- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
İzne ayrılanlar çoğalıyo.
benim gibi 37.haftaya kadar çalışacak olan yok mu?
Yaa kızlar akşamları bizim topicte neden kimse olmuyo bakim?
Sessiz sakin kimsesiz teerkedilmiş bi topic oluoruz üzülüyorum yani.
Lütfen evinde neti olanlara sölüyorum ara sıra akşamları gelin şuraya valla en sessiz anne grubu biz oluyoruz söliyim millet yıkılıyo.
Bizim Temmuz anneleri yok meydanda.
Yakışmıyo bize.
Akşamları da girelim.
Hoş ben bu akşam bi arkadaşa gidicem gezmeye ama gelince bakıcam bakalım kimler girmiş.
KAynaşalım yaa hatunlar iş yerinde ne kadar yazılıyo ki zaten evde daha rahat kafayla yazışalım.
Yani naçizane isteğimizdir bu.Estapiti piti.boshayallersmile
Dün gece çok kötü oldum kızlar ya...
Bir güzel yattım sonra birden uyandım yutkunamıyorumm boğazım okadar kötü kii nefes alamıyorum tükürüğüm soluk boruma falan mı kaçtı noldu anlamadım.....öksür allah öksürr midem döndü...Boğazlarım tahriş oldu yandıı...Hala da çok iyi değil...Sonra ıhlamur yaptı kayınvalidem içtim biraz toparladım ölüyorum zannettimm....
Aman geçmiş olsun canım yaa.
Oluyo bazen garpi şeyler öyle.
Biz de dün gece ilk defa eşimle yatakları ayırdık çünkü çok deli yatıyo karnıma çarpar diye korkuyorum.
attım adamı yataktankaydirigubbakcemile3
Ama gece yarısı bi uyandım Rüzgar paşa bi hareketli ki sormayın.ama geliyo sandım var ya.Hiç durmuyo alt tarafa baskı yapıp duruyo.Ayy ödüm koptu.
Eşime bağırıyorum diğer odaya duymuyo uykusu çok ağardır zaten.Aha dedim sen adamı atar mısın başına gelicekler bu olur.
En sonunda duyurdum sesimi o da baktı ayy nolmuş buna feci hareketli dedi.
Gece yarısı hastaneye gidelimmi diye oturduk yatakta.
sonra bi baktım geçiveerdi.
Ama korktuk valla.
Oyun oynadı oğlum bizimle dün ggece canı sıkılmış heerhalde.
Yaa kızlar akşamları bizim topicte neden kimse olmuyo bakim?
Sessiz sakin kimsesiz teerkedilmiş bi topic oluoruz üzülüyorum yani.
Lütfen evinde neti olanlara sölüyorum ara sıra akşamları gelin şuraya valla en sessiz anne grubu biz oluyoruz söliyim millet yıkılıyo.
Bizim Temmuz anneleri yok meydanda.
Yakışmıyo bize.
Akşamları da girelim.
Hoş ben bu akşam bi arkadaşa gidicem gezmeye ama gelince bakıcam bakalım kimler girmiş.
KAynaşalım yaa hatunlar iş yerinde ne kadar yazılıyo ki zaten evde daha rahat kafayla yazışalım.
Yani naçizane isteğimizdir bu.Estapiti piti.boshayallersmile
Günaydın günaydınnnn....
İlk önce geçmişe bir göz attık öyle geldik bugün...
Çok şükür herşey yolunda...
Bizde dün doktora gittik şükürler olsun haberlerimiz iyii...
Kızım büyümüş gayette iyi dedi doktorumuz...Bu sefer yüzünü gösterdi bize ama uyuyodu mışıl mışıl biraz ağzını hareket ettirdi okadar aynı babası bol yanak olucak benim kızımkaydirigubbakcemile3
Bende bu ay sadece 1,5 kilo almışım onunda yarısından fazlası kızıma gitmiş zaten...
Çok iyi dedi doktorum...Tekrar kan tahlili yaptırdık 1 derece daha yükselmiş sevindik ama yinede devam etmem gerektiğini söyledi..Tekrar yazdı birde yanına ilave oalrak captafer yazdı....
18 hazirana tekrar çağırdı bizi ozaman çatı muayenesi yapıcakmış ve NST ye gireceksin dedi.. bebeğim yerine yerleşmiş çünkü....Hayırlısı ile alırız inş.bebişlerimizi kucaklarımıza...
Canım ultrasonda saçlar görünmezmiş doktorum öyle demişti bana.
Merak etme saçları da vardır.
Ben çalışmayı düşünüyorum bakalım inşallah bir sorun çıkmazda çalışabilirim diye düşünüyorum. 5 hafta doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı geliyor bana..Artık sıkarım dişimi 5 hafta daha..Haziran sonu gibi bırakırım inşallah...:Saruboceq:
Canım ultrasonda saçlar görünmezmiş doktorum öyle demişti bana.
Merak etme saçları da vardır.
şulecik senden nasıl hbr alabileceğiz peki bebeğini ve seni merak içersinde bekleriz
eşinle bi görüşsen eve internet bağlanması hususunda
İnşallah çalışırız canım ben de haziran sonuna kadar çalışmak istiyorum Allah yardımcımız olsun.
annem de gelicek okullar kapanınca sadee okula gidicem ev işlerini devredince rahatlarım.
Zaten seminer dönemimiz oluyo bizim sabah 9 öğlen 12çalışıyoruz son hafta öyle olucak rahat geçeer inşallah.
gözükmez olurmu ya ben bi önceki gittiğimde saçlarını gösterdi doktorum
çok az ama görünüyo sonuçta:) benim kızım saçlı olucak galiba:)
Senin son hafta iyiymiş 9-12 valla.:lepi: Benim ki normal mesai .:dilcikar:
Yaa ne bilim ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde saç olacak yerler kapkara görünüyordu,ben de baya saçlı baksanıza dedim,doktorum onlar görünmez orası sadece rahim için karartı olarak görünüyo demişti.
ben 27. haftamdı en son gittiğimde tüy şeklinde gösterdi saçlarını karartı gibi gözükmüyo zaten eğer dört boyutlu ultrasona giriyorsan canım baya belli oluyo ince ince saçlar ama her çocuk saçlı doğmuyo tabi bazıları kel bebek oluyo ben çok seviyorum kel bebekleri ama benim kızımda çok az da olsa saçlı olduğunu gördük:)
maşallah canım!! güzel haberlerine çok sevindim. inşallah sonuna kadar her şey iyi gider.
biz de son gittiğimizde yüzünü gördük biraz. çenesi aynı bana benziyor, burnundan yukarısı da babaya benziyor sanki :) artık bu haliyle doğuyormuş bebekler. ama saçları yoktu,acaba daha çıkma ihtimali var mı yoksa böyle mi doğcak çok merak ediyorum :)
cnm sen ne zaman ayrılmayı düşünüyosun izne?
İzne ayrılanlar çoğalıyo.
benim gibi 37.haftaya kadar çalışacak olan yok mu?
canım dikkat et kendine geçmiş olsunnn :1hug:
canım gözün aydın maşallah bebişine ne güzel büyümüş bizim sıpa gibi küçük kalmayacak:))
Yaa bak şimdi çok merak ettim evde cdmiz duruyo gidince bi bakayım en iyisi.
İnce incce haa bakalım görecekmiyim bir şey.
bak bakalım rüzgar bey saçlımı yoksa kel bebekmi:) bu arada sarışın çocuklar saçsız oluyo genelde belki rüzgar bey sarışın olucaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?