2010 Temmuz Anneleri : )

Herkez mşıl mşıl uyuyorr... ben yine gece nöbetçisi gibi ayakta boshayallersmile 1 saat yatakta döndüm durdum ve kalktımm mafoldumben

bende iyiyim tşk ederim dün dr. gittik bebeğim 1 hafta geri kalmış beslenmeye dikkat dedi aslında yeterli beslendiğimi düşünüyodum üzüldüm biraz 2000gr şuan 2400-2500 olması lazımmış(

Hatce merhaba canım..Hiiç morelini bozma tatlım büyür bebişinn...

Hadi gözünaydın tatlım...​

maaşallah canımm....Çok nazlı bu bebişler göstermiyorlar kendilerinii...Hayırlısı ile gelsin inş..

Günaydın günaydınnnn....
ılk önce geçmişe bir göz attık öyle geldik bugün...
Çok şükür herşey yolunda...
Bizde dün doktora gittik şükürler olsun haberlerimiz iyii...
Kızım büyümüş gayette iyi dedi doktorumuz...Bu sefer yüzünü gösterdi bize ama uyuyodu mışıl mışıl biraz ağzını hareket ettirdi okadar aynı babası bol yanak olucak benim kızımkaydirigubbakcemile3
Bende bu ay sadece 1,5 kilo almışım onunda yarısından fazlası kızıma gitmiş zaten...
Çok iyi dedi doktorum...Tekrar kan tahlili yaptırdık 1 derece daha yükselmiş sevindik ama yinede devam etmem gerektiğini söyledi..Tekrar yazdı birde yanına ilave oalrak captafer yazdı....
18 hazirana tekrar çağırdı bizi ozaman çatı muayenesi yapıcakmış ve NST ye gireceksin dedi.. bebeğim yerine yerleşmiş çünkü....Hayırlısı ile alırız inş.bebişlerimizi kucaklarımıza...

Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn....

gözünaydın canımm maşallah kuzuna
seninle nerdeyse aynı haftadayız kaç gr olmuş kuzun benim randevu 5 haziranda çokk özledim kızımı
ne güzel 1 ayda 1.5 kilo almışsın
kızlar ben aldıkça alıyorum ya 16 kiloyu yakaladım ama olsun bakalım şurda kaldı 6 haftamız yada 5:)

Saolasın Nurdann...2.130 gr.44 cm.olmuş cnm benim kızım...Olsun onlar sağlıklı olsunlarda verirsin kilolarını...İnş.sende güzel haberlerle gelirsin...

günaydın papatyamm
çok şükür herşeyin iyi olmasına sevindim MAŞALLAH ikinize de
kızının da rahatı yerinde ki mışıl mışlı uyuyo bu kızlar çok mu uykucu ne benim de kızım her gittiğimde uyuyo dr amcası uyandırsın diye uğraşıyo yaramaz bi bıdık biz çıkıyoruz kontrolden zıp zıp maşallah kaydirigubbakcemile3
ne güzel zamanlar bunlar
canım benim az kaldı bebişlerimizi yanımızda sevmemize RABBİM HAYIRLISI İLE TAMAMLASIN... :Saruboceq:

Saolasın Nurdann...2.130 gr.44 cm.olmuş cnm benim kızım...Olsun onlar sağlıklı olsunlarda verirsin kilolarını...İnş.sende güzel haberlerle gelirsin...

Oyyy maşallah kuzuya,
Sen erken bi temmuz annesi olucaksın tatlım hadi bakalım başı çekin.
Biz sonlardayız.

maşallah canımm
inşallah bakalım kilosundan çok kordon olayını merak ediyorum
inşallah kızım çıkarmıştır boynundan kordonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…