2010 Temmuz Anneleri : )

Eşim Tvli odayı boyuyo ben de yatak odasında mahsur kaldım boya kokusu duymayayım diye.
Nette takılıyorum burda da kızlar yok,
Ayy hava da kapattı iyice yağdı yağacak.

Eşim Tvli odayı boyuyo ben de yatak odasında mahsur kaldım boya kokusu duymayayım diye.
Nette takılıyorum burda da kızlar yok,
Ayy hava da kapattı iyice yağdı yağacak.

eet yaaa bu saatlerde bomboş oluyo burası benimde eşim uyuyo birasdan kalkar heralde geçmişi okuyodum bi garip oldum herkes cinsiyetini öğrenmek için meraktan ölüyo falan vay be ne çabuk geçti zaman ama bu haftalar hiç geçmiyo sanki yaa

Ayyy cidden ne teoriler gerçekleştirmiştik yok şöyleyse kızdır böyleyse oğlan seninki kız içime doğuyolar amannnnnnnnnnn ne günlerdi.
Gerçekten ne hızlı geçmiş.
Evet şimdi geçmiyo gibi ama hep bulunduğun an geçmiyo gibi geliyo insana geriye dönüp baktığında da uçup gitmiş her saniyenin kıymetini bilmek lazım işte.

eet eşime bazen diyorum ki sanki ömrümün sonuna kadar hep böle koca göbekli bebiş karnımda olcakmış gibi hissediyorum ne saçma:CüvCüv: sonrada diyorum ki amaaaan kıymetini bil bu günlerin ömrünün sonuna kadar kaç kere bu olayı yaşicaksın ki ama yinede insanoğlu sabırsız işte :):):):)

slm kızlar...
bizde çantamızı hazırladık ufak tefek eksikleride giderdim mi
hazır sayılırız doğuma...
sizler nasılsınız bakalım bayanssulusmile

kızlar selam ben okuyordumda sonra uyku bastırdı gittim uyudum geldim

artık günde mutlaka 2-3 saat uyuyorum nasıl uyku bastırıyor bir bilseniz ben uyumasam

gözlerim zorla kapanıyor
kafamçokkarıştı

kızlar selam ben okuyordumda sonra uyku bastırdı gittim uyudum geldim

artık günde mutlaka 2-3 saat uyuyorum nasıl uyku bastırıyor bir bilseniz ben uyumasam

gözlerim zorla kapanıyor
kafamçokkarıştı

banada gündüz aynı şekilde oluyo akşam tv izlerkende oluyo ama odama çıktım mı ne uyku kalıyo ne bişey anca dönüp duruyorum sabaha kadar

biliyomusun aynını hissediyorum. hislerime tercüman olmuşsun resmen
sokakta zayıf göbeksiz kızlar görüp iç çekiyorum. giydiğim hiçbirşey yakışmıyo gibi geliyo
bide kuzenimin düğünü var 2 hafta sonra. hiçbişey beğenip alamadım
ooooy oy

bizimde herşeyimiz ters vallakaydirigubbakcemile3 asıl farklı durum hamilelik diğer zayıf halimiz zaten herzaman ki halimiz olucak bence tadını çıkarmak lazım herşey yakışıyodur sana eminim içinde bi melek var yakışmaması mümkün mü annesi bebişin duymasın bakguclubacismile

Gebe.com da çok güzel keten siyah b,i elbise var canım şık ve rahat bi baksana.

yase buna da bi bak canım biraz tuzlu ama bilmem almak istermisin çok zarif.

huri37:malesef reklam içerikli satış v.s. linkler vermek yasak....üsgünüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bursada bi sürü hamile butik var orlarda bulamadın mı tatlım.
Senin her halin güzeldir.
Hamile şıklığı diye bişi var normal halinle kıyaslama kendini.
Bu zamanın tadını çıkar ohhhh.

:kedi:

Gebe.com da çok güzel keten siyah b,i elbise var canım şık ve rahat bi baksana.

yase buna da bi bak canım biraz tuzlu ama bilmem almak istermisin çok zarif.

canım ben böyle uzun giyemem ki. zaten topuklu ayakkabı hiçbir zaman kullanamam hele şimdi hiç. böyle uzun elbiselerle de topuklu giymek gerek

Bursada bi sürü hamile butik var orlarda bulamadın mı tatlım.
Senin her halin güzeldir.
Hamile şıklığı diye bişi var normal halinle kıyaslama kendini.
Bu zamanın tadını çıkar ohhhh.

evet ünlü caddede var günlük bişeyler almıştım oradan kışlık ama hala sezonu açamamışlar garibimler. saçma sapan şeyler vardı.sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
ha bi de romanda bir elbise beğendim şifon aslında hamile reyonu filan yok oranın ama bildiğin hamiş kıyafeti. almaktan son anda vazgeçtim 175 liraydı yakası içime sinmedi biraz açıktı toparlayamazdım. içine bişey giysem havası kaçar. falan filan işte. pişman değilim iyiki almamışım. bakalım biraz daha zaman var belki bulurum boshayallersmile

banada gündüz aynı şekilde oluyo akşam tv izlerkende oluyo ama odama çıktım mı ne uyku kalıyo ne bişey anca dönüp duruyorum sabaha kadar

aynı beni anlatmışsın akşam tvnin karşısında otururken hadi yatalım hadi yatalım diye tutturuyorum yatağa girince dön dur

maşallahhhhh canımmm arkadaşım dün doğum yaptı çok direndi normal doğurucam diye 2 gün sunni sancı yedi ama olmadı mecburen sezeryan oldu. umarım gönlündekini verir rabbim.

Canım saolasın.. Beni aslında doğum yaklaştıkça korkmaya basladım.. hanı dr. sezeryan dese oh ohh dicem bilmiyorumkismile
bu korkularımı anlatınca dr. normal dogurmanı istiyorum dedi.. bakalım artık hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

hepimize hayırlı dogumlar olsun İNŞAALLAH canım.. opuyorumnanaktan

ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım.. cantamıda hazırlamadım.. gerı kalan herşey hazır.. ALLAH nasip ederse 34. haftadan sonra yıkayıp ütülemeye başlıcam :asigim:

sezen bende egitime katiliyorum, aynen senin dedigi islak mendil yerine pamuk ve su kullanimi, bir de bebek yagi yerine saf zeytinyagi kullanilabilecegi onerildi, asiti alinmis zeytinyaglari eczanelerde satiliyor zaten bebekler icin.sanirim evdeyken onlardan kullanirim belki disari cikinca biraz kotu kokar sicaklarda olacagi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…