2010 Temmuz Anneleri : )

yasecim çok sevindim senin için maşallah bebeğine:):):): bişe sorcam her muayenede boyutluyamı giriyosun öle net görebiliyosun

yasecim çok sevindim senin için maşallah bebeğine:):):): bişe sorcam her muayenede boyutluyamı giriyosun öle net görebiliyosun

hayır canım 3 boyutlu filan değil hatta siyah beyaz. ama net görebiliyoruz, dr. da söylüyo zaten bu midesi bu beyni omurgası filan diye. hatta bugün kalbinin içini bile gördük kapaklarının nasıl açılıp kapandığını. öyle güzel bi duyduymuş ki Rabbim isteyen herkese yaşatsın

aminnnnn canım benim gittiğim hastaneninde çok kaliteli ultrason cihazı ama ben göremiyorum nedense zaten ekrana sığmıyoki veletler:)

haklısın canım zaten tüm vücudunu tek seferde ekrana almıyo ki
mesela sadece yüzü, sadece kolu, midesi veya bacağı oluyo ekranda
böyle olunca da büyük oluyo net görebiliyoruz

gÜnaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn!...............

herkese merhabalar. a.s. burayı yeni keşfettim malesef. bir sürü konu paylaşılmış. neyse en azından buldum! 31 haftalık hamileyim sat 17/10/2009 ve beklenen doğum tarihimde 29/07/2010. oğlum geliyor inşallah. herkese selamlar.

bende artık oğluşumun cicilerini yıkadım dünde ütüledim bitek çantaya koyması kaldı :):): ütülerken fark ettim amma şeyi varmış ufaklığın belim koptu 2 saat eşimde evdeydi dedim baba oğul mahvetti beni ütüleriniz:):):):):)

Hoşgeldin canım,
Bişey kaçırmadın bulduğun yerden tut yakala,
Sen de Temmuz annesisisn daha nerden baksan 2,5 ayımız var.
Seni de aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

Mşallah oğluna canım.Haftanıza göre kilonuz süper,çok iyi beslemişsin annesi oğluşunu sana kocaman aferin ve diyorum.

Canım seninde oğluna kocaman maşallah diyorum.Moralini bozma canım,allahtan hayırlı olanı iste,senin için normal doğum hayırlıysa rabbim onu nasip etsin.

hoşgeldin canımmmm benimde sat 17 ekim ama beklenen tarih 24 temmuz canım bi yanlışlık mı var acaba

Ayyy sorma o ütü işinde yanmıştık şimdi oğlan anneleri olarak bi kat daha yanacaz.
Bazen diyorum iş yaparken ben bu kadar güçlü bi kadın olmak istemiyorum.
Rabbim hep güçlüyüm diye gezinirim ama bi kızım da oluversin acık ucundan tutar şu işlerin diye.

Bu arada geçmiş olsun bacım en uğraştırıcı işleri bitirmişin ne güzel,çantayada yavaş yavaş koyuverirsin.

Eeee doğuma gitmesi kalıyo sonra.Çantay hazırlayıp da o telaşla almadan gitmeyin haa hastaneyekaydirigubbakcemile3Bunu yapan çok oluyomuş biliyomusun

:dance: valla eşim kesin unuturda Allahtan kayınvalidem olucak yanımızda ondan kurtarıyorum

hoşgeldin canımmmm benimde sat 17 ekim ama beklenen tarih 24 temmuz canım bi yanlışlık mı var acaba

merhaba canım hoşbulduk. beklenen doğum tarihimde değişiklikler oluyor kontrollerde haftaya göre bazen 24-26-28 çıkabiliyor. ama ilk gittiğim doktor geç döllenmiş bir yumurta o yüzden 29 demişti bende öyle diyorum.

Canım güle güle kullanın aldıklarını sağlıklı mutlu günlerde inşallah.
Biliyorum orayı canım pisikletçiler çarşısı derler oraya.Bizde çoğu eksiğimizi oradan aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…