2010 Temmuz Anneleri : )

bizim de babamız yarın geliyor..bir hareketli bir hareketli sıpalarım :)

şu doğum hikayesinin güzelliğine bakar mısınız:) darısı başımıza inş vakitlice..:)
.....

ohhh nihayett 32. haftamda bittiiii :lepi: ALLAHIM hayırlısıyla 33 leri 37 leri göstersinn bir an öncee.. gunler su gibi aksınnnn İNŞAALLAHH:Saruboceq:

ohhh nihayett 32. haftamda bittiiii :lepi: ALLAHIM hayırlısıyla 33 leri 37 leri göstersinn bir an öncee.. gunler su gibi aksınnnn ıNŞAALLAHH:Saruboceq:

cumaları sen de benim gibi 00:00 e doğru saniyeleri sayıyorsun :)

ben de 31 i doldurdum,32 ye girdik..Ohhhhhhh çok şükür Allahıma :Saruboceq::lepi:

cumaları sen de benim gibi 00:00 e doğru saniyeleri sayıyorsun :)

ben de 31 i doldurdum,32 ye girdik..Ohhhhhhh çok şükür Allahıma :Saruboceq::lepi:

Gözünaydın olsunn

a.s Bugünlerde günleri saya saya kafayı bozdum :smiley-cool: Hayatımda gunlerin hızlı gecmesini istediğim de oldu ama bu bam başkaa..

ALLAHIM o günleri hepimize hayırlısıyla göstersin :Saruboceq:

herkese günaydınn...
dün kontrolümüz vardı.oğluşum 43 cm ve 2143 gr olmuş:)doktor tam ultrasonu koydugunda esniyordu kuzum..nasıl güzel esnedi.doktor bile güldü:)artık kontrolümüz 36.haftaya kadar 2 haftada bir olucakmış.

yaaaa böyle güzel haberler okuyunca pek duygulanıyorum maşallahhhhh kuzuya esniyordu demek sıpacan :))))

günaydın kızlar
çok mutluyum oğlumu gördüm sabah
1600 gr 35 cm olmuş
29+6 dedi doktor
minicik burnu var görseniz, bi de ağzını açtı biz heyecanlı heyecanlı bakarken " ağzıma düşün bari der gibi" çok karizmatik bi duruşu var böyle dudaklar önde
maşşallah maşşallah maşşallah...

Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de gösterir inşallah.

bu arada ben doktora göre beklediğinin 1 kilo altındayım.toplamda 7 kilo almış oluyorum. bak görüyosun dedi sen ne kadar az alırsan bebek o kadar iyi olur, iyi bakmışsın bebeğine dedi. çok sevindim kızlar bulutlarda gibiyim.:asigim:

fakat bi sorunumuz var şu anda başı yukarda, 1 hafta 10 gün içinde döner büyük ihtimal dedi. Allahım nolur dönsün :Saruboceq:

Son düzenleme:

maşallah yaaaaaaa..

ben de 27 mayıs da gidicem kontrole..bana da 15 günde 1 geleceksin bir süre dedi.
dopum yaklaştıkça kontroller sıklaşıyor sanırım..

geçmişe de bakamadım ya umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

bu arada ticker ımı değiştirmek istiyorum ama beceremedim yaa
son bir kaç kontroldür hep benim hesabımdan 9 gün fazla çıkıyo drunki. ona göre ayarliyim artık
29+6 yapıcam ama beceremedim ohaoldumsmile
biri bana yardım edebilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…