2010 Temmuz Anneleri : )

ooooooooooooooo allah kolaylık versin canım hangi akla hizmet sana geliyorlar yaaa hem çalışıyorsun hem hamilesin ((

Ayy kızlar nerdesiniz allah aşkına sonunda geldiniz.
Yalnızım bu gece didim kimse bana eşlik etmedi ya ayol.Aşkolun yani

şekerkızzz sen bize mi kaldın olumunekankayizsmile

Evet be Güllüm size kaldım ben.

Yaa az önce yemek yedim yine karnım acıktı.

Yaa içimde küçük bi kurt var Rüzgar var yaa bi doğ ısıra ısıra yiyecem seni.

Ben acık resim ekledim baksanıza.
Hem göbüş toicine hem ciciler topicine...

Aaaa neden öyle oldu be Gülllümmm??

canım bu aralar yoğunluktan sanırım ( 2 aydır sadece 600 gram almıştım bu aralar onuda verdim sanırım ( sütümü, yumurtamı, kuru üzümümü falan eksik etmiyorum ama pekte bişey yiyemiyorum (

canım bu aralar yoğunluktan sanırım ( 2 aydır sadece 600 gram almıştım bu aralar onuda verdim sanırım ( sütümü, yumurtamı, kuru üzümümü falan eksik etmiyorum ama pekte bişey yiyemiyorum (

Ahh be gülüm en önemli zamanlar bebişler en çok şimdi kilo alıyolarmış.
Doktoruna sor sen bu durumu.
Topaç olsun bulut Kaan annesi yemee çalış.

Ahh be gülüm en önemli zamanlar bebişler en çok şimdi kilo alıyolarmış.
Doktoruna sor sen bu durumu.
Topaç olsun bulut Kaan annesi yemee çalış.

bende tombul bebek olsun istiyorum canımm 29. haftanın sonunda kontrolümüz vardı 1800 garm 42 cm idik. şimdi çarşamba günü kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor. umarım bebeğimde benim gibi değildir o büyüyordur.

Oooo iyiymiş aslında maşallah ben bu kadar yiyorum ama bizim bebiş 1600 civarı bişi çıktı.Aynı haftalarda...

Tombiş olduğundan şüphen olmasın ,bu kilodaysa

Oooo iyiymiş aslında maşallah ben bu kadar yiyorum ama bizim bebiş 1600 civarı bişi çıktı.Aynı haftalarda...

sağol canım. bugün bi arkadaşım doğum yaptı pek tatlı bir yavrusu oldu bembeyaz teni, siyah saçlar, 3500 gram doğmuş tombul tombul yanaklar pek tatlı maşallah bizimde böyle melek gibi yavrularımız olacak hayırlısıyla.

Bababmız geldiiiiiiiiiiii.

gözün aydınnnn :)

Tombiş olduğundan şüphen olmasın ,bu kilodaysa

canım inş.. bu kontrolde de iyi haber alırım içim rahatlayacak. çok hareketli karnımda mantar gibi şişlikler yapıyor karnımı sallıyor resmen.

hanımlar iyiakşamlar...
liyadoradan haberi olan varmı acaba...
iyimi..

iyi akşamlar canım. liya iyi çok şükür.

şekerler ben yatıyorum yarın yine erken kalkıcam öpüyorum hepinizi tatlı rüyalarrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…