2010 Temmuz Anneleri : )

canım haklısın valla.bende hiç ödem oluşmadı.okadar yürümeme ayakta kalmama rağmen olmadı.ama kaşıntı illeti beni deli ediyor..

canım haklısın valla.bende hiç ödem oluşmadı.okadar yürümeme ayakta kalmama rağmen olmadı.ama kaşıntı illeti beni deli ediyor..

HAYIR CANIM TANIŞMIYO KİMSE
ama topik bazen sakin oluyo belki de sen o zamnlara rast geldin
sıkma canını opuyorumnanaktan

Herkese selamlar... Umarım hepiniz ve tatlı melekleriniz iyilerdir. Ben yine doktorumu değiştirecem. Of ya. Bir ay sonra doğurucam, ortada dr yok.Bebeğim iki hafta geri kalmış. Şimdiye kadar hep satıyla tam uyumluydu. Aptal dr anlamlı değil diyo.üstelik gebelik şekerim var. Ne yapsamda kuzumu büyütsem azıcık?

Kıslar sizde de çok uyku hali ve yorgunluk hissi oluyor mu?

Bende müthiş yaa açıköğretim sınavı var yani oturupda odaklanamıyorum...

Canım hangi doktora gidiyordun?Kaç kilo bebeğin?Hangi yakadasın?
Yani değiştirceksen eğer doktorunu medicalpark göztepe hastanesinde riskli gebelikler doktoru gökmen iyigün var tavsiye edebilrim..demir hapı ve elevit kullanıyor musun bu arada?
Çok sordum kusura bakmaa :kedi:

doktorun nereden kı
doktora güven önemli aklına kim yatarsa vakit kaybetmenden ona basal cok zamanımız kalmadı zaten

Yok canım kimse kimseyi başka yerden tanımıyor...Bazen olabiliyor ama seninle alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum...Kafanı takma yani..

Selam hoşgeldin...İyiyiiz çok şükür büyümeye devam..hay allah ya inş..istediğin gibi bir doktor bulabilirsin..
Kıslar sizde de çok uyku hali ve yorgunluk hissi oluyor mu?

Bende müthiş yaa açıköğretim sınavı var yani oturupda odaklanamıyorum...

Bazı günler oluyor ama herzaman değil...

arkadasım sık sık girenler bıraz daha yakınlar bende izne cıktıktan sonra gırmeye basladım onunda bıraz etkısı var galıba .sen kendını yanlız hissetme .fırsat buldukca bende gırmeye calışıyorum sen kac haftalıksın

merhabalar herkese opuyorumnanaktan
geçtiğimiz cuma kendi doktorumun dışında bir doktora gittim. çünkü doktorumda 4 boyutlu ultrason yok.
bir kere bari göreyim bebeğimi dedim.
gitmeden öncede anlaştık kızımla gizlemesin diye kendini. çünkü bu bir kere olacaktı.
gerçektende gizlemedi kendini. gördük gül cemalini, hayatta gördüğüm en güzel şey. Rabbim dedim ne büyüksün , şükürler olsun.
bu arada 1500gr olmuşuz. olumsuz birşey yok.
nasıl güzel bir gündü, her zaman hepimiz için böyle olsun inşallah :Saruboceq:

Canım benim avrupa yakasındayım. Bakırköyde Ferhat Uysala gidiyordum üç aydır. Doğumu bakırköy acıbademde yapıcam. Aylin tatlıadımdan randevu aldım perşembeye. Eleviti bıraktırdı bana üç aydır sadece demir alıyordum.Ve diyet yapıyordum çok sıkı şekilde. İki aydır hiç kilo almamıştım. Ama yavrumun gelişimi de geriledi. Üç haftadır gece bacağıma kramp giriyor ağlayarak uyanıp kıvranıyorum. Cuma günü magnezyum verdi. Daha önce sormuştum ama gerek yok demişti. O kadar acı çekiyorum ki psikolojim bozuldu.Eğer perşembe memnun kalmazsam Gökmen İyigünü o zaman düşünürüm. Şu an tek istediğim perşembeye kadar yavrumun biraz büyümesi. Satını tekrar yakalaması. Rejim mejim boşverdim. Son ayım zaten.Eleviti de o içme dedi ama ben yeniden başladım. Günde birer tane elevit, demir ve magnezyum alıyorum iki gündür. Umarım bir fark yaratabilirim bu saatten sonra. İnşallah bu kadın gerçekten tavsiye edildiği gibi iyidir de bununla bitiririm olayı. Kimseye tavsiye etmiyorum Ferhat Uysalı.

doktorun nereden kı
doktora güven önemli aklına kim yatarsa vakit kaybetmenden ona basal cok zamanımız kalmadı zaten

Haklısın canım. güvenemiyorum ben bu adama. Daha şimdiden . eyvahedigeldismile Umarım perşembe gideceğimden memnun kalırım. Yoksa yandığımın resmidir. Bir ayım kaldı.eyvahedigeldismile

ay maşallah güzel kızımıza gününümz aynı olduğu için senden güzel haberler aldıkça bende çok seviniyorum burda. gerçi herkesin güzel haberlerine seviniyorum ama sanki bebişlerimiz aynı gün doğacakmış gibi geliyor. ben tickerimi değiştirdim aynı tarihleri girdim ama 1 gün ileri attı neden öle oldu anlamadım

Teşekkür ederim papatyacığım. Umarım bu kriz son olur.

Maşallah ikinizede. Ben daha yüzünü göremedim kuzumun. İnşallah darısı bu perşembe başıma olur.:Saruboceq:

:1rolleyes:
bende senin sıkı takipçinim. günler aynı olunca ister istemez böyle oluyor canım ya....
senin tickerin lilypie benimki tickerfactory. muhtemelen ondan farklı olmuş.
ama olsun biz biliyoruz aynı olduğunu değil mi?? :sm_cool:

Teşekkür ederim papatyacığım. Umarım bu kriz son olur.

Maşallah ikinizede. Ben daha yüzünü göremedim kuzumun. İnşallah darısı bu perşembe başıma olur.:Saruboceq:

opuyorumnanaktan
sende gitmeden önce bebişinle konuş, anlaş. uslular, laf dinliyorlar temmuz bebekleri
hihoyyyt

Olur nazocuğum işe yarıyorsa yaparım tabi. Ama derdim yüzü filan değil. Normale dönsün kuzucuğum. Şimdi kan tahlilimi inceliyordum. Kansızlık ve enfeksiyon çıkmış. Allahın belası dr. ıçirmezsen vitaminleri bana olacağı buydu. Adama arada idrar yaparken yanıyor diyorum.olur öyle diyordu ya.

Papatya ve Yase bilgilendirme için teşekkürler. Bir sormak istedim sonuçta tonla topik var belki ben yanlış yeri takip ediyorumdur diye..bilmiyorumkismile

canım kıyamam çok geçmiş olsun :teselli:
sen güzel bir konuş o doktorla, ne kadar rahatmış o öyle... klava:

Olabilir canım ..Ben de çalışıyorum pek vaktim olmuyor yazmaya ama herkesi okuyorum
bol bol..Yani az yazmak topiği takip etmiyor gibi algılanabilir tabi doğal olarak..

Biz de bu hafta 31 e girdik, .Sen 32 de izne çıktın heralde ? Ben biraz daha şartları zorlayacağım gidebildiğim kadar ama bakalım çok yorulursam bırakırım. Gerçi daha iznimi haketmeden zorlanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…