2010 Temmuz Anneleri : )

aynı beni anlatmışsın akşam tvnin karşısında otururken hadi yatalım hadi yatalım diye tutturuyorum yatağa girince dön dur

ahh canım tam benim halimi ifade etmişsin sırnaşık şey
Hadi hadiii diye diye gıdıyoruz yataga.. eşim 5. dkkada horlamaya baslıyor sempatiksalakcinni ben dön saga dön sola ian ki saatler geciyor.. tam bir işkenceye dönuyor anlıcanız :roflol:

Herkezin durumuda aynı sanırım ..

hepimize hayırlı dogumlar olsun İNŞAALLAH canım.. opuyorumnanaktan

ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım.. cantamıda hazırlamadım.. gerı kalan herşey hazır.. ALLAH nasip ederse 34. haftadan sonra yıkayıp ütülemeye başlıcam :asigim:[/QUOTE]

zeymuran gecmisi okuyordum simdi, justreaderin da bebisleri geldi, iyice korktum ben en iyisi bir an once ahzirlanip oyle beklemek, hazirliksiz yakalanmayalim;-))

aynı beni anlatmışsın akşam tvnin karşısında otururken hadi yatalım hadi yatalım diye tutturuyorum yatağa girince dön dur

ayyyy eet bende adamın başının etini yiyorum hadi yatalım hadi die böle gözlerimi açamicak gibi oluyorum ama yatağa girince dön dur :1shok:sinir oluyorum saatin tik tak sesi bile beynime giriyo

Dünkü eğitimde konumuz emzirmeydi.Dr. ilk 6 ay sadece anne sütü verin asla mama vermeyin dedi.Doğru emzirme olursa kesinlikle sütünüz yeter dedi.Ayrıca mutlaka ilk yarım saat içinde emzirin çok yararlı ilk ağız sütü bebeğin ilk aşısı gibi dedi.Emzirmeye başlayınca ilk önce su,protein ve karbonhidrat alırmış bebek sona doğru da yağ alırmış sütten.O nedenle bir diğerine geçirmek için sütün tamamen emilmesi boşalması gerekliymiş.Bir de ne kadar çok emzirilirse o kadar çok süt üretirmiş vücut.Ayrıca dr. silikon uçları önermedi asla.Steril olmadıklarını da söyledi.İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.:Saruboceq:

kızlar lütfen satış reklam içeren linkler koymayın yasak yetişemiyorum ama size aaaaa boshayallersmile

bu arada sınavdan bahsetmişsiniz benim 1 sene gitti kızlar...sınava girerken mutlaka yelpaze ,kolonyağ,su falan alın yanınıza..ben çok zorlandım 1 saat bile kalamadan çıktım sınavdan bayılma gelmişti...

bütünlemeyede bebeğimi bırakacak kimse bulamayıp girememiştim..

Ben bilmiyodum canım kusura bakma herkes yazıyo ya ben de serbest sanmıştım afedersin bi daha uğraştırmayız seni.

selamm arkadaşlar nasılsınız herkesin keyfi yerindedir inşallah
kızım ters duruyomuş hala ve bende çok bel ağrısı yapıyo dayanamıyorum bazen
ama herşeye rağmen iyiyiz çok şükür

kızımın yatağını uyku setini ana kucağını küvetini herşeyini aldık ufak şeyler kaldı sadece şampuan tırnak makası vs
kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götürceklerimi ayırdım ama çanta hazırlamadım henüz.kendi pijamalarımı da yıkamam lazım aldığım gibi duruyo

randevumuz 5 haziranda ama her pazartesi nst ye giriyorum o da rahatlatıyo beni

kızlar selamlar misafirlerim gitti sonunda
bu sabah da kontrolümüz vardı bebeğimiz olması gerektiği gibi duruyor artık
ters değil öyle sevindim ki
doktor artık değişmez dedi kontrolleri 15 te 1 güne düşürdü
normal doğum olacak inşallah
bebeişimiz 2500 gr kızlar doktor en az 3500gr doğar diyor

canım benim bebiş de tersti bu hafta döndü işte
çok şükür
ama benim de berbat bel ağrım var yürüyemiyorum neredeyse

zeymuran gecmisi okuyordum simdi, justreaderin da bebisleri geldi, iyice korktum ben en iyisi bir an once ahzirlanip oyle beklemek, hazirliksiz yakalanmayalim;-))[/QUOTE]

aaaa JUSTREADER doğum mu yaptı ?:bbo:

arkadaşlar bizim bu karşı apartmanın çatısında bi martı var 2 tanede yavrusu var bugün oturup onları izledim bi görseniz kargalar uçuyo etraflarında o anne martı nası bağırıyo nası saldırıyo kargalara belki yavrularıma yaklaşırlar diye böle volta atıyo etraflarında yavrularının bi dk bile ayrılmıyo çatıdan şuan şakır şakır yağmur yağıyo yerinden bile kıpırdamıyo bu annelik nası bişe yaa bi martı bile neler neler yapıyo yavruları için öle garip oldum ki bugün babalarıda geliyo yicek getiriyo ama o anne 1 sn ayrılmıyo nası paralıyo kendini kargalar dolandıkça etrafta annelik ne müthiş bişi yaaa

zeymuran gecmisi okuyordum simdi, justreaderin da bebisleri geldi, iyice korktum ben en iyisi bir an once ahzirlanip oyle beklemek, hazirliksiz yakalanmayalim;-))

evet haklısın aslında canım ama nebileyim 34. hafta baslayayım dedım.. sankı erken şimdi opuyorumnanaktan

canım haftada bir nst için cok değilmi ? beni 15 gunde bir cagırdı bilmiyorumkismile

MAŞAALLAH bebişine kilosuda gayet güzel benim kızımda bugun itibariyle 1.950 g. dı sanırım aşa yukarı benimkide ıNŞAALLAH 3500 civarı dogar :asigim:

RABBıM annelere nasıl bir koruma duygusu. nasıl bir sevme yetenegi vermiş.. senağlama

Son düzenleme:
aysecigim bir arkadasim senin gibi gunde 2-3 litre sut iciyordu sonra birsey gelisti vucudunda hatirlayamiyorum cunku 10 yil onceydi, dr fazla sut icmesini yasaklamisti. Dr onayladi mi bu kadar sut icmeni.

Canım ben 14 yıldır tiroid hastasıyım ve tefor kullanıyorum.tefor kemiklerden kalsiyum emilimini azaltıyor..bu nedenle sorun yok,doktor aksine kefir içmemi önermişti..O da süt ürünü zaten...Eşim de doktor,bu konuda hassas yeterince..

günaydın iyi tatiller güzel annişler
bgn biraz erkenciyiz kızımla uyutmadı neyse ki şekerler sabah uyandı gece ya gece uyansaydı kaydirigubbakcemile3

günaydın iyi tatiller güzel annişler
bgn biraz erkenciyiz kızımla uyutmadı neyse ki şekerler sabah uyandı gece ya gece uyansaydı kaydirigubbakcemile3

Gunaydın temmuz anneleriii .. opuyorumnanaktan
bu gece bende uyumadım .. elim uyuşukluğu beni cok rahatsız etti sabahta erkenden kalktım .. mafoldumben

Herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar.

Katremcim maşallah kuzuna,rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin.
Kilosuda süper,darısı benim oğluşuma ve diğer arkadaşların başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…