2010 Temmuz Anneleri : )

ayy ne kadar güzel bütün bebişlerin odaları,hazırlıkları tamamlanıyor ALLAHIM sen tamamına erdir meleklerimizi yanımıza sağlıcakla gönder

Aaaaa tickerındaki bebek de doğum pozisyonuna dönmüş farkettin mi?Ne güzel.

Canım dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya çalış.
Odanızın resmini koy tabi merak ederiz biz.
Hayırlı uğurlu olsun.
allah yavrunun o odayı doldurmasını naasip etsin inşallah.

merhaba anneler,

umarım hepiniz iyisinizdir. Biz de 31. haftamıza girdik, haftasonu fazla ayakta durmaktan olsa gerek bileklerim ağrı yaptı. Ödem zaten var sanırım ondan ağrıyor. Bu haftalarda bol bol dinlenmeliyiz. Gerçi 2 tencere yemek yapsanız , bir de dışarı çıksanız piliniz bitiyor anında..Son haftalarda evde yemek de yapılamaz hale gelecek gibi siz ne düşünüyorsunuz ?

herkese selamlar....

nasılsınız bakalım. bizim yine hafta sonumuz çok yoğun geçti. evde tam 10 kişilik bir misafir ordusu vardı onlar için istanbuldan erken döndüm. o kadar çok yorulmuşuzki akşam saat sekizde uyuyakalmışız. sabahda eşimin laptopunu arıyoruz bulamıyoruz deli olduk meğer arabada unutmuşuz. yani yorgunluk insanda hiç kafa bırakmıyor. evim berbat oldu heryer pislendi. çünkü iki tanede bebek vardı. bu arada anladım ki ufak bebeklerele misafirlik hiç olmuyormuş. gürültüden kafam şişti. yandık bizde galiba hiç dışarı çıkamayacağız.

bide bugün bizim evlilik yıldönümümüz....bakalım belki akşama dışarı çıkarız...

kızlar herkes izinleri erken olursa yanar mı diye merak etmiş
ben de 41. hafta doğum yapan kişinin iznini merak ettim şimdi, diyelimki 32+5 çalıştık 3 hafta izin kullanıp doğum yapacakkken 41. hafta doğum yaptık ve 1 hafta fazla izin kullanmış olduk. o 1 haftayı doğum sonrası kullanacağımız 13 haftadan düşücekler yani 12 hafta mı kullanıcaz?

muhasebeciler var aramızda bi aydınlatırsanız sevinicem.

ben de iyiyim sabah dışarda işlerim vardı hallettim geldim evde dinleniyorum şu an.:)

iyi yapmışsın sabah serinde halletmek daha mantıklı sonrası hiç çekilmiyo.

denizcim senin uyku seti aldığın yerde yatak baktım ben beşik için. 25 ve 35 e iki kalite var dedi. sen ikeadan almıştım sanırım 50 diye hatırlıyorum.
defnenin yatağı nasıl kalite olarak bi fikrini almak istedim. benim herşeyi çok pahalı oldu yatağı da uygun olsun dedim ama içime de sinmedi. ikeanın yatağını da görmedim. internetten bakıyorum özellikleri yazardiye ama nafile. sadece beşikler var yatak koymamışlar. ohaoldumsmile

İnş.canımm çok saolasınn...
Sizinde hayırlı olsun odanız ve yeni eviniz...
Temizlik zor gerçekten hele bu halimizle hiiç olmuyor...Birşey yapmasakta ayakta dolanmak bile yoruyor insanı...

Hoşbuldum Froyacımm..
Size de allah kolaylık versin inş..Çok zor gerçektenn çok şükür yola girdi işlerimizde biraz daha rahatladım...yarında bebişimin iyi olduğunu öğrenirsem çok çok daha iyi olucam...2 gün kıpırdamadı çünkü çok üzüldümm bugün kıpırdıyor çok şükür..Biz yorulunca ve üzülünce direk onlarda etkileniyor...

selam kızlar ne haber uzun zamandır gıremıyorum bende acayıp sekılde karın sertlesmesı oluyor ozellıkle gecelerı sızlerde de var mı aynı durum

ellerine kollarına saglık sen genede cok yorma kendını

Saol Melahatkopuyorumnanaktan
Yormamaya birşey yapmamaya çalışıyorum güya ama ortalıkta dolanırken bile yoruluyoruz artıkk

papatyam ellerinize sağlık dilerim meleğin en iyi en sağlıklı zamanlarını geçirsin odasında hayırlı olsunnn :1hug:

Aminnn inş..canımm...

Selam baharcımm...Aman canım ya sende dikakt et çok misafirin geliyor artık ağırlaştık iyice...Hiç iş yapmadan solansak bile yoruluyoruz işte...
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..Nİce güzel senelere inş..

selam umarım herkes iyidir.

Selam kızlarr hoşgeldiniz...zemuszemus

benim bildiğim kadarıyla 41. haftada doğum yaparsan 1 hafta fazla izin kullanıyorsun. Nette de bir sitede öyle okumuştum yasecim.

selam kızlar ne haber uzun zamandır gıremıyorum bende acayıp sekılde karın sertlesmesı oluyor ozellıkle gecelerı sızlerde de var mı aynı durum

Merhaba hoşgeldinnn...Benimde arada oluyor Gürsoy bir tarafa toplanıyor semsert oluyor ama geçiyor allahtan çabucak...Popoyumu dikiyor napıyor bilmem artıkk:kedi:

nice mutlu senelere gelecek yıl daha kalabalık olacaksınız ne güzellllalkisalkisalkis

Merhaba hoşgeldinnn...Benimde arada oluyor Gürsoy bir tarafa toplanıyor semsert oluyor ama geçiyor allahtan çabucak...Popoyumu dikiyor napıyor bilmem artıkk:kedi:

Bende de aynı şey oluyor. acaip bi baskı hissediliyor sertleşen bölgede. dediğin gibi poposu oluyormuş genelde :) yerim yerimmm!!

Ya kızlar yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum ;buradaki herkes birbirini başka yerlerden tanıyor mu ? bunu sorma sebebim şu ; ben çok sık giremiyorum takip etmeye çalışıyorum ancak genelde yazdıklarım havada kalıyor. Yani önceden tanışmış olan insanların içine yeni girenler dışarıda kalır ya sanki öyle oluyor.. Bu birkaç kez olduğu için tanışığ tanışmadığınızı merak ettim doğrusu...Başka topiklerde mi var acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…