Canım eğer sezeryan olursan,ben kesinlikle anne diyorum.vc.ye yanlız girememiştim ben,iç çamaşırını eğilip çekemiyorsun,pedini bile değiştiremiyorsun ilk 2 gün sıkıntılı oluyor.
kızlar doğumda yanınızda kimler kalıcak kayınvalideler diyor çoğu[/B]
canım ALLAH rahmet eylesin ama bir bayan olsa daha ii olmazmı yani kız kardeşin falan varsa???benim annemle kayınvalidem rahmetli oldu eşim var oda beceriklidir kimseyi çağırmadan kendimiz halletsek diyorum
canım ALLAH rahmet eylesin ama bir bayan olsa daha ii olmazmı yani kız kardeşin falan varsa???
kızkardeşim var canım ama daha sonra hep doğumda geldim diye başıma kakar bir kere hastalanmıştım öyle yaptı mecbur çağırıcaz yine sanırım
Ayy aman çaırma onu.Bak gelmem ona göre die tehdit ediyo bide kızma bana ama bi komşun vardı yaa demiştin annelr gününde geçen sene hediye almıştım felan die iyi bi insan die çok mu yaşlı o gelemz mi 1-2 gün sana yardıma evde de bakarsın artık...kızkardeşim var canım ama daha sonra hep doğumda geldim diye başıma kakar bir kere hastalanmıştım öyle yaptı mecbur çağırıcaz yine sanırım
[/Bkızlar dün eşimle konuşuyoruz diyorumki 7. aya kadar ben taşıdım bebeği 2 ayda sen taşısan diyoki ben 9 ay taşırım ama doğumu sen yapıcaksın niyeki dedim kendini kestiremezmiş aaa dedim canın ne kadar kıymetli
]
inan bana öyle başına kalkıcaksa eşin baksın daha iyi
benm ayağım kırılmıştı .... eşim banyomu yaptırdı wcye giderken yardımcı oldu yanii kayınvalidemden daha çok utanırdım yada görümcemden kendı ailemden o an kimse yoksa eşimi tercih ederim ......
evet bebek bakımı için bir bilen şart ama arkadaşım var kayanana ben bakıcm anne ben bakıcam dedi huzrsuzluk çıktı kız ikinizde gelmeyın dedi sezeryanlı olmasına rağmen kendi baktı bebeğine eşinde biraz izin kullanırsa hiç korkma canım
saol canım benim cesaret bakalım ben bu doğum bebek olaylarını çevremde gördüm çok zor değil aslında çevrenizde dırdır eden varsa zor oluyor
Ayy aman çaırma onu.Bak gelmem ona göre die tehdit ediyo bide kızma bana ama bi komşun vardı yaa demiştin annelr gününde geçen sene hediye almıştım felan die iyi bi insan die çok mu yaşlı o gelemz mi 1-2 gün sana yardıma evde de bakarsın artık...
Benim en yakın tecrübeli görümcem var oğlu 4 bitirdi bıraksın artık oğlunu gelsin burgaza kalsın yanımda.Annem gelemeyebilir sınavları var ablamda gelir ama ben ona hizmet ederim daah çok kaydirigubbakcemile3 anlamaz bide bebiş bakmadıki hiç yeni doan.Görümcem karışır marışır ama iyide bakar gözümü raaht kaaprım güvenebilirm.Ama dermi geldim yaptım bilemem
[ı]canım birdee loğusa olucaksın sinirli olabileceksin her denilen şeye katlanabilecenmi benm kardeşimde hamilee ve yurt dışında yanında kimsesi yok eşinden başka o bile benden cesaretli maşallah sakın korkma rabbim cesaret verior valla doğurursun çatır çatır bakarsında bebeğinee ....
Sen yeteri güçlü ol ama yanında sürekli moralini bozucak bri varsa adepte olmassın hiç bakamssın [/ı]
kızlar ben kızıma ekteki beşiği beğendim. Sizce nasıl? Bunu alıcaz çok büyük ihtimalle. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
kızlar ben kızıma ekteki beşiği beğendim. sizce nasıl? bunu alıcaz çok büyük ihtimalle. sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
çok şeker canımmm
onun içinde 6 ay bile yatamaz park yatak al istersen yatak odasına biz aldık chicodan 160 a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?