Hastane konuları açılmışşş ......
Ben doğuma eşimle gidimmm istioyrumm paniklememk için çok kalabalık olursa daha çok heycan yaparım diyee doğumdan sonrada arar söyleriz gelirler die düşünüyorum..
ama eşim olmaz diorrr kaydirigubbakcemile3
Merhabaalr biz geldik
güle güle kullanın canım :)
Bu arada bişey eklemek istiyorum galatasaraylı hastane çıkışınızı gördüm ben beşiktaşlısını aldım.yıkarken 30 dreceyle 600 devirde yıkadıım halde birazcık boya saldı bayz yerleri morumsu gibi oldu.Ayrı yıkamanı tavsiye ederim sarımsı yapabilir beyazları eklemek istedim yerimseniben
Benim eşimde oğluma beşiktaşlı takım alalım diyordu.Söylediğin çok iyi oldu canım.Yıkamadan koymuyorum dolabına hiçbirşeyi ama,ya giydirincede vucuduna geçerse..zararlı olurmuk acaba.bilmiyorumkismile
Canım hepsi çok cici çok beğendim.Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Baharcım istanbulda nereden alışveriş yapıyorsunuz canım.Banada fikir olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Baharcım odanız süper tatlım.
Bide o dolabın içindeki küçük ayakkabı dükkanına bayıldım ne çok akkabınız ıolmuş.
Minik adam bunlar yaaa oyy doğsalarda yesek.
meraba kızlar nasılsınız?ben iyiyim oglumda iyleşiyor cok şükür daha hastanede ama.sizlar nasılsınız?
meraba kızlar nasılsınız?ben iyiyim oglumda iyleşiyor cok şükür daha hastanede ama.sizlar nasılsınız?
Oyaaa canım burda mısın?
Nasılsın tatlım bebeğin nasıl seni çok merak ediyoruz?
Yavrucuk çıktı inşallah kuvezden,inşallah iyidir.
Oya nasılsın ?
En kısa zamanda eve götürürsünüz inşallah sağlıkla...:Saruboceq:
canım seninde oglusununda iyi olmasına cok sevindim..sositososito
burdayım canım sen nasılsın?ben toparlıyorum artık kendimi.ogluşumda artık iyi.ama daha cıkmadı küveyzden
Oyyyy canım yaa güzel haberlere sevindim.
Bak saıkn moralini bozma benim de eltimin oğlu günlerce kuvezde kalmıştı ama şimdi maşallah çok zeki ve pıtır pıtır bişey oldu.
Senin de oğluşun gelecek kucağına bugünleri unutturacak inşallah.
Kendine iyi bak sen.
süt geliyo mu tatlım.Geliyosa makinalarla sağ da bitmesin sütün.Oğlun kucağına gelince emzirirsin inşallah.
canım ben 3saatde bir sağıyorum sütümü.her gün süt götüyoruyorum ogluma.bigün zamanım olduğunda etraflı yazıcam hepsini.öpüyorum hepimizin.dikkat edin kendinize
canım ben 3saatde bir sağıyorum sütümü.her gün süt götüyoruyorum ogluma.bigün zamanım olduğunda etraflı yazıcam hepsini.öpüyorum hepimizin.dikkat edin kendinize
kızlar selamlar
misafirim var bu akşam hem de yatılı eltimler gelecek bir de bekar kaynm
görümcemle eşi de gelebilir 3 tane de çocuk var
9 gibi burada olurlar annem yemek yaptı evi temizledi ben de daha yeni işten geldim
kızlar selamlar
misafirim var bu akşam hem de yatılı eltimler gelecek bir de bekar kaynm
görümcemle eşi de gelebilir 3 tane de çocuk var
9 gibi burada olurlar annem yemek yaptı evi temizledi ben de daha yeni işten geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?