Canım yeni gördüm msj.
İyyim tatlım,sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
bende ay sonu ayrılıyorum artık
dediğiniz gibi yürümekte ve oturup kalkmakta çok zorlanıyorum
ay sonu işlemlerini yapıp bırakıcam işi
ben de 32. hafta raporu aldım patron sordu ne zaman ayrılıyosun diye haziran sonuna kadar inşallah burdayım bir sıkıntım olmazsa dedim ama pişman oldum sonra beni aradı sana 53 tane villalık bir proje veriyorum dedi gitmeden bunu bitirir öyle gidersin dedi. bişey diyemedim ama çok zorlanırsam doktor izin vermiyor deyip bırakıcam yani son ay yapılacak şey mi başka çizecek kimse yok sanki
kizlar ben de haziranin 2 haftasi da calisip birakiyorum, sicaklardan acayip ayaklarim, bacaklarim ellerim ve kollarim sisiyor
sıcaklar olmasa veya patronlar biraz daha anlayışlı olsa idare edilebilir belki ama
genel olarak patronlarda çok anlayışsızlar
mesela sabahları biraz geç gidilmesine izin verseler veya semt müsaitse bir iki saat yürüyüş için izin verseler bizlerde daha uzun süre çalışabiliriz
yapacak bişey yok ozaman dediğiniz gibi fazla çalışınca ödüllendirmesini bilmiyorlarsa bizlerde haklarımızı kullanıcaz
[zaten son yılların en sıcak yazı olacakmış
kendimizi de düşünmeliyiz
nefes nefese kalıyorum geceleri uyuyamıyorum o halde işe gidiyorum
Canım biliyomusun Karacabey benim memleketim,
hangi okulu istiyosunuz size yardımcı olabilirim.
İnşallah çıkar güzel yerdir.
İnsanları modern,sıkılmazsınız da bursaya da çok yakın bak ilene de sizin adınıza çok sevindim.
Biz de durumumuzu kabullendik vardır unda da bir hayır diimi ama.
Mesela şu anki okulumun ortamında o kadar rahatım ki başka yerde olsam belki formatör öğretmen olmak zorunda kalacaktım ve sabah 8 akşam 5 şeklinde okulda çalışmak zorunda kalıcaktım(bilgisayar öğretmeniyim de)
Oysa burda iki kişiyiz ve diğer arkadaş üniversiteden sınıf arkadaşımız eşimle.İdaremde çok anlayışlı önümüzdeki yıl bebiş gelince yalnızca 15 saat ders vericekler.O arkadaşta formatör olucak.Hiç bi yerde bu iyiliği yapmazlardı bana.
Oğlumla 2 yılımı doya doya rahat rahat geçirebilicem.O yüzden olaya böyle bakıyorum.Allaha çok şükür terör falan olan bir yerde de değiliz.Buralarda da yakın büyük il merkezleri var.Sadece aileme uzak o da gönüller bir olsun görüşülür artık ne yapalım.
Ama sizin memleketimi istemenize sevindim inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.
Olur da tayin çıkarsa mutlaka irtibata geçelim yardımcı olurum.
Hatta yazları gelince görüşürüz yaa tatlım:))
sezencim maaşallah bebişinebizde 31 haftaya girdik kaç kilo çıkıcak merak ediyorum boyu 50-52 normalmiş doğduğunda dimi
kızlar bir de ben grip oldum çok fenayım
kafamı kaldıramadım
geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?