2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canım:)) özeli okudum şimdi. merak etme haberleşeriz. özelden mesaj yazıcam bugün .mutlaka oku..

arkadasım benım bıldıgım yanıyo direkt dogum sonrası iznin başlıyo

Yaa kızlar moralim bozuldu.
Tayin dönemimiz açıldı ama biz daha geçen yıl buraya geldiğimiz için bize bir yer görünmüyor tayin isteyemiyoruz yani.
Buraya mecburri hizmete tabi olduğumuz için gelmiştik.Ama çok şanssızız 2010dan önce atananlara mecburi hizmet kalktı tabi biz gelmiş olduk.
Ve bizim yönetmeliklerde 3 yıl bir yerde doldurmadan tayin isteme hakkını kapatıyolar.
Yani 1 yılımız doldu daha 2 yıl burda kalmak zorıundayız.
Tabi süremiz doluncada kimse batıdan hareket etmeyeceği için burda çakıldık kaldık galiba.
Ben memleketime Bursaya döne bilecekmiyim acaba?
Bursa rüyalarımda mı görücem seni yoksa.

Hııı bu arada ben doğuma Samsuna gitmek istyodum ama her sancıyı doğum sancısı sanırım diye korkuyodum ya.
Bu sabah bi arkadaş dedi gitmeden burdaki hastanede NSTye girersin anlaşılır doğum sancısı olup olmadığı.
Çok mantıklı içim rahatladı yaa.
Yoksa son günler ben her sancıyı doğum sancısı sanıp Samsuna taşınırdım.

günaydın kızlarr nasılsınız, artık çalışmak çok zor gelio benimde haftam dolsaydı da bir an önce izne ayrılsaydım evde yatsaydım zaten sürekli uykum geliyo...

inş. kolay bi doğum süreci yaşarsın canım ben zaman yaklaştıkça normal doğumdan korkmaya başladım.

günaydın arkadaşlar.
cuma günü doktora gititk oğlumla randevum vardı. maşallah gayet iyi. doktor kontrol ederken dedi karnın çok sertleşmiş seni biraz rahatlatalım dedi. iğne verdi. bebeğin başı dönmüş. beni iyice korku aldı.doktor kormama gerek olmadığını söyledi ama bende birden bir telaş başladı. normalmı sezeryanmı daha belli değil.çalışabilir raporu aldım. ama ağrılarım çok fazla. deli olurcam artık. alt bölgede çok ağrım var. doktor olacak dedi. dün bebeğimin odasını hazırladık alınanlar yerleşti ütülendi. resmini koymak istiyorum belki fikir olur sizlerede. az kaldı arkadaşlar .Rabbim eline ayağına kavuştursun inşallah hepimizi.

SSK için 32 haftayı doldurmuş olman gerekiyor. ama doktorunla konuşursan satını 1 hafta erken gösterirse alabilirsin bu haftada raporu. ben öyle yaptım. böylece erken doğum olursa iznin yanmamış oluyor.

Günaydınnlarr olsunnnn....
Biz geldikk...
Okadar çook yorgunum kii...
ışe gelmiyecektim ama bugünde yoğun bir gün yetişmesi gereken işler var...
Haftasonu evi temizledikk..Annem yardıma geldi...
Çok şükür çoğu bitti ama...Yine de toparlanmadı...
Perşembe günü kızımın odası gelicek...
Yarında doktora gidicez kızımı görmeye bakalım nasılmış büyümüş müü...
Çook merak ediyorumm hayırlısı ile bir görelim inş..

ellerine kollarına saglık sen genede cok yorma kendını

papatyacım güle güle kullanın inşallah cici odanızı...

bizde dün aldık ama 15 gün sonra gelicek. cuma günü de benim randevum var. inşallah

bebişler büyümüştür bende çok özledim yawrucağımı.. temizlik zor ya bizde geçen hafta

bu eve taşındık işte ben pek iş yapmadım ama yine de canım çıktı inanki..

hoşgeldin canım. biz de cumartesi günü taşınacağımız evi temizleyeceğiz. inşaat temizliği çok zor olcak eminim. bir sonraki hafta da taşıncaz inşallah. zor günler beni bekliyor..
yarın kuzunu görceksin demek. hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin.
ben de yarın jimere gidicem rapor almak için, orda bi doktordan randevu da aldım gerekirse diye. muayene eder mi bilmiyorum artık.

papatyam ellerinize sağlık dilerim meleğin en iyi en sağlıklı zamanlarını geçirsin odasında hayırlı olsunnn :1hug:

ayy ne kadar güzel bütün bebişlerin odaları,hazırlıkları tamamlanıyor ALLAHIM sen tamamına erdir meleklerimizi yanımıza sağlıcakla gönder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…