2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı cumalarrr canım sanada.

canımm hepsi çoook güzel bayıldımmm.. rabbim ağız tadıyla huzurla sağlıklaa kullanmayı nasip etsinnn şekerler süper oda takımı süperr oy oy yerim ben onuuu ............

bebişin odası çoook tatlı.. ALLAHIM saglıkla buyutmek nasip etsin

CANIM HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİK YAVRUN HEPSİ ÇOK TATLI alkisalkisalkis

teşekkür ederiz teyzeleri daha odayı tamamlıyacak en önemli şeyleri almadık halı perde falan inşallah onlarla dahada güzel olacaklar...

allah sağlıkla o odada büyütmeyi nasip eder inşallah.

Baharcım odanız süper tatlım.
Bide o dolabın içindeki küçük ayakkabı dükkanına bayıldım ne çok akkabınız ıolmuş.
Minik adam bunlar yaaa oyy doğsalarda yesek.

Ayyy canımm çok güzel yaa...Oğluşunun odası süper...Rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inş...

Yaaa bana her aldığım yerden askı vermediler kızlar.
Küçük askıyı her yeerde bulabilirmiyim acaba.
Bi de biz park yatak aldık.Kendi yatak odama kuruyoruz yatağını bi de şifonyer ya da dolap alıcaz yanına ama ne alayım tam karar veremedik.
sizce dolap mı şifonyer mi iyi olur.
Hani katlayıp katlayıp çekmecedeen almak mı yoksa askıda tutmak mı?
Bi fikir versenize.

baharcım hepsi çok şeker
sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Merhabaalr biz geldik

güle güle kullanın canım :)
Bu arada bişey eklemek istiyorum galatasaraylı hastane çıkışınızı gördüm ben beşiktaşlısını aldım.yıkarken 30 dreceyle 600 devirde yıkadıım halde birazcık boya saldı bayz yerleri morumsu gibi oldu.Ayrı yıkamanı tavsiye ederim sarımsı yapabilir beyazları eklemek istedim yerimseniben

İKİZLERİMİZİ ALLAH ANNELERİNE BAĞIŞLASIN.SAĞLIKLA BÜYÜSÜNLER

ŞULECİK BENİDE LİSTEYE EKLER MİSİN.HENÜZ YENİ OLDUĞUM İÇİN ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUM. YAŞ 27, SAT 2 EKİM 2009, İLK KİLO 63, MUHTEMEL DOĞUM 9 TEMMUZ 2010, CİNSİYET ERKEK, İSİM BARAN.
TÜM ANNELERE VE BEBİŞLERE SAĞLIK DİLİYORUM:)

askılar satılıyor canım bebıs ıcın.dün koçtasa ugramıstık mesela orda vardı askı.ben dün koçtastan dolap begendım dolap alıcam ılk etapta şifonyer ıı olur ama büyüdükce kesınlıkle dolap.cünkü cok cabuk büyüyorlar olmayanları falan hurclayıp dolaba koyarım dıye düsünüyorum ben.oyuncagı ayakkabısı falan derken benım kendı dolabım almaz kesınlıkle oyüzden dolap alıcam.

baharcıım çook cici odası ..hele o ayyakabılar aman allahımm nasıl da güzel dizmişsin öyle..! Allah sağlıklı bi şekilde kavuştursun canım yavrucuğuna..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…