aynı beni anlatmışsın akşam tvnin karşısında otururken hadi yatalım hadi yatalım diye tutturuyorum yatağa girince dön dur
aynı beni anlatmışsın akşam tvnin karşısında otururken hadi yatalım hadi yatalım diye tutturuyorum yatağa girince dön dur
2 litre süt içiyorum günde
kızlar lütfen satış reklam içeren linkler koymayın yasak yetişemiyorum ama size aaaaa boshayallersmile
bu arada sınavdan bahsetmişsiniz benim 1 sene gitti kızlar...sınava girerken mutlaka yelpaze ,kolonyağ,su falan alın yanınıza..ben çok zorlandım 1 saat bile kalamadan çıktım sınavdan bayılma gelmişti...
bütünlemeyede bebeğimi bırakacak kimse bulamayıp girememiştim..
selamm arkadaşlar nasılsınız herkesin keyfi yerindedir inşallah
kızım ters duruyomuş hala ve bende çok bel ağrısı yapıyo dayanamıyorum bazen
ama herşeye rağmen iyiyiz çok şükür
kızımın yatağını uyku setini ana kucağını küvetini herşeyini aldık ufak şeyler kaldı sadece şampuan tırnak makası vs
kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götürceklerimi ayırdım ama çanta hazırlamadım henüz.kendi pijamalarımı da yıkamam lazım aldığım gibi duruyo
randevumuz 5 haziranda ama her pazartesi nst ye giriyorum o da rahatlatıyo beni
hepimize hayırlı dogumlar olsun İNŞAALLAH canım.. opuyorumnanaktan
ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım.. cantamıda hazırlamadım.. gerı kalan herşey hazır.. ALLAH nasip ederse 34. haftadan sonra yıkayıp ütülemeye başlıcam :asigim:
zeymuran gecmisi okuyordum simdi, justreaderin da bebisleri geldi, iyice korktum ben en iyisi bir an once ahzirlanip oyle beklemek, hazirliksiz yakalanmayalim;-))
selamm arkadaşlar nasılsınız herkesin keyfi yerindedir inşallah
kızım ters duruyomuş hala ve bende çok bel ağrısı yapıyo dayanamıyorum bazen
ama herşeye rağmen iyiyiz çok şükür
kızımın yatağını uyku setini ana kucağını küvetini herşeyini aldık ufak şeyler kaldı sadece şampuan tırnak makası vs
kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götürceklerimi ayırdım ama çanta hazırlamadım henüz.kendi pijamalarımı da yıkamam lazım aldığım gibi duruyo
randevumuz 5 haziranda ama her pazartesi nst ye giriyorum o da rahatlatıyo beni
kızlar selamlar misafirlerim gitti sonunda
bu sabah da kontrolümüz vardı bebeğimiz olması gerektiği gibi duruyor artık
ters değil öyle sevindim ki
doktor artık değişmez dedi kontrolleri 15 te 1 güne düşürdü
normal doğum olacak inşallah
bebeişimiz 2500 gr kızlar doktor en az 3500gr doğar diyor
arkadaşlar bizim bu karşı apartmanın çatısında bi martı var 2 tanede yavrusu var bugün oturup onları izledim bi görseniz kargalar uçuyo etraflarında o anne martı nası bağırıyo nası saldırıyo kargalara belki yavrularıma yaklaşırlar diye böle volta atıyo etraflarında yavrularının bi dk bile ayrılmıyo çatıdan şuan şakır şakır yağmur yağıyo yerinden bile kıpırdamıyo bu annelik nası bişe yaa bi martı bile neler neler yapıyo yavruları için öle garip oldum ki bugün babalarıda geliyo yicek getiriyo ama o anne 1 sn ayrılmıyo nası paralıyo kendini kargalar dolandıkça etrafta annelik ne müthiş bişi yaaa
aysecigim bir arkadasim senin gibi gunde 2-3 litre sut iciyordu sonra birsey gelisti vucudunda hatirlayamiyorum cunku 10 yil onceydi, dr fazla sut icmesini yasaklamisti. Dr onayladi mi bu kadar sut icmeni.
günaydın iyi tatiller güzel annişler
bgn biraz erkenciyiz kızımla uyutmadı neyse ki şekerler sabah uyandı gece ya gece uyansaydı kaydirigubbakcemile3
kızlar selamlar misafirlerim gitti sonunda
bu sabah da kontrolümüz vardı bebeğimiz olması gerektiği gibi duruyor artık
ters değil öyle sevindim ki
doktor artık değişmez dedi kontrolleri 15 te 1 güne düşürdü
normal doğum olacak inşallah
bebeişimiz 2500 gr kızlar doktor en az 3500gr doğar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?