arkadaşlar, az önce hastaneden geldim. çalışabilir raporumu aldım ve fotokopisini tahakkuka verdim. bu raporla birlikte 5 hafta daha çalışabilicem. 37 hafta başlamadan da tekrar gidip bu sefer izne ayrılmak için rapor almam gerekecek.
denizcim hastanede ilk önce skg kaydımı yaptırdım (daha önce hiç sigortadan muayene olmadığım için) sonra 2. kata yönlendirdiler raporu almam için. orda bu işle ilgilenen kız mesul müdürün doğuma girdiğini yarım saat sonra gelmemi istedi. yarım saat sonra gittiğimde raporu hazırlamış, jale hanıma ve müdüre imzalatmıştı. vizite kağıdı gerekmediğini söyledi. ama işgörmezlik raporu alırken gerekiyormuş.
öyle işte..hallettik bu işi de ama doktora muayene olmama gerek olmadığını söylediler. 5 haziranda kendi doktorum çağırmıştı zaten, o zamana kadar beklicez artık.
evlenmeden önce röntgenciymişim,evlenince çoban olmuşum..
eşim balıkçıymış (bayılır balığa da kerata )
oğlum üçkağıtçı,kızım da camcı çıktı kaydirigubbakcemile3
misskapris evet şükür etmek gerekir canım diğer topikten bir arkadaş şırnakta örneğin oralarda hiçbirşey bulunmadığını bide bunaldığını söylemişti
Dün dr.a gittik oğlum 1600 gr. 42 cm.miş.Aşağı yukarı 3200-3300 gr. civarı doğar dedi.Zaten çok da iri olmasın.Sonra taşımak da zor oluyor.Baş aşağı doğru da dönmüş.Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum.Yalnız inatlık yapıp bir türlü yüzünü tam göstermedi.Ellerini koymuş yüzüne sadece burnu ve ağzı biraz görünüyordu.Dudaklarını da bir büzüşü var ki ne tatlıydı canım benim. Allahım hepimizin meleklerini korusun.:Saruboceq:
Doğru canım şükür tabi Alaha binlerce kez.
ama şimdi Balıkesirde olmayı da istemz dilim:))
Ohh ordan bi akçay yapmak vardı,ayy denize hasret kalıcam bu yaz(
biz altınoluktayız canım bekleriz evimiz denize 100 metre eşim emlakçı burada
selamlar. arkadaşlar bu hafta 32. haftam bitiyor izne ayrılacağım. kadrom başka okulda ve ben görevlendirme çalışıyorum neler yapmam gerekir izne çıkan arkadaşlardan yardım istiyorum.
ben de perşembe rapor için doktora gidicem..tek bildiğim vizite kağıdıyla doktora gitmek..
bizde sevk kağıdı vardı ama oda kalktı şimdi sevksiz gidiyoruz. bir de galiba 32 haftalık raporunu aldıktan sonra sgk ya gitmen gerekiyormuş. ama tam emin değilim.
ben dün aldım 32. hafta raporunu. işyerinden vizite kağıdı aldım artı doktorudan satımı belirten bir yazı aldım (başka hastaneden aldım çünkğ raporu)muhasebeye verdim. ama muhasebe hiçbişey yapmadı sskya filan göndermedi yani. ben gidicek miyim dedim hayır dediler. sonra içm rahat etmedi arkadaşımın eşi sskda çalışıyodu ona sordum.37. haftada işgöremez raporu alacak sonra doğum raporu ve doğumdan 15-20 gün sonra raporunu kapattırdıktan sonra sskye bütün bu evraklarla beraber gelecek dedi. yani şimdi gitmek gerekmiyormuş sskya. bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz.
artvinli naber nasılsın
sana bol bol iyi dinlenmeler... ben de pazartesi gidicem doktoruma sonrada izne çıkıcam inşallah hihoyyyt artık zor geliyor çalışmak. uzun süre ayakta kalamıyorum uzun süre oturamıyorum da... bugünleri sağlıklı geçirmek dileğiyle...
Göbeğime hiç ihmal etmeden 6.aydan itibaren mustela sürüyorum..
Hiç çatlağım yok ama göğüslerimi ve iç bacağımı atladıgım için oralarda daha öceden başlamıştı hemen oralarada sürmeye başladım..İ
lerlemedi ölece duruyor bakalım..
Mustelayı kullandıgın zaman çok enteresan sabah sürüyorsun akşam bi daha sürmek için açtıgın zaman göbeğini hala nemli oldugunu görüyorsun..
Sadece pahallıı en son 78 TL verdim..
Ciğerim yandı resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?