merhaba anneler,
umarım hepiniz iyisinizdir. Biz de 31. haftamıza girdik, haftasonu fazla ayakta durmaktan olsa gerek bileklerim ağrı yaptı. Ödem zaten var sanırım ondan ağrıyor. Bu haftalarda bol bol dinlenmeliyiz. Gerçi 2 tencere yemek yapsanız , bir de dışarı çıksanız piliniz bitiyor anında..Son haftalarda evde yemek de yapılamaz hale gelecek gibi siz ne düşünüyorsunuz ?
merhaba anneler,
umarım hepiniz iyisinizdir. Biz de 31. haftamıza girdik, haftasonu fazla ayakta durmaktan olsa gerek bileklerim ağrı yaptı. Ödem zaten var sanırım ondan ağrıyor. Bu haftalarda bol bol dinlenmeliyiz. Gerçi 2 tencere yemek yapsanız , bir de dışarı çıksanız piliniz bitiyor anında..Son haftalarda evde yemek de yapılamaz hale gelecek gibi siz ne düşünüyorsunuz ?
Ya kızlar yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum ;buradaki herkes birbirini başka yerlerden tanıyor mu ? bunu sorma sebebim şu ; ben çok sık giremiyorum takip etmeye çalışıyorum ancak genelde yazdıklarım havada kalıyor. Yani önceden tanışmış olan insanların içine yeni girenler dışarıda kalır ya sanki öyle oluyor.. Bu birkaç kez olduğu için tanışığ tanışmadığınızı merak ettim doğrusu...Başka topiklerde mi var acaba ?
Herkese selamlar... Umarım hepiniz ve tatlı melekleriniz iyilerdir. Ben yine doktorumu değiştirecem. Of ya. Bir ay sonra doğurucam, ortada dr yok.Bebeğim iki hafta geri kalmış. Şimdiye kadar hep satıyla tam uyumluydu. Aptal dr anlamlı değil diyo.üstelik gebelik şekerim var. Ne yapsamda kuzumu büyütsem azıcık?
Herkese selamlar... Umarım hepiniz ve tatlı melekleriniz iyilerdir. Ben yine doktorumu değiştirecem. Of ya. Bir ay sonra doğurucam, ortada dr yok.Bebeğim iki hafta geri kalmış. Şimdiye kadar hep satıyla tam uyumluydu. Aptal dr anlamlı değil diyo.üstelik gebelik şekerim var. Ne yapsamda kuzumu büyütsem azıcık?
Ya kızlar yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum ;buradaki herkes birbirini başka yerlerden tanıyor mu ? bunu sorma sebebim şu ; ben çok sık giremiyorum takip etmeye çalışıyorum ancak genelde yazdıklarım havada kalıyor. Yani önceden tanışmış olan insanların içine yeni girenler dışarıda kalır ya sanki öyle oluyor.. Bu birkaç kez olduğu için tanışığ tanışmadığınızı merak ettim doğrusu...Başka topiklerde mi var acaba ?
Kıslar sizde de çok uyku hali ve yorgunluk hissi oluyor mu?
Bende müthiş yaa açıköğretim sınavı var yani oturupda odaklanamıyorum...
Canım hangi doktora gidiyordun?Kaç kilo bebeğin?Hangi yakadasın?
Yani değiştirceksen eğer doktorunu medicalpark göztepe hastanesinde riskli gebelikler doktoru gökmen iyigün var tavsiye edebilrim..demir hapı ve elevit kullanıyor musun bu arada?
Çok sordum kusura bakmaa :kedi:
doktorun nereden kı
doktora güven önemli aklına kim yatarsa vakit kaybetmenden ona basal cok zamanımız kalmadı zaten
merhabalar herkese opuyorumnanaktan
geçtiğimiz cuma kendi doktorumun dışında bir doktora gittim. çünkü doktorumda 4 boyutlu ultrason yok.
bir kere bari göreyim bebeğimi dedim.
gitmeden öncede anlaştık kızımla gizlemesin diye kendini. çünkü bu bir kere olacaktı.
gerçektende gizlemedi kendini. gördük gül cemalini, hayatta gördüğüm en güzel şey. Rabbim dedim ne büyüksün , şükürler olsun.
bu arada 1500gr olmuşuz. olumsuz birşey yok.
nasıl güzel bir gündü, her zaman hepimiz için böyle olsun inşallah :Saruboceq:
merhabalar herkese opuyorumnanaktan
geçtiğimiz cuma kendi doktorumun dışında bir doktora gittim. çünkü doktorumda 4 boyutlu ultrason yok.
bir kere bari göreyim bebeğimi dedim.
gitmeden öncede anlaştık kızımla gizlemesin diye kendini. çünkü bu bir kere olacaktı.
gerçektende gizlemedi kendini. gördük gül cemalini, hayatta gördüğüm en güzel şey. Rabbim dedim ne büyüksün , şükürler olsun.
bu arada 1500gr olmuşuz. olumsuz birşey yok.
nasıl güzel bir gündü, her zaman hepimiz için böyle olsun inşallah :Saruboceq:
ay maşallah güzel kızımızagününümz aynı olduğu için senden güzel haberler aldıkça bende çok seviniyorum burda. gerçi herkesin güzel haberlerine seviniyorum ama sanki bebişlerimiz aynı gün doğacakmış gibi geliyor. ben tickerimi değiştirdim aynı tarihleri girdim ama 1 gün ileri attı neden öle oldu anlamadım
Teşekkür ederim papatyacığım. Umarım bu kriz son olur.
Maşallah ikinizede. Ben daha yüzünü göremedim kuzumun. İnşallah darısı bu perşembe başıma olur.:Saruboceq:
Canım benim avrupa yakasındayım. Bakırköyde Ferhat Uysala gidiyordum üç aydır. Doğumu bakırköy acıbademde yapıcam. Aylin tatlıadımdan randevu aldım perşembeye. Eleviti bıraktırdı bana üç aydır sadece demir alıyordum.Ve diyet yapıyordum çok sıkı şekilde. ıki aydır hiç kilo almamıştım. Ama yavrumun gelişimi de geriledi. Üç haftadır gece bacağıma kramp giriyor ağlayarak uyanıp kıvranıyorum. Cuma günü magnezyum verdi. Daha önce sormuştum ama gerek yok demişti. O kadar acı çekiyorum ki psikolojim bozuldu.Eğer perşembe memnun kalmazsam Gökmen ıyigünü o zaman düşünürüm. Şu an tek istediğim perşembeye kadar yavrumun biraz büyümesi. Satını tekrar yakalaması. Rejim mejim boşverdim. Son ayım zaten.Eleviti de o içme dedi ama ben yeniden başladım. Günde birer tane elevit, demir ve magnezyum alıyorum iki gündür. Umarım bir fark yaratabilirim bu saatten sonra. ınşallah bu kadın gerçekten tavsiye edildiği gibi iyidir de bununla bitiririm olayı. Kimseye tavsiye etmiyorum Ferhat Uysalı.
diyetinde musade varmı bılmıyorum ama hurma ve süt bol kilo aldırdıgını duydum , internatıonalde acıbadem oldu olmazsa oradan bı kadın dogumcuya gozuk.
bende elevit günde 2 demir arada magnezyum kullanıyorum
Olur nazocuğum işe yarıyorsa yaparım tabi. Ama derdim yüzü filan değil. Normale dönsün kuzucuğum. Şimdi kan tahlilimi inceliyordum. Kansızlık ve enfeksiyon çıkmış. Allahın belası dr. İçirmezsen vitaminleri bana olacağı buydu. Adama arada idrar yaparken yanıyor diyorum.olur öyle diyordu ya.
arkadasım sık sık girenler bıraz daha yakınlar bende izne cıktıktan sonra gırmeye basladım onunda bıraz etkısı var galıba .sen kendını yanlız hissetme .fırsat buldukca bende gırmeye calışıyorum sen kac haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?