http://www.kadinlarkulubu.com/testl...gini-soylesin-cok-eglencelii.html#post3077895
Kızlar adınıza göre mesleğinizi bulun
"işçi" çıktı bana sempatiksalakcinni
Benimkide manikürcüzemuszemus
oğluma koyacağıma isimlere baktım biri topçu diğeri ormancı..aklinialirimsmile
sen topçu olanı koy canım malum şimdi paranın çoğu ya topçularda ya popçularda:roflol:
Valla kramplar artttı ............
mide yanmaları arttııı.................
bel ağrıları artııı..................
uykuuuyu çok arar oldummmm...............
asabiyet son safhada alıngalık dahilllllllllllll.....................................
sanki tek çocuk doğuran benimmm bu ne yaaa kızıorum kendime aslındaa
bende iyiyim tşk ederim dün dr. gittik bebeğim 1 hafta geri kalmış beslenmeye dikkat dedi aslında yeterli beslendiğimi düşünüyodum üzüldüm biraz 2000gr şuan 2400-2500 olması lazımmış(
Dün dr.a gittik oğlum 1600 gr. 42 cm.miş.Aşağı yukarı 3200-3300 gr. civarı doğar dedi.Zaten çok da iri olmasın.Sonra taşımak da zor oluyor.Baş aşağı doğru da dönmüş.Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum.Yalnız inatlık yapıp bir türlü yüzünü tam göstermedi.Ellerini koymuş yüzüne sadece burnu ve ağzı biraz görünüyordu.Dudaklarını da bir büzüşü var ki ne tatlıydı canım benim. Allahım hepimizin meleklerini korusun.:Saruboceq:
Yaa kızlar moralim bozuldu.
Tayin dönemimiz açıldı ama biz daha geçen yıl buraya geldiğimiz için bize bir yer görünmüyor tayin isteyemiyoruz yani.
Buraya mecburri hizmete tabi olduğumuz için gelmiştik.Ama çok şanssızız 2010dan önce atananlara mecburi hizmet kalktı tabi biz gelmiş olduk.
Ve bizim yönetmeliklerde 3 yıl bir yerde doldurmadan tayin isteme hakkını kapatıyolar.
Yani 1 yılımız doldu daha 2 yıl burda kalmak zorıundayız.
Tabi süremiz doluncada kimse batıdan hareket etmeyeceği için burda çakıldık kaldık galiba.
Ben memleketime Bursaya döne bilecekmiyim acaba?
Bursa rüyalarımda mı görücem seni yoksa.
Ben de Balıkesirliyim.Ama hem Balıkesir hem de Bursa'ya isteyeceğiz.Bursa Karacabey'e.Tamam burası yakın memlekete 3,5 saat ama.Ben biraz da bebek için çıkmasını istiyorum.Memleket olursa annem rahatla bakar.İlk defa ildışı tayin isteme hakkım olacak.Buraya geleli 5 yıl oldu.Eşim istemiş arkadan da eş durumuyla ben gelmiştim.Doğu hizmeti affı benim için farketmiyordu çünkü eş durumundan her yıl erteleniyordu.Sadece belgelendirmekten kurtuldum her yıl.Zaten birileri sevinirken birileri malesef üzülüyor.2006 ataması mıydınız?Birçok öğretmene de bu açıdan kötü oldu hele sizin gibi geçen yıl gidenlere.Her işte bir hayır vardır derler ama tabi üzülünüyor.Eğer branş öğretmeni isen işin kolay.2 yıl sonra istediğin yere rahat gidersin.Benim gibi sınıf öğretmeni isen zor.Çıkacağı da şüpheli zaten.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.:Saruboceq:
Dün dr.a gittik oğlum 1600 gr. 42 cm.miş.Aşağı yukarı 3200-3300 gr. civarı doğar dedi.Zaten çok da iri olmasın.Sonra taşımak da zor oluyor.Baş aşağı doğru da dönmüş.Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum.Yalnız inatlık yapıp bir türlü yüzünü tam göstermedi.Ellerini koymuş yüzüne sadece burnu ve ağzı biraz görünüyordu.Dudaklarını da bir büzüşü var ki ne tatlıydı canım benim. Allahım hepimizin meleklerini korusun.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?