2010 Temmuz Anneleri : )

ızne ayrılanlar çoğalıyo.
benim gibi 37.haftaya kadar çalışacak olan yok mu?

İzne ayrılanlar çoğalıyo.

Ben çalışmayı düşünüyorum bakalım inşallah bir sorun çıkmazda çalışabilirim diye düşünüyorum. 5 hafta doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı geliyor bana..Artık sıkarım dişimi 5 hafta daha..Haziran sonu gibi bırakırım inşallah...:Saruboceq:

ben çok uykucu oldum fıstık ya. o yüzden yemek yiyince hemen uzanıyorum. sonra zor zar kalkıp nefes egzersizlerini yapmaya çalışıyorum. baaazen yürüyüşe çıkıyorum. sonra da uykuya.. akşamları o yüzden bilgisayarı bile açmıyorum. işteyken ne kadar girebilirsem..neyseki bu ara işlerimi devretmeye başladım da rahatladım biraz, sık girebiliyorum foruma. burda sohbet çok keyifli hakkaten.

canım dikkat et kendine geçmiş olsunnn :1hug:

maşallah maşallah oğluşuna ne enerji varmış annesi yandın bence,doğunca da geceleri oynamak için kalkarsa nasıl baş edeceksin dimi ALLAHIM esirgesin

bende çok akşam bakınıyorum kimse olmuyo dediğin gb çalışan bayanlar daha rahat yazışa bilmesi ve kaynaşa bilesi için akşamları da girilmeli sana katılıyorum şekerr olumunekankayizsmile

canım gözün aydın maşallah bebişine ne güzel büyümüş bizim sıpa gibi küçük kalmayacak:))

Canım ultrasonda saçlar görünmezmiş doktorum öyle demişti bana.
Merak etme saçları da vardır.

hadi yaa. eşim saçları yok galiba deyince doktor da evet saçsız ama bu haftalarda çıkar zaten demişti. tuhaf geldi bana da öyle deyince. çok merak ediyorum kızımı!! daha 5 hazirana çok varrr..

İnşallah çalışırız canım ben de haziran sonuna kadar çalışmak istiyorum Allah yardımcımız olsun.
annem de gelicek okullar kapanınca sadee okula gidicem ev işlerini devredince rahatlarım.
Zaten seminer dönemimiz oluyo bizim sabah 9 öğlen 12çalışıyoruz son hafta öyle olucak rahat geçeer inşallah.

Senin son hafta iyiymiş 9-12 valla.:lepi: Benim ki normal mesai .:dilcikar:

gözükmez olurmu ya ben bi önceki gittiğimde saçlarını gösterdi doktorum
çok az ama görünüyo sonuçta:) benim kızım saçlı olucak galiba:)

Yaa ne bilim ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde saç olacak yerler kapkara görünüyordu,ben de baya saçlı baksanıza dedim,doktorum onlar görünmez orası sadece rahim için karartı olarak görünüyo demişti.

Senin son hafta iyiymiş 9-12 valla.:lepi: Benim ki normal mesai .:dilcikar:

evet o hafta bi gelse en çok onu bekliyorum.
İş de olmuyo muhabbet sohbet arkadaşlarla.
Hele bi de ben bu haldeyken bana hiç iş vermezlerkaydirigubbakcemile2

ben 27. haftamdı en son gittiğimde tüy şeklinde gösterdi saçlarını karartı gibi gözükmüyo zaten eğer dört boyutlu ultrasona giriyorsan canım baya belli oluyo ince ince saçlar ama her çocuk saçlı doğmuyo tabi bazıları kel bebek oluyo ben çok seviyorum kel bebekleri ama benim kızımda çok az da olsa saçlı olduğunu gördük:)

Yaa bak şimdi çok merak ettim evde cdmiz duruyo gidince bi bakayım en iyisi.
İnce incce haa bakalım görecekmiyim bir şey.

Çok saol Froyacım...inş..tek isteğim o zaten sağlıcakla kucaklarımıza almak bebişlerimizi...Ayy aynen ya bizimde öyle doktorumda çenesi sana benziyor bunun diyor..Kalan kısmı babamızz oda dört köşe oluyor tabizemuszemusEvey bu halleri doğdukları zaman gibiymiş aynı benimkide öyle söyledi..
Ben aslında izne ayrıldımzemuszemus32.haftamda raporumu aldım.Ama bizim kendi işimiz olduğu için gelebildiğim yere kadar gelmek zorundayım maalesef canımmkafamçokkarıştı

İzne ayrılanlar çoğalıyo.

Bende çalışıyorum tatlım raporumu aldım ama kendi işimiz olduğu için devamm...

canım dikkat et kendine geçmiş olsunnn :1hug:

Saolasın Linacım...

canım gözün aydın maşallah bebişine ne güzel büyümüş bizim sıpa gibi küçük kalmayacak:))

Teşekkürler Hatce39...Büyüyorlar yaa...Öyle düşünme benmki ile arasında çok bişey yok ki hem belli olmaz bir bakarsın tosuncuk olmuş annesii...

Yaa bak şimdi çok merak ettim evde cdmiz duruyo gidince bi bakayım en iyisi.
İnce incce haa bakalım görecekmiyim bir şey.

bak bakalım rüzgar bey saçlımı yoksa kel bebekmi:) bu arada sarışın çocuklar saçsız oluyo genelde belki rüzgar bey sarışın olucaktır...

bak bakalım rüzgar bey saçlımı yoksa kel bebekmi:) bu arada sarışın çocuklar saçsız oluyo genelde belki rüzgar bey sarışın olucaktır...

Bilmiyorum ki eşim de ben de açık tenliyiz ama saçlar koyu iikimizinde.
Ayy yaa çok merak ettim.
KArdeşime benzerse erkek kardeşim hafif saçlı doğmuştu çok güzel bi bebekti.
Erkek dayıya derler ya ona benzemesini çok istiyorum.

Bu arada hafta sonuu gezerken bi bebek gördük 1,5 aylıkmış ama nasıl saçlı hem kapkara hem upuzun hem de öyle çoktu ki yüz görünmüyo nerdeyse.
Recep İvedik gibi.
Aman dedim bu ne içimden bi de sevimli ki ama görmeyin.
Kimisi kel doğar kimisi böyle tarzan gibi.
Ayy sağlıklı olsunlarda saç maç önemli diil.

Acıktım bbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn:))cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…