eyvahedigeldismile
hurma ve süt bol yiyeyim ok. Zaten takmıyorum artık diyeti filan. Kuzum satını yeniden yakalasın yeter bana.Son ay zaten. kilo filan artık umrumda değil. son beş ayda iki kiloaldım sadece. Bu işte bir terslik yokmu diyorum.yok diyor bana adi dr ya.
İnternationalda kim var tavsiye edbileceğin canım?
merhabalar herkese opuyorumnanaktan
geçtiğimiz cuma kendi doktorumun dışında bir doktora gittim. çünkü doktorumda 4 boyutlu ultrason yok.
bir kere bari göreyim bebeğimi dedim.
gitmeden öncede anlaştık kızımla gizlemesin diye kendini. çünkü bu bir kere olacaktı.
gerçektende gizlemedi kendini. gördük gül cemalini, hayatta gördüğüm en güzel şey. Rabbim dedim ne büyüksün , şükürler olsun.
bu arada 1500gr olmuşuz. olumsuz birşey yok.
nasıl güzel bir gündü, her zaman hepimiz için böyle olsun inşallah :Saruboceq:
Papatya ve Yase bilgilendirme için teşekkürler. Bir sormak istedim sonuçta tonla topik var belki ben yanlış yeri takip ediyorumdur diye..bilmiyorumkismile
Ayy maaşallah annesi kızınaa bak söz dinliyor demek ki sen hiiç korkma...
Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inş..
Bizde yarın görücez inş.kızımızı:Saruboceq:
canım kıyamam çok geçmiş olsun :teselli:
sen güzel bir konuş o doktorla, ne kadar rahatmış o öyle...klava:
eyvahedigeldismile
hurma ve süt bol yiyeyim ok. Zaten takmıyorum artık diyeti filan. Kuzum satını yeniden yakalasın yeter bana.Son ay zaten. kilo filan artık umrumda değil. son beş ayda iki kiloaldım sadece. Bu işte bir terslik yokmu diyorum.yok diyor bana adi dr ya.
İnternationalda kim var tavsiye edbileceğin canım?
canım ilk başlarda kendini böyle hissetmen normal. bende de oluyordu. insanların senin adına, avatarına alışması biraz zaman alıyor.
sonrasında kendini çok daha iyi hissedeceksin. iyi ki burdayım diyeceksin.
burda herkes her konuda birbirine destektir :1hug:
Olabilir canım ..Ben de çalışıyorum pek vaktim olmuyor yazmaya ama herkesi okuyorum
bol bol..Yani az yazmak topiği takip etmiyor gibi algılanabilir tabi doğal olarak..
Biz de bu hafta 31 e girdik, .Sen 32 de izne çıktın heralde ? Ben biraz daha şartları zorlayacağım gidebildiğim kadar ama bakalım çok yorulursam bırakırım. Gerçi daha iznimi haketmeden zorlanmaya başladım
ben 33 haftadayım doktorum bebek 1 hafta onde gıdıyo demıştı bakalım carsamba randevuda neler dıyecek benım iş yeri izin vermedi calışmaya o nedenle izne ayrıldım canım
umarım herşey yolundadır :ecrin_bebek:
iş yeri neden izin vermiyo ki anlamadım..rapor olduktan sonra işyerinin vermeme durumu olabiliyomuymuş ? böyle bir hakları var mı yani ? bak bunu bilmiyordum...
bebeğe en çok kilo aldıran besinler protein ağırlıklı beslenme ile oluyor canım..istersen dene gün aşırı yumurta, günde 1 öğün kırmızı veya beyaz et yersen mutlaka faydasını görürsün..
komplex tam sopalık o adam, iyi bir kalayla telefonda onuklava:
bir çok başarılı, iyi niyetli ve ilgili doktor var, sıkma hiç canını güzelim :teselli:
merhabalar herkese opuyorumnanaktan
geçtiğimiz cuma kendi doktorumun dışında bir doktora gittim. çünkü doktorumda 4 boyutlu ultrason yok.
bir kere bari göreyim bebeğimi dedim.
gitmeden öncede anlaştık kızımla gizlemesin diye kendini. çünkü bu bir kere olacaktı.
gerçektende gizlemedi kendini. gördük gül cemalini, hayatta gördüğüm en güzel şey. Rabbim dedim ne büyüksün , şükürler olsun.
bu arada 1500gr olmuşuz. olumsuz birşey yok.
nasıl güzel bir gündü, her zaman hepimiz için böyle olsun inşallah :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar.
cuma günü doktora gititk oğlumla randevum vardı. maşallah gayet iyi. doktor kontrol ederken dedi karnın çok sertleşmiş seni biraz rahatlatalım dedi. iğne verdi. bebeğin başı dönmüş. beni iyice korku aldı.doktor kormama gerek olmadığını söyledi ama bende birden bir telaş başladı. normalmı sezeryanmı daha belli değil.çalışabilir raporu aldım. ama ağrılarım çok fazla. deli olurcam artık. alt bölgede çok ağrım var. doktor olacak dedi. dün bebeğimin odasını hazırladık alınanlar yerleşti ütülendi. resmini koymak istiyorum belki fikir olur sizlerede. az kaldı arkadaşlar .Rabbim eline ayağına kavuştursun inşallah hepimizi.
Günaydınnlarr olsunnnn....
Biz geldikk...
Okadar çook yorgunum kii...
İşe gelmiyecektim ama bugünde yoğun bir gün yetişmesi gereken işler var...
Haftasonu evi temizledikk..Annem yardıma geldi...
Çok şükür çoğu bitti ama...Yine de toparlanmadı...
Perşembe günü kızımın odası gelicek...
Yarında doktora gidicez kızımı görmeye bakalım nasılmış büyümüş müü...
Çook merak ediyorumm hayırlısı ile bir görelim inş..
mayısı da atlatmamıza çok az kaldı arkadaşlar :)
sevgili arkadaşlar kızkardeşimin eltisi ile aynı haftadayım o 14 kilo almış ben 4 kilo aldım kızkardeşim diyorki o iyi baktı kendine bende herşeyden yedim benim gibi olan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?