2010 Temmuz Anneleri : )

misskapris evet şükür etmek gerekir canım diğer topikten bir arkadaş şırnakta örneğin oralarda hiçbirşey bulunmadığını bide bunaldığını söylemişti

teşekkürler canım..

evlenmeden önce röntgenciymişim,evlenince çoban olmuşum..

eşim balıkçıymış (bayılır balığa da kerata )

oğlum üçkağıtçı,kızım da camcı çıktı kaydirigubbakcemile3

evlenmeden önce röntgenciymişim,evlenince çoban olmuşum..

eşim balıkçıymış (bayılır balığa da kerata )

oğlum üçkağıtçı,kızım da camcı çıktı kaydirigubbakcemile3

Ayy sorma ben de tıklamış bulundum o sayfaya ne komik şeyler çıkıyo öyle.
Sinir oldum kapattım.
Ben de tuvalet temizlikçisi çıktım.Ayy hep kıl kıl işler koymuşlar adam gibi bi meslek koymamışlar.
bi de isimle falan alakası yok sıralı geliyo meslkler.Ne yazarsan yaz sıradaki neyse o çıkıyo ekrana.
Töbe töbe milletin işi yok kafa bulma sitesi resmen:))

misskapris evet şükür etmek gerekir canım diğer topikten bir arkadaş şırnakta örneğin oralarda hiçbirşey bulunmadığını bide bunaldığını söylemişti

Doğru canım şükür tabi Alaha binlerce kez.

ama şimdi Balıkesirde olmayı da istemz dilim:))

Ohh ordan bi akçay yapmak vardı,ayy denize hasret kalıcam bu yaz(

gözünaydın canım maşallah,çok iyi senin bıdık ta.
Allah sonuna kadar böyle güzel haberler duymayı nasip etsin.

Doğru canım şükür tabi Alaha binlerce kez.

ama şimdi Balıkesirde olmayı da istemz dilim:))

Ohh ordan bi akçay yapmak vardı,ayy denize hasret kalıcam bu yaz(

biz altınoluktayız canım bekleriz evimiz denize 100 metre eşim emlakçı burada

biz altınoluktayız canım bekleriz evimiz denize 100 metre eşim emlakçı burada

Yaaaaaa deme bana böyle hemen gelirim şimdi.

Ayy Altınoluğa da bayılırım eşim askerliğini Edremitte yapmıştı,evliydik,oralarda çok hatıralarımız var ziyarete gittiğimde çok gezmiştik.

Ahh ahhh kıymetini bil kız oraların.

kızlar biz gezmeye çıkıyoruz.
Azıcık yürüyelim gelelim.
Hoşçakalın...

selamlar. arkadaşlar bu hafta 32. haftam bitiyor izne ayrılacağım. kadrom başka okulda ve ben görevlendirme çalışıyorum neler yapmam gerekir izne çıkan arkadaşlardan yardım istiyorum.

selamlar. arkadaşlar bu hafta 32. haftam bitiyor izne ayrılacağım. kadrom başka okulda ve ben görevlendirme çalışıyorum neler yapmam gerekir izne çıkan arkadaşlardan yardım istiyorum.

ben de perşembe rapor için doktora gidicem..tek bildiğim vizite kağıdıyla doktora gitmek..

ben de perşembe rapor için doktora gidicem..tek bildiğim vizite kağıdıyla doktora gitmek..

bizde sevk kağıdı vardı ama oda kalktı şimdi sevksiz gidiyoruz. bir de galiba 32 haftalık raporunu aldıktan sonra sgk ya gitmen gerekiyormuş. ama tam emin değilim.

bizde sevk kağıdı vardı ama oda kalktı şimdi sevksiz gidiyoruz. bir de galiba 32 haftalık raporunu aldıktan sonra sgk ya gitmen gerekiyormuş. ama tam emin değilim.

ben dün aldım 32. hafta raporunu. işyerinden vizite kağıdı aldım artı doktorudan satımı belirten bir yazı aldım (başka hastaneden aldım çünkğ raporu)muhasebeye verdim. ama muhasebe hiçbişey yapmadı sskya filan göndermedi yani. ben gidicek miyim dedim hayır dediler. sonra içm rahat etmedi arkadaşımın eşi sskda çalışıyodu ona sordum.37. haftada işgöremez raporu alacak sonra doğum raporu ve doğumdan 15-20 gün sonra raporunu kapattırdıktan sonra sskye bütün bu evraklarla beraber gelecek dedi. yani şimdi gitmek gerekmiyormuş sskya. bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz.

sana bol bol iyi dinlenmeler... ben de pazartesi gidicem doktoruma sonrada izne çıkıcam inşallah hihoyyyt artık zor geliyor çalışmak. uzun süre ayakta kalamıyorum uzun süre oturamıyorum da... bugünleri sağlıklı geçirmek dileğiyle...

dinlenmek için değil ki bu rapor çalışmak için. yani sen doğum iznine çıkçaksan iş göremez raporu alıcan o zaman. ama 32. haftada biz çalışabilir die rapor aldık. yani 5 hafta daha çalışıp doğumdan sonra 5 hafta fazla izin yapmak için ama bakalım dayanabilecek miyim.

evet mustela gerçekten harika bir krem..sürdüğün anda saniyesinde gerginliği alıyor ve çatlakları önlüyor..

Çalışan arkadaşlar,allah yardımcınız olsun.
Sıcaklarda başladı,haftalar ilerledi çalışmak zor oluyordur artık.
Dün kan vermek için labaratuvar yakın diye yürüdüm,nasıl yoruldum her yerim ağrıdı resmen,geri taksiyle geldim 5 dk.yolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…