2010 Temmuz Anneleri : )

evlenmeden evvel mühendizmişim şimdi at hırsızı olmuşum kaydirigubbakcemile3

ay pardon o değilmiş "hipermarket işletmecisi" çıktı çok komik meslekler var burda...

slm kızlar

bende aynı durumdayım.kramplar için doktor magnezyum verdi.her gün içiyorum..internetten araştırdım bebek için de faydalıymış..

bende iyiyim tşk ederim dün dr. gittik bebeğim 1 hafta geri kalmış beslenmeye dikkat dedi aslında yeterli beslendiğimi düşünüyodum üzüldüm biraz 2000gr şuan 2400-2500 olması lazımmış(

sakın üzülme..bende 32+6 da gittim 2100 grdı doktor gayet normal dedi..iki haftada 600 gr almıştı.her gün süt (2 bardak) 2tane ceviz ve muz yedim meyve ağırlıklı beslendim.önemli olan ona faydalı beslenmek zaten,bizim kilo almamızın faydası yok.gerçi ben toplamda 15 kilo aldım..doktorum dikkat et artık dedi.

çatlaklar var bi de dimi ya..ben her gün3 litre su içiyorum..karnımda şu an yok ama..göğüslerim sanki çatladı..mor çizgiler oluştu..onlar çatlağa dönüşecek sanırım..bana da badem yağı dediler..başlarda kullandım ama oda tüylenme yapıyor..

meslek benimde işportacı çıktı:)))))

çantamızı hazırladık:) primanın yenidoğanını almıştım ben..ama şimdi eşime sordum yeni ürünü 21 tl miş carrefourda 3-6 kilo içinde 72 tane varmış havlu hediyeli.ondan getirecek..iyi ki tavsiye etmişssiniz.sıvı kakayı emiyor olması çok iimiş gercekten..

Dün dr.a gittik oğlum 1600 gr. 42 cm.miş.Aşağı yukarı 3200-3300 gr. civarı doğar dedi.Zaten çok da iri olmasın.Sonra taşımak da zor oluyor.Baş aşağı doğru da dönmüş.Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum.Yalnız inatlık yapıp bir türlü yüzünü tam göstermedi.Ellerini koymuş yüzüne sadece burnu ve ağzı biraz görünüyordu.Dudaklarını da bir büzüşü var ki ne tatlıydı canım benim.Allahım hepimizin meleklerini korusun.:Saruboceq:

maşallahhhbenimde prş gunu kontrolum var inşallah benim kızımda baş aşagı dönmüştür..

Ben de Balıkesirliyim.Ama hem Balıkesir hem de Bursa'ya isteyeceğiz.Bursa Karacabey'e.Tamam burası yakın memlekete 3,5 saat ama.Ben biraz da bebek için çıkmasını istiyorum.Memleket olursa annem rahatla bakar.İlk defa ildışı tayin isteme hakkım olacak.Buraya geleli 5 yıl oldu.Eşim istemiş arkadan da eş durumuyla ben gelmiştim.Doğu hizmeti affı benim için farketmiyordu çünkü eş durumundan her yıl erteleniyordu.Sadece belgelendirmekten kurtuldum her yıl.Zaten birileri sevinirken birileri malesef üzülüyor.2006 ataması mıydınız?Birçok öğretmene de bu açıdan kötü oldu hele sizin gibi geçen yıl gidenlere.Her işte bir hayır vardır derler ama tabi üzülünüyor.Eğer branş öğretmeni isen işin kolay.2 yıl sonra istediğin yere rahat gidersin.Benim gibi sınıf öğretmeni isen zor.Çıkacağı da şüpheli zaten.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.:Saruboceq:

Canım biliyomusun Karacabey benim memleketim,
hangi okulu istiyosunuz size yardımcı olabilirim.
İnşallah çıkar güzel yerdir.
İnsanları modern,sıkılmazsınız da bursaya da çok yakın bak ilene de sizin adınıza çok sevindim.
Biz de durumumuzu kabullendik vardır unda da bir hayır diimi ama.
Mesela şu anki okulumun ortamında o kadar rahatım ki başka yerde olsam belki formatör öğretmen olmak zorunda kalacaktım ve sabah 8 akşam 5 şeklinde okulda çalışmak zorunda kalıcaktım(bilgisayar öğretmeniyim de)
Oysa burda iki kişiyiz ve diğer arkadaş üniversiteden sınıf arkadaşımız eşimle.İdaremde çok anlayışlı önümüzdeki yıl bebiş gelince yalnızca 15 saat ders vericekler.O arkadaşta formatör olucak.Hiç bi yerde bu iyiliği yapmazlardı bana.
Oğlumla 2 yılımı doya doya rahat rahat geçirebilicem.O yüzden olaya böyle bakıyorum.Allaha çok şükür terör falan olan bir yerde de değiliz.Buralarda da yakın büyük il merkezleri var.Sadece aileme uzak o da gönüller bir olsun görüşülür artık ne yapalım.

Ama sizin memleketimi istemenize sevindim inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.
Olur da tayin çıkarsa mutlaka irtibata geçelim yardımcı olurum.
Hatta yazları gelince görüşürüz yaa tatlım:))

sezencim maaşallah bebişinebizde 31 haftaya girdik kaç kilo çıkıcak merak ediyorum boyu 50-52 normalmiş doğduğunda dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…