2010 Temmuz Anneleri : )

ipekböcüğü geçmiş olsun yaz gribimi nedir bu...?

ipek böcüğü geçmiş olsun bir ay önce bende franjit olmuştum hatırlamak bile istemiyorum canım

Çok sağolun kızlar...Şimdiye kadar iyi gidiyordum hiç öyle fazla şikayetim yoktu.Sadece mide yanma şikayetim vardı. Ama bu hastalık beni kötü yaptı. Herhalde havalar fena çarptı, tam çarptı feleğim şaştı resmen...Allah hepimize sonuna kadar sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin...:Saruboceq:

Göbeğime hiç ihmal etmeden 6.aydan itibaren mustela sürüyorum..
Hiç çatlağım yok ama göğüslerimi ve iç bacağımı atladıgım için oralarda daha öceden başlamıştı hemen oralarada sürmeye başladım..ı
lerlemedi ölece duruyor bakalım..
Mustelayı kullandıgın zaman çok enteresan sabah sürüyorsun akşam bi daha sürmek için açtıgın zaman göbeğini hala nemli oldugunu görüyorsun..
Sadece pahallıı en son 78 TL verdim..
Ciğerim yandı resmen..

bende iyiyim tşk ederim dün dr. gittik bebeğim 1 hafta geri kalmış beslenmeye dikkat dedi aslında yeterli beslendiğimi düşünüyodum üzüldüm biraz 2000gr şuan 2400-2500 olması lazımmış(

eveet suyla da kesin çok alakası var.

selülit için canım yağlı şeyleri kesmen gerekiyor ben daha önce 74 kiloya çoıkmıştım boyum160 okilo bana fazlaydı 1 seneyi buldu vermem hemde spora gittim haftada 3 gün 2 yada 3 saat spor yapıyordum yine veremedim kilo spor hacam diyet yapıcaksın dedi karbonhitrat ve yağı kestim ozaman 1 yılda 9 kilo zor bela verebilmiştim ama yağı kesince okat kat selülit gitmişti örneğin makarna yada pilav yada mantı bir iki yemek kaşığı çiçek yağından koy kafi mkantı yaparken kaynattın mantıyı bir yemek kaşığı yağ koy yanlız sıvı domates ve sivri biberle sos yap ona hiç yağ koyma mantıyı o sosla karıştır tabi ben ozaman hamile değildim kaşar peynirinide kesmiştim yağlı diye ama bacaklarımda hiç selülit kalmamıştı canım

bende iyiyim tşk ederim dün dr. gittik bebeğim 1 hafta geri kalmış beslenmeye dikkat dedi aslında yeterli beslendiğimi düşünüyodum üzüldüm biraz 2000gr şuan 2400-2500 olması lazımmış(

ben bebeğin kilo almasını bizim yememizle alakalı olduğunu sanmıyorum kızkardeşimin arkadaşı duba gibi oldu 80 in üzerindeydi 9 ayda doğdu bebek 2 buçuk kilo bebek hala mimyon tipli

hatce 33 haftada 2400 mü olması lazımmış ? bence hiç üzülme bak bende dün gittim 30 haftada 1570 çıktı. yani senin hesaba göre benimkinin 3 hafta içinde 1000 gram mı alması lazım ? sen bence rahat tut içini. bol bol meyve ye şimdi vitamin alsın bebecik.

arkadaşlar, az önce hastaneden geldim. çalışabilir raporumu aldım ve fotokopisini tahakkuka verdim. bu raporla birlikte 5 hafta daha çalışabilicem. 37 hafta başlamadan da tekrar gidip bu sefer izne ayrılmak için rapor almam gerekecek.
denizcim hastanede ilk önce skg kaydımı yaptırdım (daha önce hiç sigortadan muayene olmadığım için) sonra 2. kata yönlendirdiler raporu almam için. orda bu işle ilgilenen kız mesul müdürün doğuma girdiğini yarım saat sonra gelmemi istedi. yarım saat sonra gittiğimde raporu hazırlamış, jale hanıma ve müdüre imzalatmıştı. vizite kağıdı gerekmediğini söyledi. ama işgörmezlik raporu alırken gerekiyormuş.
öyle işte..hallettik bu işi de ama doktora muayene olmama gerek olmadığını söylediler. 5 haziranda kendi doktorum çağırmıştı zaten, o zamana kadar beklicez artık.

çatlaklardan bahsetmişsiniz ben de de henüz yok. ama olacak diye ödüm patlıyo şimdiden sonra daha hızlı kilo alıcaz ya

bu arada bebe yağı kesinlikle yeterli gelmiyo ben uzun zaman önce bıraktım eskiden yaptığım gibi sadece banyodan sonra kullanıyorum kol bacak... Allah ne verdiyse kaydirigubbakcemile3

çatlak bende de yok hiç bi şey de sürmüyorum zaten umarım bundan sonra da olmaz
ama bende de selülitler oluşmaya başladı alınan kilolarla alakalı sanırım oda doğumdan
sonra zayıflarsam geçeceğini düşünüyorum inş. öyle olur.

evet ya ben de öyle umuyorum selülit çok kötü bi görüntü o yüzden hiç bakmıyorum o bölgeye sadece karnım hiç kapanmıyo hep gözüm karnımda hiçbir hareketini kaçırmak istemiyorum. eşimde kızıyo bazen kapat şunu üşütçeksin oğlumu diyokaydirigubbakcemile3

bende genelde hep göbeğim meydanda geziyorum ışık alsın bebecik gün yüzü görsün kaydirigubbakcemile3

aynen bnde evdeyken izlemeye bayılıorum eşimmm kapt üşür bebeğim diorr:) bu erkeklerin hepsi aynıymış desene :)

ama gerçekten üşüyor eşleriniz haklı yanisempatiksalakcinni
benim dün çok fena midem bulanıyodu bide kasıklarıma sancı giriyodu
meğer üşütmektenmiş çünkü üzerime battaniye örtüp biraz ısınınca geçti üstelik ben evde hem
karnı açık hem de terliksiz dolaşıyorum ayaklarım şiş olduğu için

gece bende üstü açık yatıorum ama çok sıcak basıyorr dayanamıorummm normalde çok üşüyen biriyim şimdi menepozluları anlıorum ama terliksiz gezmiorumm

gece bende üstü açık yatıorum ama çok sıcak basıyorr dayanamıorummm normalde çok üşüyen biriyim şimdi menepozluları anlıorum ama terliksiz gezmiorumm

gezme zaten arkadaşım:) ben terliksiz gezdiğim için çok sancılanıyorum eşim doğum sancısımı yoksa diye korksada ben üşütmekten kaynaklandığını biliyorum

kızlar mayıs annelerinin topiğine baktım da ne kadar çok nisan da doğum yapan var anlaşılan oki bizimde haziran ayında hızla doğumlar başlıycak ay çok güzell...

aynen bnde evdeyken izlemeye bayılıorum eşimmm kapt üşür bebeğim diorr:) bu erkeklerin hepsi aynıymış desene :)

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

bende genelde hep göbeğim meydanda geziyorum ışık alsın bebecik gün yüzü görsün kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kızlar mayıs annelerinin topiğine baktım da ne kadar çok nisan da doğum yapan var anlaşılan oki bizimde haziran ayında hızla doğumlar başlıycak ay çok güzell...

aman zamanında gelsinler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…