2010 Temmuz Anneleri : )

Ayy maaşallah annesi kızınaa bak söz dinliyor demek ki sen hiiç korkma...
Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inş..
Bizde yarın görücez inş.kızımızı:Saruboceq:

Papatya ve Yase bilgilendirme için teşekkürler. Bir sormak istedim sonuçta tonla topik var belki ben yanlış yeri takip ediyorumdur diye..bilmiyorumkismile

canım ilk başlarda kendini böyle hissetmen normal. bende de oluyordu. insanların senin adına, avatarına alışması biraz zaman alıyor.
sonrasında kendini çok daha iyi hissedeceksin. iyi ki burdayım diyeceksin.
burda herkes her konuda birbirine destektir :1hug:

Ayy maaşallah annesi kızınaa bak söz dinliyor demek ki sen hiiç korkma...
Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inş..
Bizde yarın görücez inş.kızımızı:Saruboceq:

yaaa teyzesi dinledi beni minişim kaydirigubbakcemile2
yarın sendende hayırlı haberler bekliyoruz canım...

canım kıyamam çok geçmiş olsun :teselli:
sen güzel bir konuş o doktorla, ne kadar rahatmış o öyle... klava:

Sağol canım benim. Sizde olmasanız kime anlatıcam derdimi hiç bilmiyorum. Aradım hastası varmış şimdi. Bitirince o arayacak. Bakalım ne diyecek.Hakikaten çok rahat. Gene anlamlı değil mi diycek acaba? Bide özel muayenehanesine gidiyoruz ilgilensin diye ama dediğin gibi çok rahat.

bebeğe en çok kilo aldıran besinler protein ağırlıklı beslenme ile oluyor canım..istersen dene gün aşırı yumurta, günde 1 öğün kırmızı veya beyaz et yersen mutlaka faydasını görürsün..

komplex tam sopalık o adam, iyi bir kalayla telefonda onu klava:
bir çok başarılı, iyi niyetli ve ilgili doktor var, sıkma hiç canını güzelim :teselli:

merhaba tatlışlar biz geldik oğluşumla :))
herkesler iyidir umarım.. bizim bu gün iş yerimizde son günümüz..! geçen perşembe raporumu almıştım da bu gün toparlanmaya geldim.. biraz buruk içim ( off ev hayatı nasıl bakalım :)) ayrıca evde netim yok bu hafta onu da halledicem inş..
şimdi geçmişe bi göz atıyım..öptüm hepinizi..

sağol nazosan , çok haklısın a.s

ben 33 haftadayım doktorum bebek 1 hafta onde gıdıyo demıştı bakalım carsamba randevuda neler dıyecek benım iş yeri izin vermedi calışmaya o nedenle izne ayrıldım canım

ben 33 haftadayım doktorum bebek 1 hafta onde gıdıyo demıştı bakalım carsamba randevuda neler dıyecek benım iş yeri izin vermedi calışmaya o nedenle izne ayrıldım canım

umarım herşey yolundadır :ecrin_bebek:

iş yeri neden izin vermiyo ki anlamadım..rapor olduktan sonra işyerinin vermeme durumu olabiliyomuymuş ? böyle bir hakları var mı yani ? bak bunu bilmiyordum...

ardaslar ben oğlusumla bıraz dısarı cıkıyoruz anneannesıne gıdıp bı bakalım nasıllar sizler kendinize ıyı bakın gelınce görüşmek üzre

umarım herşey yolundadır :ecrin_bebek:

iş yeri neden izin vermiyo ki anlamadım..rapor olduktan sonra işyerinin vermeme durumu olabiliyomuymuş ? böyle bir hakları var mı yani ? bak bunu bilmiyordum...

saglık işinde biraz bedenende fazlaca yoruluyosun bide hastanede 11 hamile vardı hiçbirine vermediler zamanında gıdın gelın dıyolar

İnşallah canım. Yiycem artık.

komplex tam sopalık o adam, iyi bir kalayla telefonda onu klava:
bir çok başarılı, iyi niyetli ve ilgili doktor var, sıkma hiç canını güzelim :teselli:

Hiçte tarzım değil öyle sert konuşmak filan ama bana yaşattığı bu üzüntü ve korku nedeniyle gerçekten yerden göğe hakediyor. Hep tam gününde giden kuzu doğuma bir ay kala neden iki hafta geri kalır, herşey normalse bunu anlayamıyorum. İnşallah o iyi dr lardan biri doğumdan önce denk geli bana da. Yoksa duman olduğumun resmidir.:))) Bi arasın hele utanmaz adam yapabildiğim kadar kalaylıycam söz.CADIARZU

ayy maşallah canım bebişine..opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun bitanem.. dikkat et kendine.. ayrıca bebişinin odasını merakla bekliyoruz..!

Allah kolaylık versin canım.. inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.. prensenses te heyecanla annesinin onu görmesi için bekliyodur bayanssulusmile

sevgili arkadaşlar kızkardeşimin eltisi ile aynı haftadayım o 14 kilo almış ben 4 kilo aldım kızkardeşim diyorki o iyi baktı kendine bende herşeyden yedim benim gibi olan varmı aranızda

Kızlar ben kendımı Çok aĞırlaŞmıŞ hıssedıyorum sankı her an doĞuracak gıbıyım gece Çok sancım oldu eŞım bıraz endıŞelendı ama Çok ŞÜkÜr bır sorun olmadı
sÖz de bu hafta ıznım baŞlamıŞ olacaktı ama nerde hala masa baŞında kafamı kaŞıyamaz haldeyım koŞuŞturmacalardan bazen sancım artıyor yoruldummm yaa hemde Çok yoruldum
acaba eve geÇersem daha mı zor olur benım ıÇın?Çevremdekıler Öyle dıyorlar???
ızne ayrılan arkadaŞlar keyıfler nasıl?????

sevgili arkadaşlar kızkardeşimin eltisi ile aynı haftadayım o 14 kilo almış ben 4 kilo aldım kızkardeşim diyorki o iyi baktı kendine bende herşeyden yedim benim gibi olan varmı aranızda

upsss nasıl yani şimdiye kadar sadece 4 kilo aldın :1shok:
yani bebeğin durumu iyiyse kilo olarak onda bir gelişme varsa süperrr miş ama ben 13 kilo aldım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…