slm kızlar herkese iyi pazarlar ne zamandır yazamıyodum geçmişe baktım ara ara artık geri sayımlarımız başladı hayırlısıyla hepimiz bebeişlerimizi alsak kucağımıza...bizimd dün park yatağımız geldi kuruldu odamız hazır gibi benim kısmetse 1 temmuz diyo ya doktorum artık azalıyo zamanımız :)ama hala çalışıyorum 37. haftayda kadar dayanıp doğum sonrasına aktarıcam inş 5 haftayı hepiniz kendinize çok ii bakım kızlar öpüyorumzemuszemus
ben de 5 haftayı kullanıcam ama işyerinde suyumun gelmesinden çok korkuyorum. inşallah öyle bişey gelmez başıma.
hepimize hayırlı dogumlar olsun ıNŞAALLAH canım.. opuyorumnanaktan
ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım.. cantamıda hazırlamadım.. gerı kalan herşey hazır.. ALLAH nasip ederse 34. haftadan sonra yıkayıp ütülemeye başlıcam :asigim:
Aaa o kadar anlattım kimseler yokmuş bakk(
Slm kızlar nasılsınız?
Burda hava çok bozdu buz gibi valla.
Yaa ne güzel elbiseler almıştım açsa da giysem içimde kalacak diye korkuorum.
Bugün göbeğimi anlamadan feci bi şekilde tazgahın köşesine çarptım.
doğru dürüst iş yaptığımda yok tatlı istemişti canım kalkıp yapayım dedim aceleyle pat bi vurdum nasıl acıdı.
Çok kokrtuk eşimle bişi olmuşmudur diye.
ama hareketli bizim kereta bişi yok herhalde.
Ayyy çok dikkat etmek lazım artık bi yerlere sığılmıyo.
Yaa ben de artık bebişimin cicilerini yıkayıp çantamızı hazır etmek istiyorum.
boya işimiz bi bitse bu akşam park yatağımızı kurucaz inşallah.
Şöyle nevresimini falan da geçirip ohh demek istiyorum.
Bu arada benim tahmini doğum tarihi 27 temmuz çıktı en son.
13 haziranda eşimin en yakın arkadaşının Ankarada düğünü var.
Eşim gidecek kesin bu sabah siz de gelin beraber gidelim dedi.
Kayınvalidemler de orda zaten biraz izin kullanıp 5-6 gün gidelim diyo.
Ama 33 ya da 34. haftalara denk geliyo yol 6 saat gitmek mantıklı olur mu sizce.
Doktoruma da sorucam da.
Aslında ben de çok isterim gitmeyi.
Bizim oğlanda sabah uyanınca yatakda söyledi eşim nasıl tepikliyo gezmeyi sevecek kesin.
Eşime diyorum Rüzgar çok heyecanlandı o da gitmek istiyo baksan.
Bakalım karar da veremedim ama.
Doktor amcamız ne diycek bakalım.
Çantayı genelde herkes hazırlamış.Daha 9 hafta var diye acele etmiyorum ben de.Benim de doğum 26 temmuz.Yarın da dr. kontrolümüz var bakalım.Güzel oğlumu göreceğim için çok heyecanlıyım.İnşallah iyidir.:Saruboceqek hareketli zaten kıpır kıpır.Yolculuk olayını da dr.un ne derse ona göre hareket edersin.Bence otomobille gidecekseniz 2 saat arayla 15 dk mola verirseniz bişey olmaz sonuçta doğuma 6 hafta daha kalmış olacak.Bir değişiklik de olur.Bebekler doğunca uzunca bir süre pek gezemeyeceğiz.Ama tabi en iyisini dr.un bilir.
Kizlar merhaba,
Insallah herkes iyidir. Inanin sizleri cok ozluyorum ve cok merak ediyorum. Evde olmak gercekten buyuk rahatlikmis. Bol Bol dinleniyorum. Bir firsat buldum hemen size yazmak istedim. Hepiniz kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin. Kocaman opuyorum.m
biz 30+3 'üz ama 68 günümüz var. sanırım en son benimki gelecek 30 temmuzda. mafoldumben diğer topiğe baktım çoğu kişi 50 den geriye saymaya başlamış Allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?