2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar selamlar
bel ağrısından yürüyemiyorum resmen topallıyorum
37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ama
bu hafta izne çıkmaya karar verdim
yani 2 hafta erken

bende ay sonu ayrılıyorum artık
dediğiniz gibi yürümekte ve oturup kalkmakta çok zorlanıyorum
ay sonu işlemlerini yapıp bırakıcam işi

ben de 32. hafta raporu aldım patron sordu ne zaman ayrılıyosun diye haziran sonuna kadar inşallah burdayım bir sıkıntım olmazsa dedim ama pişman oldum sonra beni aradı sana 53 tane villalık bir proje veriyorum dedi gitmeden bunu bitirir öyle gidersin dedi. bişey diyemedim ama çok zorlanırsam doktor izin vermiyor deyip bırakıcam yani son ay yapılacak şey mi başka çizecek kimse yok sanki

canım ben de 7 si demiştim
doktor erken çıkmamı önerdi dedim
fazla çalışana madalya vermiyorlar ya boşver canım

kizlar ben de haziranin 2 haftasi da calisip birakiyorum, sicaklardan acayip ayaklarim, bacaklarim ellerim ve kollarim sisiyor

zaten son yılların en sıcak yazı olacakmış
kendimizi de düşünmeliyiz
nefes nefese kalıyorum geceleri uyuyamıyorum o halde işe gidiyorum

sıcaklar olmasa veya patronlar biraz daha anlayışlı olsa idare edilebilir belki ama
genel olarak patronlarda çok anlayışsızlar
mesela sabahları biraz geç gidilmesine izin verseler veya semt müsaitse bir iki saat yürüyüş için izin verseler bizlerde daha uzun süre çalışabiliriz

nerdee o kadar anlayış
imkansız

yapacak bişey yok ozaman dediğiniz gibi fazla çalışınca ödüllendirmesini bilmiyorlarsa bizlerde haklarımızı kullanıcaz

birde lafa gelince de biz çalışanımızı öyle mağdur etmeyiz
böyle sahip çıkarız vs.vs...

[zaten son yılların en sıcak yazı olacakmış
nefes nefese kalıyorum geceleri uyuyamıyorum o halde işe gidiyorum[/QUOTE]

hic sorma canim ya bende su icinde uyaniyorum acaip terliyorum, ayaklarim ve ellerim ates gibi yaniyor her gece 2-3 defa el ve aykalrimi soguk suyla yikayamazsam uyuyamiyorum, birde her saat basi tuvalate kalkiyorum, yani uyku haram oluyor, en azinda isi birakinca evde uyuyabilirz biraz.Birde hafta sonu annem geliyor ooooohh iyice rahatlarim bu arada flowersun senin annen gelmis gozun aydin canim darisi basima.

yapacak bişey yok ozaman dediğiniz gibi fazla çalışınca ödüllendirmesini bilmiyorlarsa bizlerde haklarımızı kullanıcaz

evet madalya vermiyorlar tabi ama ne kadar fazla dayansak o kadar bebeğimizle fazla zaman geçiririz.doğum sonrasına aktarılıyor sonuçta izinler . ama erken doğum riski var bir de fazla zaman geçiricez derken Allah korusun. ama şu andaki gibi sıkıştırmadan çalıştırsalardı ben max süre dayanırdım ama sıcaklarda yoğun tempo ve sıkıştırılmaya dayanamam sanıyorum ama insan biraz anlayışlı olur yani koca projeyi üstüme yıkmanın manası yok ki durumum belli.. canım sıkıldı çok valla. şimdi sanki onları ortada bırakmışım gibi muamele edecek benim de asabımı bozacak.

[zaten son yılların en sıcak yazı olacakmış
nefes nefese kalıyorum geceleri uyuyamıyorum o halde işe gidiyorum

hic sorma canim ya bende su icinde uyaniyorum acaip terliyorum, ayaklarim ve ellerim ates gibi yaniyor her gece 2-3 defa el ve aykalrimi soguk suyla yikayamazsam uyuyamiyorum, birde her saat basi tuvalate kalkiyorum, yani uyku haram oluyor, en azinda isi birakinca evde uyuyabilirz biraz.Birde hafta sonu annem geliyor ooooohh iyice rahatlarim bu arada flowersun senin annen gelmis gozun aydin canim darisi basima.[/QUOTE]

teşekkür ederim Allah annelerimize sağlık versin çok faydası oldu bana. daha da sıcaklaşacak havalar napçaz bilmiyorum yaa.

Aslında ben de okulumdan ortamımdan çok memnunum.Ama burası ilçe ve biraz sıkıcı.5 yıldır da zaten buradayız.Artık memlekete gidelim istiyoruz.Ayrıca bebek de olacak.Annem bakar en azından memlekette olursak.Karacabey de Bandırma'ya yakın diye yazmayı düşünüyoruz.Olursa görüşürüz ne güzel olur.Samsun'a sık sık gittiğini yazıyorsun.Ben orada okudum üniversiteyi.Çok güzel bir yerdir.En son 2006 yılında gitmiştim arkadaşımın düğününe çok daha gelişmişti.Hele şimdi kim ne kadar gelişmiş güzelleşmiştir.Bu arada özeline msj yazdım.Kendine ve bebeğine çok iyi bak.

sezencim maaşallah bebişinebizde 31 haftaya girdik kaç kilo çıkıcak merak ediyorum boyu 50-52 normalmiş doğduğunda dimi

Evet standart kızlar 49-50 cm.Erkekler de 50-51 civarı oluyor diye duymuştum.Yeter ki sağlıklı olsun.Çok iri de iyi olmuyor.Kıyafet alırken de zorlanırız.Tam yaşının gerektirdiği kiloda ve boyda olsun yeter.Zaten dr. 2500 gr.ı geçse bebek bizim için yeterli kabul ediyoruz dedi.Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…