- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kızkardeşim 14 kilo almıştı ama hiç çatlak olmadı onda 3 litre su içer günde ondanmıdır bilmeminşallah bende çatlamam
Çok geçmiş olsun canım yaa...inş. biran önce geçer...Sorma bu havalar daha tehlikeli aslında...benimde eşim aynı durumda korkuyorum bana da geçicek diye...eyvahedigeldismile
Selam deniz hoşgeldinn...Pek fazla görünmüyorsun artık...Bittimi bebişin hazırlıkları...
ipekböcüğü geçmiş olsun yaz gribimi nedir bu...?
Ben senelerdir grip olmam ama hamileliğimde 2 ay ust üste girip oldum.. ve 10 gun civarı surdu kafamçokkarıştı hele hamilelikte gerçekten zorr ... ilaç kullanamıyoruz ve normal insanlardan daha uzun surede atlatılıyor.. ALLAH acil şifanı versin canım.. neyseki bebişler etkilenmiyormuş. ateş olmadıgı sürece.. dikkat et.. geçmış olsun a.s.
Hemde nasıl.. 27-28 haftam sorunsuz geçti... ne olduysa sonra oldu...
elimde uyusukluk....akannehir
vucudumda inanılmaz ödem....:1no2:
rahim kemiklerimde inanılmaz ağrııı....mafoldumben
yataga yatmaktan korkuyorum :çok üzgünüm: ilk 2-3 saat kabus gibi, uykuya dalamıyorum.. sonra butun gece dön durr bilmiyorumkismile
ALLAHIM hayırlısıyla ve dogurmak nasıp etsin hepimize :Saruboceq:
bugunlerde birde 40 haftayı ve sonrasını beklerse ben naparım diye kara kara düşümekten alamıyorum kendimi :1shok:
ipek böcüğü geçmiş olsun bir ay önce bende franjit olmuştum hatırlamak bile istemiyorum canım
eveet suyla da kesin çok alakası var.
bende iyiyim tşk ederim dün dr. gittik bebeğim 1 hafta geri kalmış beslenmeye dikkat dedi aslında yeterli beslendiğimi düşünüyodum üzüldüm biraz 2000gr şuan 2400-2500 olması lazımmış(
bende iyiyim tşk ederim dün dr. gittik bebeğim 1 hafta geri kalmış beslenmeye dikkat dedi aslında yeterli beslendiğimi düşünüyodum üzüldüm biraz 2000gr şuan 2400-2500 olması lazımmış(
evet ya ben de öyle umuyorum selülit çok kötü bi görüntü o yüzden hiç bakmıyorum o bölgeye sadece karnım hiç kapanmıyo hep gözüm karnımda hiçbir hareketini kaçırmak istemiyorum. eşimde kızıyo bazen kapat şunu üşütçeksin oğlumu diyokaydirigubbakcemile3
ama gerçekten üşüyor eşleriniz haklı yanisempatiksalakcinni
benim dün çok fena midem bulanıyodu bide kasıklarıma sancı giriyodu
meğer üşütmektenmiş çünkü üzerime battaniye örtüp biraz ısınınca geçti üstelik ben evde hem
karnı açık hem de terliksiz dolaşıyorum ayaklarım şiş olduğu için
gece bende üstü açık yatıorum ama çok sıcak basıyorr dayanamıorummm normalde çok üşüyen biriyim şimdi menepozluları anlıorum ama terliksiz gezmiorumm
aynen bnde evdeyken izlemeye bayılıorum eşimmm kapt üşür bebeğim diorr:) bu erkeklerin hepsi aynıymış desene :)
bende genelde hep göbeğim meydanda geziyorum ışık alsın bebecik gün yüzü görsün kaydirigubbakcemile3
kızlar mayıs annelerinin topiğine baktım da ne kadar çok nisan da doğum yapan var anlaşılan oki bizimde haziran ayında hızla doğumlar başlıycak ay çok güzell...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?