meraba kızlar nasılsınız?ben iyiyim oglumda iyleşiyor cok şükür daha hastanede ama.sizlar nasılsınız?
kızlar selamlar
misafirim var bu akşam hem de yatılı eltimler gelecek bir de bekar kaynm
görümcemle eşi de gelebilir 3 tane de çocuk var
9 gibi burada olurlar annem yemek yaptı evi temizledi ben de daha yeni işten geldim
Kızlar naber biz geldik.
bizi yalnız bırakmayın babamız evde diil bu akşam görevli okulunda yarışma var da.
Ben de sizinle takılayım diyorum bu akşam.
Gitmeyin bi yerlere.
şekerkızzz sen bize mi kaldın olumunekankayizsmile
Evet be Güllüm size kaldım ben.
Yaa az önce yemek yedim yine karnım acıktı.
Yaa içimde küçük bi kurt var Rüzgar var yaa bi doğ ısıra ısıra yiyecem seni.
yaaaa canım benimde hiç iştahım kalmadı((
Aaaa neden öyle oldu be Gülllümmm??
canım bu aralar yoğunluktan sanırım( 2 aydır sadece 600 gram almıştım bu aralar onuda verdim sanırım ( sütümü, yumurtamı, kuru üzümümü falan eksik etmiyorum ama pekte bişey yiyemiyorum (
Ahh be gülüm en önemli zamanlar bebişler en çok şimdi kilo alıyolarmış.
Doktoruna sor sen bu durumu.
Topaç olsun bulut Kaan annesi yemee çalış.
bende tombul bebek olsun istiyorum canımm 29. haftanın sonunda kontrolümüz vardı 1800 garm 42 cm idik. şimdi çarşamba günü kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor. umarım bebeğimde benim gibi değildir o büyüyordur.
bende tombul bebek olsun istiyorum canımm 29. haftanın sonunda kontrolümüz vardı 1800 garm 42 cm idik. şimdi çarşamba günü kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor. umarım bebeğimde benim gibi değildir o büyüyordur.
hanımlar iyiakşamlar...
liyadoradan haberi olan varmı acaba...
iyimi..
Oooo iyiymiş aslında maşallah ben bu kadar yiyorum ama bizim bebiş 1600 civarı bişi çıktı.Aynı haftalarda...
Bababmız geldiiiiiiiiiiii.
Tombiş olduğundan şüphen olmasın ,bu kilodaysa
hanımlar iyiakşamlar...
liyadoradan haberi olan varmı acaba...
iyimi..
sağol canım. bugün bi arkadaşım doğum yaptı pek tatlı bir yavrusu oldu bembeyaz teni, siyah saçlar, 3500 gram doğmuş tombul tombul yanaklar pek tatlı maşallah bizimde böyle melek gibi yavrularımız olacak hayırlısıyla.
Oyyy ne güzelmiş o bebiş öyle,Allah uzun ömür versin.
İnşallah bizimkilerde öyle güzel olur,bize güzel görünecekleri kesin de.
Valla benim ki dayısına çekerse erkek kardeimin bebekliği harikaydı.İnşallah benzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?