmı bitmiş artık. gerisini yavaş yavaş halledersin çok yorulmadan.
odası da yerleşince çok güzel gözükecek eminim.
biz de siparişini verdik, 3 haziranda teslim edecekler yeni eve inşallah.
insanın kendi çocuğu çok başka.her an yanında olmak her anını yaşamak istiyor insan..ben eşimin yanında çalışıyordum.geçen pazartesi doğum iznine ayrıldım.rahattım bu yönden.istediğim zaman eve gelip dinlenebiliyordum.eşim doğumdan sonra çalışmamı istemiyor.bende öyle.kızımı büyütmek onunla yaşamak istiyorum hayatı.anneliği doyasıya yaşamak istiyorum.
herkese selam.
nasılsınız bakalım ben bugün çok yoruldum sabahdan beri temizlik yapıyorum şimdi duşumu aldım yemeğimi yedim azıcık size bakayım dedim. birazdan da biraz kestireceğim.
akşamada istanbula gidiyoruz alışverişe biraz dinleneyimde gönlüme göre gezeyim:)))
hayırlısı olsun canım. sen şimdi bunları düşünme bence. zamanla kafanda şekillenir zaten çalışmak konusu. ben de iznimin 1 ayını doğum sonrasına bırakmak istiyorum. inşallah bizim prenses zamanında gelir de planladığım gibi olur izin işi :)
Canım ya çook sevindim senin ve bebişin adına..Oyy maaşallah çok güzell büyümüş kuzucuğun...Hayırlısı ile gelsin inş...Raporda almışsın süper bol bool dinlenirsin inş..
insanın kendi çocuğu çok başka.her an yanında olmak her anını yaşamak istiyor insan..ben eşimin yanında çalışıyordum.geçen pazartesi doğum iznine ayrıldım.rahattım bu yönden.istediğim zaman eve gelip dinlenebiliyordum.eşim doğumdan sonra çalışmamı istemiyor.bende öyle.kızımı büyütmek onunla yaşamak istiyorum hayatı.anneliği doyasıya yaşamak istiyorum.
ay kızlarrr işyerımın hemen arkasında bengunun konseri var yaaa kociş götürmüo orda doğurursun diorrr .. biri karnına falan çarpar diorrr :):) kaydirigubbakcemile3
Yawww azgın hamile.
Ne Bengüsü ne konseri kızz.
Git de bi aynaya bak halini gör kocan haklı allah korusun başına bişey gelir falan sonra bi de otur esm-çkr'yi merak et.
Sanki merak ettikleerimiz azmış gibi.
Beni kızdırma aç TVden izle Bengünü.
Aman kendini yormasaydın canım.
Şimdi dinlen birazcık akşama da yorulursun sen.
Güzel gezmeler olsun.Hayırlı alışverişler inşallah en ucuz güzel şeyler önüne çıkıverir.
ay kızlarrr işyerımın hemen arkasında bengunun konseri var yaaa kociş götürmüo orda doğurursun diorrr .. biri karnına falan çarpar diorrr :):) kaydirigubbakcemile3
evet bitanem çok şükür büyümüş bıcırığım.. bakalım evde bi ton iş bizi bekliyo evde olacağım için çok heyecanlıyım.. hep hafta sonu bişiler yapıyodum.. artık hafta için bool bool vaktim olcak.. bu arada sana da allah kolaylık versin ev işlerinde canım.. biran önce halledersiniz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?