2010 Temmuz Anneleri : )

gözünaydın papatyacım kızınada sanada maşallah, kan değerlerinin yükselmesine de sevindim inş. az kaldı kızlarımızı kucağımıza almamıza bende haftaya salı gidicem kızımı görmeye...

Günaydın Linacım...
Çok teşekkür ederiz...Aminn inş..o günleri dört gözle bekliyoruz zaten...
rabbim kimseleri oyalandırmasın o yolda inş..

Oyyy maşallah kuzuya,
Sen erken bi temmuz annesi olucaksın tatlım hadi bakalım başı çekin.
Biz sonlardayız.

Saol canım..inş.öyle olucakk bakalım...İnş.günlerini bekler de gelişimini tamamlar...Doktor da pek duracakmış gibi söylemedi...Siz yolda doğuracaksınız diyor bana...yürüyüş yapıyorum yerimde durmuyorum diye...

maşallah canımm
inşallah bakalım kilosundan çok kordon olayını merak ediyorum
inşallah kızım çıkarmıştır boynundan kordonu

Teşekkür ederiz teyzesi...
inş.sizde de bir problem yoktur çıkmıştır ya kordunu onlar sürekli kıpırdıyorlar..
Merak etme...

Saolasın Sulecik..Bizde çook sevindikk çektiğim sıkıntıya değdi en azından...Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım...

bende haziran itibarıyla doğum iznine ayrılıyorum artık evde olucam rahat rahat keyif yapıcam doğum öncesi:) ama benimde evde internetim yok uzunca bir süre uzak kalıcam sizden.çok uykucu oldum zaten bol bol uyurum evde herhalde boshayallersmile

İnş..canımm dinlenmek gerekiyor zatenn...Birazda kendimize vakit ayırsak fena olmıyacak yani...

şulecik senden nasıl hbr alabileceğiz peki bebeğini ve seni merak içersinde bekleriz
eşinle bi görüşsen eve internet bağlanması hususunda

Dün gece çok kötü oldum kızlar ya...
Bir güzel yattım sonra birden uyandım yutkunamıyorumm boğazım okadar kötü kii nefes alamıyorum tükürüğüm soluk boruma falan mı kaçtı noldu anlamadım.....öksür allah öksürr midem döndü...Boğazlarım tahriş oldu yandıı...Hala da çok iyi değil...Sonra ıhlamur yaptı kayınvalidem içtim biraz toparladım ölüyorum zannettimm....

gecmiş olsun aman kendıne dikkat et basın bıraz daha yüksekte yatmayı denesen belkı yararı olur

arkadaslar sizlere hayırlı günler önce bi kuaför ziyareti sonrada anneme ve doktora gıbı bir planım var ben kactım kendınıze ve bebişlere iyi bakın.hayırlı günler allaha emanet olun:dance:

Aman geçmiş olsun canım yaa.
Oluyo bazen garpi şeyler öyle.

Biz de dün gece ilk defa eşimle yatakları ayırdık çünkü çok deli yatıyo karnıma çarpar diye korkuyorum.
attım adamı yataktankaydirigubbakcemile3
Ama gece yarısı bi uyandım Rüzgar paşa bi hareketli ki sormayın.ama geliyo sandım var ya.Hiç durmuyo alt tarafa baskı yapıp duruyo.Ayy ödüm koptu.
Eşime bağırıyorum diğer odaya duymuyo uykusu çok ağardır zaten.Aha dedim sen adamı atar mısın başına gelicekler bu olur.
En sonunda duyurdum sesimi o da baktı ayy nolmuş buna feci hareketli dedi.
Gece yarısı hastaneye gidelimmi diye oturduk yatakta.
sonra bi baktım geçiveerdi.
Ama korktuk valla.
Oyun oynadı oğlum bizimle dün ggece canı sıkılmış heerhalde.

bu gün tatlı oglumla randevum var sat 4:30 da bakalım doktor tezesı neler soyleyecek

gecmiş olsun aman kendıne dikkat et basın bıraz daha yüksekte yatmayı denesen belkı yararı olur

arkadaslar sizlere hayırlı günler önce bi kuaför ziyareti sonrada anneme ve doktora gıbı bir planım var ben kactım kendınıze ve bebişlere iyi bakın.hayırlı günler allaha emanet olun:dance:

Güzel haberlerinizi bekliyoruz canımm....
Saolasınn...Ya ilk defa böyle birşey olduu çok korktum ne oluyor böyle diye...denemekte fayda var tabiki...

Yaa kızlar akşamları bizim topicte neden kimse olmuyo bakim?
Sessiz sakin kimsesiz teerkedilmiş bi topic oluoruz üzülüyorum yani.
Lütfen evinde neti olanlara sölüyorum ara sıra akşamları gelin şuraya valla en sessiz anne grubu biz oluyoruz söliyim millet yıkılıyo.
Bizim Temmuz anneleri yok meydanda.
Yakışmıyo bize.
Akşamları da girelim.
Hoş ben bu akşam bi arkadaşa gidicem gezmeye ama gelince bakıcam bakalım kimler girmiş.
KAynaşalım yaa hatunlar iş yerinde ne kadar yazılıyo ki zaten evde daha rahat kafayla yazışalım.
Yani naçizane isteğimizdir bu.Estapiti piti.boshayallersmile

maşallah canım!! güzel haberlerine çok sevindim. inşallah sonuna kadar her şey iyi gider.
biz de son gittiğimizde yüzünü gördük biraz. çenesi aynı bana benziyor, burnundan yukarısı da babaya benziyor sanki :) artık bu haliyle doğuyormuş bebekler. ama saçları yoktu,acaba daha çıkma ihtimali var mı yoksa böyle mi doğcak çok merak ediyorum :)
cnm sen ne zaman ayrılmayı düşünüyosun izne?

Canım ultrasonda saçlar görünmezmiş doktorum öyle demişti bana.
Merak etme saçları da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…