kimse yok mu kızlar
pijama ve gecelik takımımızı aldık çok güzel
doktor doğumu sata göre 6 temmuz demişti ama 26 haziranda doğabilir dedi
ben izne 35te çıkmayı düşünüyorum zaten doktorum da 40 haftada doğuran çok az dedi
boşuna izinleri yanıyo dedi
erken çıkmamı ve psikolojik olarak da kendimi hazırlamamı tavsiye etti
bende kız bebekler beklemiyor aceleci oluyor ama erkek bebekler 9 ay 10 günü bekliyor diye duymuştum.
Herkese iyi geceler.Yarın okul var yaNeyse ki az kaldı.Çıkışta dr.a gideceğiz oğlumu göreceğim.kaydirigubbakcemile3:lepi:
Gunaydın temmuz anneleriii .. opuyorumnanaktan
bu gece bende uyumadım .. elim uyuşukluğu beni cok rahatsız etti sabahta erkenden kalktım .. mafoldumben
hiç belli olmuyor benim tanıdığım üç tane kız bebek var
biri hariç diğerleri gününde bile doğmadı
doktorlar birini sezeryanla birinide sunni sancıyla doğurttular
yerlerinden çok memnunlardı sanırım hiç çıkmak istemediler :))))
erken doğanda biraz fazla kilolu idi doktor anneyi tehlikeye atmak istemediğni söyleyip sezeryanla 36. haftada aldı
sabah kalktigimda benim de oyle oluyor ellerim, kollarim ve parmaklarim uyusmus olarak kalkiyorum, ama gun icinde geciyor tabii gun icinde de el , ayak, bacak sismeleri basliyorkaydirigubbakcemile3
iyi geceler .. hayırlı guzel haberlerle gel İNŞAALLAH :Saruboceq:
hiç belli olmuyor benim tanıdığım üç tane kız bebek var
biri hariç diğerleri gününde bile doğmadı
doktorlar birini sezeryanla birinide sunni sancıyla doğurttular
yerlerinden çok memnunlardı sanırım hiç çıkmak istemediler :))))
erken doğanda biraz fazla kilolu idi doktor anneyi tehlikeye atmak istemediğni söyleyip sezeryanla 36. haftada aldı
İnşallah:Sarubocequalarınızı eksik etmeyin.
dogumla ilgili bir egitime katiliyorum oradaki ebede ilk dogumlarin genelde geciktigini %80 nin 40 haftayla 42. hafta arasinda dogdugunu soyledi.Tabii %20 lik kisminda olmayi tercih ederim ama bakalim.Birde38.39. haftadan sonra sex yapmayi oneriyorlar o zaman zamaninda geliyormus bebisler
dogumla ilgili bir egitime katiliyorum oradaki ebede ilk dogumlarin genelde geciktigini %80 nin 40 haftayla 42. hafta arasinda dogdugunu soyledi.Tabii %20 lik kisminda olmayi tercih ederim ama bakalim.Birde38.39. haftadan sonra sex yapmayi oneriyorlar o zaman zamaninda geliyormus bebisler
inşallah bizimkide beklemez
sata göre oğlanın doğum tarihi 24 temmuz ama ben 1 temmuz vaye 1o temmuz olmasını çok isterim :))
hem basit tarhler hemde fazla beklememiş olurum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?