- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
ayy ne kadar güzel bütün bebişlerin odaları,hazırlıkları tamamlanıyor ALLAHIM sen tamamına erdir meleklerimizi yanımıza sağlıcakla gönder
günaydın arkadaşlar.
cuma günü doktora gititk oğlumla randevum vardı. maşallah gayet iyi. doktor kontrol ederken dedi karnın çok sertleşmiş seni biraz rahatlatalım dedi. iğne verdi. bebeğin başı dönmüş. beni iyice korku aldı.doktor kormama gerek olmadığını söyledi ama bende birden bir telaş başladı. normalmı sezeryanmı daha belli değil.çalışabilir raporu aldım. ama ağrılarım çok fazla. deli olurcam artık. alt bölgede çok ağrım var. doktor olacak dedi. dün bebeğimin odasını hazırladık alınanlar yerleşti ütülendi. resmini koymak istiyorum belki fikir olur sizlerede. az kaldı arkadaşlar .Rabbim eline ayağına kavuştursun inşallah hepimizi.
ben de iyiyim sabah dışarda işlerim vardı hallettim geldim evde dinleniyorum şu an.:)
papatyacım güle güle kullanın inşallah cici odanızı...
bizde dün aldık ama 15 gün sonra gelicek. cuma günü de benim randevum var. inşallah
bebişler büyümüştür bende çok özledim yawrucağımı.. temizlik zor ya bizde geçen hafta
bu eve taşındık işte ben pek iş yapmadım ama yine de canım çıktı inanki..
hoşgeldin canım. biz de cumartesi günü taşınacağımız evi temizleyeceğiz. inşaat temizliği çok zor olcak eminim. bir sonraki hafta da taşıncaz inşallah. zor günler beni bekliyor..
yarın kuzunu görceksin demek. hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin.
ben de yarın jimere gidicem rapor almak için, orda bi doktordan randevu da aldım gerekirse diye. muayene eder mi bilmiyorum artık.
ellerine kollarına saglık sen genede cok yorma kendını
papatyam ellerinize sağlık dilerim meleğin en iyi en sağlıklı zamanlarını geçirsin odasında hayırlı olsunnn :1hug:
herkese selamlar....
nasılsınız bakalım. bizim yine hafta sonumuz çok yoğun geçti. evde tam 10 kişilik bir misafir ordusu vardı onlar için istanbuldan erken döndüm. o kadar çok yorulmuşuzki akşam saat sekizde uyuyakalmışız. sabahda eşimin laptopunu arıyoruz bulamıyoruz deli olduk meğer arabada unutmuşuz. yani yorgunluk insanda hiç kafa bırakmıyor. evim berbat oldu heryer pislendi. çünkü iki tanede bebek vardı. bu arada anladım ki ufak bebeklerele misafirlik hiç olmuyormuş. gürültüden kafam şişti. yandık bizde galiba hiç dışarı çıkamayacağız.
bide bugün bizim evlilik yıldönümümüz....bakalım belki akşama dışarı çıkarız...
selam umarım herkes iyidir.
selammmm
kızlar herkes izinleri erken olursa yanar mı diye merak etmiş
ben de 41. hafta doğum yapan kişinin iznini merak ettim şimdi, diyelimki 32+5 çalıştık 3 hafta izin kullanıp doğum yapacakkken 41. hafta doğum yaptık ve 1 hafta fazla izin kullanmış olduk. o 1 haftayı doğum sonrası kullanacağımız 13 haftadan düşücekler yani 12 hafta mı kullanıcaz?
muhasebeciler var aramızda bi aydınlatırsanız sevinicem.
selam kızlar ne haber uzun zamandır gıremıyorum bende acayıp sekılde karın sertlesmesı oluyor ozellıkle gecelerı sızlerde de var mı aynı durum
herkese selamlar....
nasılsınız bakalım. bizim yine hafta sonumuz çok yoğun geçti. evde tam 10 kişilik bir misafir ordusu vardı onlar için istanbuldan erken döndüm. o kadar çok yorulmuşuzki akşam saat sekizde uyuyakalmışız. sabahda eşimin laptopunu arıyoruz bulamıyoruz deli olduk meğer arabada unutmuşuz. yani yorgunluk insanda hiç kafa bırakmıyor. evim berbat oldu heryer pislendi. çünkü iki tanede bebek vardı. bu arada anladım ki ufak bebeklerele misafirlik hiç olmuyormuş. gürültüden kafam şişti. yandık bizde galiba hiç dışarı çıkamayacağız.
bide bugün bizim evlilik yıldönümümüz....bakalım belki akşama dışarı çıkarız...
Merhaba hoşgeldinnn...Benimde arada oluyor Gürsoy bir tarafa toplanıyor semsert oluyor ama geçiyor allahtan çabucak...Popoyumu dikiyor napıyor bilmem artıkk:kedi:
Merhaba hoşgeldinnn...Benimde arada oluyor Gürsoy bir tarafa toplanıyor semsert oluyor ama geçiyor allahtan çabucak...Popoyumu dikiyor napıyor bilmem artıkk:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?