Yaaa niye kimsecikler yok,
Tabi geziosunuz dimi sizi koca göbekler sizi...
ben burdayım canımmmmmmhihoyyyt
Eşim Tvli odayı boyuyo ben de yatak odasında mahsur kaldım boya kokusu duymayayım diye.
Nette takılıyorum burda da kızlar yok,
Ayy hava da kapattı iyice yağdı yağacak.
eet yaaa bu saatlerde bomboş oluyo burası benimde eşim uyuyo birasdan kalkar heralde geçmişi okuyodum bi garip oldum herkes cinsiyetini öğrenmek için meraktan ölüyo falan vay be ne çabuk geçti zaman ama bu haftalar hiç geçmiyo sanki yaa
Ayyy cidden ne teoriler gerçekleştirmiştik yok şöyleyse kızdır böyleyse oğlan seninki kız içime doğuyolar amannnnnnnnnnn ne günlerdi.
Gerçekten ne hızlı geçmiş.
Evet şimdi geçmiyo gibi ama hep bulunduğun an geçmiyo gibi geliyo insana geriye dönüp baktığında da uçup gitmiş her saniyenin kıymetini bilmek lazım işte.
kızlar selam ben okuyordumda sonra uyku bastırdı gittim uyudum geldim
artık günde mutlaka 2-3 saat uyuyorum nasıl uyku bastırıyor bir bilseniz ben uyumasam
gözlerim zorla kapanıyor kafamçokkarıştı
eet eşime bazen diyorum ki sanki ömrümün sonuna kadar hep böle koca göbekli bebiş karnımda olcakmış gibi hissediyorum ne saçma:CüvCüv: sonrada diyorum ki amaaaan kıymetini bil bu günlerin ömrünün sonuna kadar kaç kere bu olayı yaşicaksın ki ama yinede insanoğlu sabırsız işte :):):):)
biliyomusun aynını hissediyorum. hislerime tercüman olmuşsun resmen
sokakta zayıf göbeksiz kızlar görüp iç çekiyorum. giydiğim hiçbirşey yakışmıyo gibi geliyo
bide kuzenimin düğünü var 2 hafta sonra. hiçbişey beğenip alamadım
ooooy oy
biliyomusun aynını hissediyorum. hislerime tercüman olmuşsun resmen
sokakta zayıf göbeksiz kızlar görüp iç çekiyorum. giydiğim hiçbirşey yakışmıyo gibi geliyo
bide kuzenimin düğünü var 2 hafta sonra. hiçbişey beğenip alamadım
ooooy oy
bizimde herşeyimiz ters vallakaydirigubbakcemile3 asıl farklı durum hamilelik diğer zayıf halimiz zaten herzaman ki halimiz olucak bence tadını çıkarmak lazım herşey yakışıyodur sana eminim içinde bi melek var yakışmaması mümkün mü annesi bebişin duymasın bakguclubacismile
Gebe.com da çok güzel keten siyah b,i elbise var canım şık ve rahat bi baksana.
yase buna da bi bak canım biraz tuzlu ama bilmem almak istermisin çok zarif.
Bursada bi sürü hamile butik var orlarda bulamadın mı tatlım.
Senin her halin güzeldir.
Hamile şıklığı diye bişi var normal halinle kıyaslama kendini.
Bu zamanın tadını çıkar ohhhh.
banada gündüz aynı şekilde oluyo akşam tv izlerkende oluyo ama odama çıktım mı ne uyku kalıyo ne bişey anca dönüp duruyorum sabaha kadar
maşallahhhhh canımmm arkadaşım dün doğum yaptı çok direndi normal doğurucam diye 2 gün sunni sancı yedi ama olmadı mecburen sezeryan oldu. umarım gönlündekini verir rabbim.
Maşallah prensese....hayırlı doğumlar olsun inşallah..
hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı herkeste galiba..:lepi:
Ben de kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim ama hastane çantası olayına girmedim henüz..:ecrin_bebek:
Arkadaşlar ben doğum öncesi eğitim seminerine katılıyorum.Orada bebek için alınacak giysileri anlatırken dr. patikli tulumların ve patikli altların sağlıklı olmadığını söyledi.Bebek içinde rahat hareket edemiyormuş.Patiksiz alt ya da tulum almanın daha doğru olacağını belirtti.Tulumların ağ kısmı u şeklinde olursa daha da iyi dedi.Ayrıca bebeğin eline eldiven takmanın da sakıncalı olduğunu hem ellerin hava alamayacağını,bakteri üreyebileceğini ve anneyi emerken dokunma hissini sağlayamayacağını söyledi.Yine alt temizleme için ıslak mendillerin pek de sağlıklı olmadığını bir tasa ılık su koyup pamuğa batırarak silin daha sağlıklı dedi.Ancak ıslak mendilleri dışarıda mecbur kalındığı durumlarda kullanın dedi.Ben daha önce de zararlı olduğunu duymuştum ıslak mendiller bazı bebeklerde alerji yapabiliyormuş.Tvde bir dr da bebek yağlarını sakın bebeğin göğüs kısmına sürmeyin akciğer gelişimine sakıncaları var demişti.Anne olmak çok zoooor.Herşeyi ince düşünmeyi gerektiriyor.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?