2010 Temmuz Anneleri : )

selam ..kısmet olursa eşim de doğuma girmek istiyor..epidural sezeryan olacağı için o da görmek istiyor...

canım söylediğin iyi oldu ama ben ilk sefer için hepsini elimde yıkamayı planlıyorum.

canım ben daha çok havuzlu hana gittim oradan aldım kıyafetlerinin çoğunu. bebek arabası içinde şimdi bu iç çarşısının orada bir yeraltı çarşısı varya bisiklet falan satıyorlar orada daha uygun olur diye bir gözatıcam muhtemelende oradan alırım.

Baharcım odanız süper tatlım.
Bide o dolabın içindeki küçük ayakkabı dükkanına bayıldım ne çok akkabınız ıolmuş.
Minik adam bunlar yaaa oyy doğsalarda yesek.

evet canım ayakkabımız çok oldu. halamız aldı teyzemiz aldı babamız aldı bakalım daha kaç tane daha olacak beni de geçti sıpam:)))

Kızlar naber biz geldik.
bizi yalnız bırakmayın babamız evde diil bu akşam görevli okulunda yarışma var da.
Ben de sizinle takılayım diyorum bu akşam.
Gitmeyin bi yerlere.

Oyaaa canım burda mısın?
Nasılsın tatlım bebeğin nasıl seni çok merak ediyoruz?
Yavrucuk çıktı inşallah kuvezden,inşallah iyidir.

meraba kızlar nasılsınız?ben iyiyim oglumda iyleşiyor cok şükür daha hastanede ama.sizlar nasılsınız?

Oyaaa canım burda mısın?
Nasılsın tatlım bebeğin nasıl seni çok merak ediyoruz?
Yavrucuk çıktı inşallah kuvezden,inşallah iyidir.

burdayım canım sen nasılsın?ben toparlıyorum artık kendimi.ogluşumda artık iyi.ama daha cıkmadı küveyzden

burdayım canım sen nasılsın?ben toparlıyorum artık kendimi.ogluşumda artık iyi.ama daha cıkmadı küveyzden

Oyyyy canım yaa güzel haberlere sevindim.
Bak saıkn moralini bozma benim de eltimin oğlu günlerce kuvezde kalmıştı ama şimdi maşallah çok zeki ve pıtır pıtır bişey oldu.
Senin de oğluşun gelecek kucağına bugünleri unutturacak inşallah.
Kendine iyi bak sen.
süt geliyo mu tatlım.Geliyosa makinalarla sağ da bitmesin sütün.Oğlun kucağına gelince emzirirsin inşallah.

canım ben 3saatde bir sağıyorum sütümü.her gün süt götüyoruyorum ogluma.bigün zamanım olduğunda etraflı yazıcam hepsini.öpüyorum hepimizin.dikkat edin kendinize

canım ben 3saatde bir sağıyorum sütümü.her gün süt götüyoruyorum ogluma.bigün zamanım olduğunda etraflı yazıcam hepsini.öpüyorum hepimizin.dikkat edin kendinize

Oyyy minik anne sütüyle buluştu yani iyi iyi maşallah.
Tamam canım yazarsın sonra inşallah herşey normale dönsün de.

kızlar selamlar
misafirim var bu akşam hem de yatılı eltimler gelecek bir de bekar kaynm
görümcemle eşi de gelebilir 3 tane de çocuk var
9 gibi burada olurlar annem yemek yaptı evi temizledi ben de daha yeni işten geldim

ayy canım dikkat et kendine merakta bırakma bizi
Allah kavuştursun inşallah

Eyvaaaaaaaaaaaah gülüm sen bu halinle o kadar misairi ağarlayabilecek misin.
ahh bu insanlar neden düşünmezler.
Kendini yorma sakın.

Amanınnn pufffff.. valla şu halimde kim gelse istemem :dilcikar:
hele birde 3 çocukkkckafamçokkarıştı

oyaaaa canımmm inşallah biranönce kucağınada alırsın yavrunu evine getirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…