seks mi
biz o işi bırakalı aylar oldu
Hafta olarak seninle aynıyız ama benim sata gore 17 temmuz .. nasıl oluyor ki senin 24 :uhm:
Neyse artık RABBİM hayırlı saglıklı dourmak nasıp etsın.. saglıkla gelsınlerde napalım 1 kac hafta daha bekleriz :Saruboceq:
bizde oyle aslinda,ama 38. haftadan sontra tekrar baslamayi dusunuyorum, bir arkadasim 38 haftadan sonra gun asiri denedi ve bebek tam 40. haftasinda geldi ustelik onun da ilk dogumuydu.kaydirigubbakcemile5
Umarım bende % 20 lik lerin içinde olurumm :Saruboceq: 40- 42 . haftalar amanınn:1shok:
ilk gittiğimizde doğum tarihi 24 temmuz çıkmıştı
sat 12 ekim benim
bir ay önce kontrolde doğum tarihi 12 temmuz çıkmıştı
bu ay ne çıkacak bilemiyorum :)))
kizlar iyi geceler, tatli ruayalar ben yatayim artik yarin is varopuyorumnanaktan
kızlar ben şu izin meselesini anlamadım yani erken doğarsa her halukarda izin yanmıormu doktorum öyle dedi de bana örneğin 32. haftada ine ayrıldın 38 doğum yaptın o zman raporu bildiriorsun sgkya.. aynı şekilde izne ayrılmamış bile olsan devredeceğin izinler yanar gene dedi çunku 32. haftada çalışabilir raporu alıyorsun ..........
32.haftada çalışabilir raporu almazsan eğer doğum tarihinden itibaren 8 hafta sonra işbaşı yapıyorsun. 32. haftada çalışabilir raporu alırsan o haftadan sonra 5 haftaya kadar çalıştığın her hafta doğum sonrası 8 haftaya ilave ediliyor. 5 hafta full çalışırsan yani 37. haftaya kadar doğum tarihinden sonra 8+5 =13 hafta doğum iznin oluyor. bu arada doğum tarihi esas. yani ne zaman doğurursan doğur doğumdan sonra 13 hafta max. erken de doğursan geç te aynı değişmiyor. dolayısıyla erken doğurursan doğum öncesi evde geçireceğin süre yanmış oluyor. anlatabildim mi bilmiyorum.
32.haftada çalışabilir raporu almazsan eğer doğum tarihinden itibaren 8 hafta sonra işbaşı yapıyorsun. 32. haftada çalışabilir raporu alırsan o haftadan sonra 5 haftaya kadar çalıştığın her hafta doğum sonrası 8 haftaya ilave ediliyor. 5 hafta full çalışırsan yani 37. haftaya kadar doğum tarihinden sonra 8+5 =13 hafta doğum iznin oluyor. bu arada doğum tarihi esas. yani ne zaman doğurursan doğur doğumdan sonra 13 hafta max. erken de doğursan geç te aynı değişmiyor. dolayısıyla erken doğurursan doğum öncesi evde geçireceğin süre yanmış oluyor. anlatabildim mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?