2010 Temmuz Anneleri : )

benim annemle kayınvalidem rahmetli oldu eşim var oda beceriklidir kimseyi çağırmadan kendimiz halletsek diyorum

Canım eğer sezeryan olursan,ben kesinlikle anne diyorum.vc.ye yanlız girememiştim ben,iç çamaşırını eğilip çekemiyorsun,pedini bile değiştiremiyorsun ilk 2 gün sıkıntılı oluyor.

haklısın cnm.doktorum şu an normal doğum yapabilirsin diyor.ama o an gelince ne olur bilinmez tabi.bende epidural normal doğum istiyorum ama sezeryon olursa annem kalır.tabi panikten tansiyonu çıkmazsa..zor işler yaa. belirsizlik işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Doğumda yanınızda mutlaka bebeğe bakacak altını değiştirecek biri olmalı, eşlerinizin durmasını istiyorsunuz ama o yeni doğan bebeğin altını değiştiremez karnı açıkınca kucağına alıp veremez ben bile ilk doğumda 1 hafta neredeyse altını değiştiremedim görümcem altını değiştirdi hastanede annemle görümcem ilgilendi.

Yani kısaca doğumdan sonra kendiniz bebekle ilgilenemezsiniz mutlaka yanınızda bilgili tecrübeli biri olsun canlarım....

Hastane konuları açılmışşş ......
Ben doğuma eşimle gidimmm istioyrumm paniklememk için çok kalabalık olursa daha çok heycan yaparım diyee doğumdan sonrada arar söyleriz gelirler die düşünüyorum..
ama eşim olmaz diorrr kaydirigubbakcemile3

canım ALLAH rahmet eylesin ama bir bayan olsa daha ii olmazmı yani kız kardeşin falan varsa???

kızkardeşim var canım ama daha sonra hep doğumda geldim diye başıma kakar bir kere hastalanmıştım öyle yaptı mecbur çağırıcaz yine sanırım

[/Bkızlar dün eşimle konuşuyoruz diyorumki 7. aya kadar ben taşıdım bebeği 2 ayda sen taşısan diyoki ben 9 ay taşırım ama doğumu sen yapıcaksın niyeki dedim kendini kestiremezmiş aaa dedim canın ne kadar kıymetli
]

kızkardeşim var canım ama daha sonra hep doğumda geldim diye başıma kakar bir kere hastalanmıştım öyle yaptı mecbur çağırıcaz yine sanırım

inan bana öyle başına kalkıcaksa eşin baksın daha iyi
benm ayağım kırılmıştı .... eşim banyomu yaptırdı wcye giderken yardımcı oldu yanii kayınvalidemden daha çok utanırdım yada görümcemden kendı ailemden o an kimse yoksa eşimi tercih ederim ......
evet bebek bakımı için bir bilen şart ama arkadaşım var kayanana ben bakıcm anne ben bakıcam dedi huzrsuzluk çıktı kız ikinizde gelmeyın dedi sezeryanlı olmasına rağmen kendi baktı bebeğine eşinde biraz izin kullanırsa hiç korkma canım

Ayy aman çaırma onu.Bak gelmem ona göre die tehdit ediyo bide kızma bana ama bi komşun vardı yaa demiştin annelr gününde geçen sene hediye almıştım felan die iyi bi insan die çok mu yaşlı o gelemz mi 1-2 gün sana yardıma evde de bakarsın artık...
Benim en yakın tecrübeli görümcem var oğlu 4 bitirdi bıraksın artık oğlunu gelsin burgaza kalsın yanımda.Annem gelemeyebilir sınavları var ablamda gelir ama ben ona hizmet ederim daah çok kaydirigubbakcemile3 anlamaz bide bebiş bakmadıki hiç yeni doan.Görümcem karışır marışır ama iyide bakar gözümü raaht kaaprım güvenebilirm.Ama dermi geldim yaptım bilemem

::)):) bnde 19 mayısta dedimm eşim izinliydi benm iznim yoktu şu bebeği bir gun sen taşı bari izinlisin dedimm olmaz o senin görevin dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

saol canım benim cesaret bakalım ben bu doğum bebek olaylarını çevremde gördüm çok zor değil aslında çevrenizde dırdır eden varsa zor oluyor

saol canım benim cesaret bakalım ben bu doğum bebek olaylarını çevremde gördüm çok zor değil aslında çevrenizde dırdır eden varsa zor oluyor

canım birdee loğusa olucaksın sinirli olabileceksin her denilen şeye katlanabilecenmi benm kardeşimde hamilee ve yurt dışında yanında kimsesi yok eşinden başka o bile benden cesaretli maşallah sakın korkma rabbim cesaret verior valla doğurursun çatır çatır bakarsında bebeğinee ....
sen yeteri güçlü ol ama yanında sürekli moralini bozucak bri varsa adepte olmassın hiç bakamssın

toksicim ben çevremde çok karışan olsunda istemiyorum komşumda çağırsam koşa koşa gelir yaşlı insan sıkılıyorum hep yaşlı muhabbeti insanlara çok minnet etmeyi sevmemkızkardeşim öle yemek yapmaktan falan pek anlamıyo eşim sevmiyo onun yemeklerini o çok gelmek istiyo bir görsen ağladı telefonda ama kızın huyu sonrada başa kakıyo ben ona ceza vermek istiyorum aslında biraz akıllansın diye

evet canım ben doğum yapanlar forumunu okudum orada lohusalar kendi anne ve kayınvalidelerinin kendilerini lohusalıkta depresyona soktuğunu yazmışlar onlar gidince düzeldik falan diyolar okuyun tavsiye ederim trajı komik biraz

kızlar ben kızıma ekteki beşiği beğendim. sizce nasıl? bunu alıcaz çok büyük ihtimalle. sizin de fikirlerinizi alayım dedim.

Eklentiler

• $moses basket.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $MOTHERCARE-2010-Sallanan-Besik-1TL-Hediye-FIRSAT__26133244_0.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 35
kızlar ben kızıma ekteki beşiği beğendim. Sizce nasıl? Bunu alıcaz çok büyük ihtimalle. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.

onun içinde 6 ay bile yatamaz park yatak al istersen yatak odasına biz aldık chicodan 160 a

çok şeker canımmm

saol cnm

onun içinde 6 ay bile yatamaz park yatak al istersen yatak odasına biz aldık chicodan 160 a

parkyataklar çok yer kaplıyor. bizim yatak odamızda fazla yer yok. o yüzden ufak bir şey istedik. portbebe kullanacaktım hatta arabasına takıp ama sonradan sepetler çok hoşuma gitti vazgeçtim.

kızlar 2 tewmmuz bebekleri doğmuş ben mi yanlış öğrendim özel mesaj aldım şimdi aaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…