2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar dün akşam geç saatlere kadar hastenedeydim tansiyon ve kasıkta sancıdan dolayı gittik ve vajinal muayene yaptılar rahimde açık yoktu ve beni eve gönderdiler eve geldiğimde vajinal muayeneden dolayı kanamam geldi ben de başladım ağlamaya tekrardan doktora gittik yatıralım falan dediler ben de yatmadım kendi doktorumu aradım o da sabah erkenden bana gel dedi bu sabah gittim ve erken doğum olabilir dedi sancım dinsin diye iğne yaptı oh dedim rahatladım iğne sonrası

içini ferah tut canım.ınsallah saglıkla gelır bebısın.kac haftalıksın?

canım bir milyoncular varya oralarda süslü askılarda oluyor normal düz askılarda. oralarada bakabilirsin.

oy oy oy maşallahhhh canımmm hepside çok güzel allahım hayırlısıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

hadi gözün aydın canım az kalmış sen kendini yorma emi.

biran önce toparlanırlar inşallah küvezden çıkarlar. artvinliii canımm senin oğluşada maşallah canımmm kocaman olsun büyüsün inşallah :)

maşallahhhh canımmm kuzucuğuna kocaman olmuş :)))

o kadar küçük ki kıyafetleri katlamak zor oluyor koca bi insanın kıyafeti bile daha rahat katlanır inan..bence bir dolap olursa daha rahat kullanırsın elbise askısını da gittiğin yerlerden ricaet fazladan vermelerini iste dolap içersinde daha düzenli durur..
Cadıarzu

çok geçmiş olsun canımmm aman dikkat et yorulma kendinide çok üzme biliyorsun sıkıntılı herşeyin başı üzüntü. allah yardımcın olsun.

teşekkür ederiz teyzeleri daha odayı tamamlıyacak en önemli şeyleri almadık halı perde falan inşallah onlarla dahada güzel olacaklar...

allah sağlıkla o odada büyütmeyi nasip eder inşallah.

Maşallah,Allah sağlıkla giydirip kullanmak nasib etsin canım..

Zaman kısaldıkça heyacanım da artıyor :asigim:

kızlar doğumda yanınızda kimler kalıcak kayınvalideler diyor çoğu[/B]

bebeğin dolabı olsa daha iyi olur herşeyini koyarsın içine ben bezlerini bile koydum şampuğan vs.. koçtaşta askı falan bulunuyo

bende listedeyim artık...teşekkürler sulecik:)

sağ salim kucağına alırsın inşaalah bebeğini.sakın üzme kendini.
bende dün doktora gittim benimde kasıkta çok sancı oluyordu.bide kramplar başlamıştı.magnezyum verdi.kullanırsan ağrılar azalır dedi.ama vajinal muayene yapmadı.erken doğum olmaz dedi.biz 33 . haftadayız.2100 gr olmuş iki hafta önce1500 grdı. bol bol meyve yedim ve süt içtim.bide hergün ceviz yedim.sende ye bol bol. moralinide sakın bozma.herşey çok güzel olcak..

Benim eşimde oğluma beşiktaşlı takım alalım diyordu.Söylediğin çok iyi oldu canım.Yıkamadan koymuyorum dolabına hiçbirşeyi ama,ya giydirincede vucuduna geçerse..zararlı olurmuk acaba.bilmiyorumkismile

Canım hepsi çok cici çok beğendim.Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım.

bu arada kıyafet alma işimiz bitti yalnızca bebek arabası perde ve halı alacağız oğluşuma:))

Baharcım istanbulda nereden alışveriş yapıyorsunuz canım.Banada fikir olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim annem 65 yaşında tansiyonu var ve çok hassas. kayınvalidem şehir dışında. ama o gelse bile ben rahat edebileceğimi sanmıyorum.uykusuzda kalamaz o. ben eşimin kalmasını istiyorum.ilk gecemizi birlikte geçirelim istiyorum.ilk anlarına oda şahit olsun. tabi normal doğum olursa diye hesap yapıyorum ben.sezeryan olursa bilinçli bi anne gerekebilir:)

canım çok geçmiş olsun. inşallah olmaz bi daha.
dikkat et kendine, fazla hareket etme.

Ah canım ben bu konuda biraz sıkıntılıyım.Benim annem yakın,hast.o kalır yanımda,evdede yardımcı olur.Benim eşimin ailesi başka ilde doğuma geliriz dediler.evde çok kalabalık olucaz bilmiyorumkismile

Canım eğer sezeryan olursan,ben kesinlikle anne diyorum.vc.ye yanlız girememiştim ben,iç çamaşırını eğilip çekemiyorsun,pedini bile değiştiremiyorsun ilk 2 gün sıkıntılı oluyor.

Ah canım ben bu konuda biraz sıkıntılıyım.Benim annem yakın,hast.o kalır yanımda,evdede yardımcı olur.Benim eşimin ailesi başka ilde doğuma geliriz dediler.evde çok kalabalık olucaz bilmiyorumkismile

kızkardeşimdenbiliyorum kalabalık çok kötü oluyo herkez gitse diye dua ediceksin kimse yardımcı olmuyo zaten meraktan öle bakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…