2010 Temmuz Anneleri : )

teşekkür ederim canım
amiinn

biz yememizi yiyelim arkadaşlar hepinize iyi günler

afiyet olsun şeker

bu sabah bende dr. daydım :) kzım 1.950 g olmuşşş :asigim: Dr. bebekte sıkıntı yok suyuda iyi dedi.. birde nst ye baglandım.. artık 15 gunde bir gidip nstye baglanacakmısım ..
Doktorum seni normal dogurtucam dedii :1rolleyes: Hayırlısı artık.. kızım saglıkla gelsınde normal yada sezerayan fark etmess

Maşallah canım kızına
Çok güzel kilosu
İnşallah normal böyle bi çırpıda doğuruverirsin ağrısız sancısız.

maşallah maşallah

Allah nazarlardan korusun. hayırlısı olsun bende normal doğum istiyorum ama çevremde o kadar az duyuyorum ki normal doğum yapanı. hayırlısıyla bebklerimizi kucağımıza alalım.

Kızlar görüşürüz,
ben çıkıorum azıcık yürüyüş yapalım
Hava açtı bi güzel ki.

Maşallah canım kızına
Çok güzel kilosu
İnşallah normal böyle bi çırpıda doğuruverirsin ağrısız sancısız.

İNŞALLAHH canım.. hepimiz için çook kolay olur ve çook kolay gecer :Saruboceq:

maşallah maşallah

saolasın opuyorumnanaktan

Allah nazarlardan korusun. hayırlısı olsun bende normal doğum istiyorum ama çevremde o kadar az duyuyorum ki normal doğum yapanı. hayırlısıyla bebklerimizi kucağımıza alalım.

bende bakıyorum 100 dogumdan 80 ni nereyse sezeryan.. ben aşırı kilo aldıgım için normal doguramam dedim dr. a kaydirigubbakcemile3 dr.da hayır dogurursun ben normal dogurmanı istiyorum dedi.. hayırlısı olsun :Saruboceq:

maşallahhhhhhh dileğine katılıyorum canım inşallah kucağımıza aldığımız günlerde gelecek.

hoşgeldin canım aramıza :)) allah hayırlı doğumlar versin.

maşallahhhhh canımmm arkadaşım dün doğum yaptı çok direndi normal doğurucam diye 2 gün sunni sancı yedi ama olmadı mecburen sezeryan oldu. umarım gönlündekini verir rabbim.

Maşallah prensese....hayırlı doğumlar olsun inşallah..

hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı herkeste galiba..:lepi:

Ben de kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim ama hastane çantası olayına girmedim henüz..:ecrin_bebek:

Odanız gerçekten çok güzelmiş.Nereden ve ne kadara aldınız?Sanırım senin oğlun da benimki gibi GSli olacak.O küçücük kıyafetlerin içinde ne de tatlı olacaklar.Ben çok merak ediyorum oğlumu.Bu pazartesi kontrolümüz var.Bakalım ne kadar büyümüş canım oğlum.Benim kilolar aldı başını gitti çünkü.İnşallah ona da yaramıştır.Bol bol meyve yiyorum oğluma faydası olsun diye.Allahım hepimizin bebeklerini korusun.:Saruboceq:

selaammmlar yeniden çantamızı yaptık geldik oğluşumun herşeyini koydum ama kendiminkileri tamamen koymadım kırışıcak şeyler var içlerinde gecelik falan herşeyim hali hazırda zaten hepte el altındalar üstümden yük kalktı valla şu sınavlarımıda atlatsam kuş gibi hafiflicem valla

Yaaa niye kimsecikler yok,
Tabi geziosunuz dimi sizi koca göbekler sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…