döner dimi deniz boshayallersmile normal doğurmayı o anı yaşamayı çok istiyorum
yasecim çok sevindim senin için maşallah bebeğine:):):): bişe sorcam her muayenede boyutluyamı giriyosun öle net görebiliyosun
hayır canım 3 boyutlu filan değil hatta siyah beyaz. ama net görebiliyoruz, dr. da söylüyo zaten bu midesi bu beyni omurgası filan diye. hatta bugün kalbinin içini bile gördük kapaklarının nasıl açılıp kapandığını. öyle güzel bi duyduymuş ki Rabbim isteyen herkese yaşatsın
haklısın canım zaten tüm vücudunu tek seferde ekrana almıyo ki
mesela sadece yüzü, sadece kolu, midesi veya bacağı oluyo ekranda
böyle olunca da büyük oluyo net görebiliyoruz
herkese merhabalar. a.s. burayı yeni keşfettim malesef. bir sürü konu paylaşılmış. neyse en azından buldum! 31 haftalık hamileyim sat 17/10/2009 ve beklenen doğum tarihimde 29/07/2010. oğlum geliyor inşallah. herkese selamlar.
herkese günaydınn...
dün kontrolümüz vardı.oğluşum 43 cm ve 2143 gr olmuş:)doktor tam ultrasonu koydugunda esniyordu kuzum..nasıl güzel esnedi.doktor bile güldü:)artık kontrolümüz 36.haftaya kadar 2 haftada bir olucakmış.
günaydın kızlar
çok mutluyum oğlumu gördüm sabah
1600 gr 35 cm olmuş
29+6 dedi doktor
minicik burnu var görseniz, bi de ağzını açtı biz heyecanlı heyecanlı bakarken " ağzıma düşün bari der gibi" çok karizmatik bi duruşu var böyle dudaklar önde
maşşallah maşşallah maşşallah...
Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de gösterir inşallah.
bu arada ben doktora göre beklediğinin 1 kilo altındayım.toplamda 7 kilo almış oluyorum. bak görüyosun dedi sen ne kadar az alırsan bebek o kadar iyi olur, iyi bakmışsın bebeğine dedi. çok sevindim kızlar bulutlarda gibiyim.:asigim:
fakat bi sorunumuz var şu anda başı yukarda, 1 hafta 10 gün içinde döner büyük ihtimal dedi. Allahım nolur dönsün :Saruboceq:
herkese merhabalar. a.s. burayı yeni keşfettim malesef. bir sürü konu paylaşılmış. neyse en azından buldum! 31 haftalık hamileyim sat 17/10/2009 ve beklenen doğum tarihimde 29/07/2010. oğlum geliyor inşallah. herkese selamlar.
bende artık oğluşumun cicilerini yıkadım dünde ütüledim bitek çantaya koyması kaldı :):): ütülerken fark ettim amma şeyi varmış ufaklığın belim koptu 2 saat eşimde evdeydi dedim baba oğul mahvetti beni ütüleriniz:):):):):)
Ayyy sorma o ütü işinde yanmıştık şimdi oğlan anneleri olarak bi kat daha yanacaz.
Bazen diyorum iş yaparken ben bu kadar güçlü bi kadın olmak istemiyorum.
Rabbim hep güçlüyüm diye gezinirim ama bi kızım da oluversin acık ucundan tutar şu işlerin diye.
Bu arada geçmiş olsun bacım en uğraştırıcı işleri bitirmişin ne güzel,çantayada yavaş yavaş koyuverirsin.
Eeee doğuma gitmesi kalıyo sonra.Çantay hazırlayıp da o telaşla almadan gitmeyin haa hastaneyekaydirigubbakcemile3Bunu yapan çok oluyomuş biliyomusun
Hoşgeldin canım,
Bişey kaçırmadın bulduğun yerden tut yakala,
Sen de Temmuz annesisisn daha nerden baksan 2,5 ayımız var.
Seni de aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.
hoşgeldin canımmmm benimde sat 17 ekim ama beklenen tarih 24 temmuz canım bi yanlışlık mı var acaba
canım ben daha çok havuzlu hana gittim oradan aldım kıyafetlerinin çoğunu. bebek arabası içinde şimdi bu iç çarşısının orada bir yeraltı çarşısı varya bisiklet falan satıyorlar orada daha uygun olur diye bir gözatıcam muhtemelende oradan alırım.
meraba kızlar nasılsınız?ben iyiyim oglumda iyleşiyor cok şükür daha hastanede ama.sizlar nasılsınız?[/QUOT
Oyacım maşallah oğluna,dahada iyi olucak kocaman olacak annesi oğlun.Bizimkiler yeni doğmuş olacak senin oğluş maşallah 2 aylık olmuş oluyor.Çok mutlu oluın eşin sen ve oğlun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?