Bilmiyorum ki eşim de ben de açık tenliyiz ama saçlar koyu iikimizinde.
Ayy yaa çok merak ettim.
KArdeşime benzerse erkek kardeşim hafif saçlı doğmuştu çok güzel bi bebekti.
Erkek dayıya derler ya ona benzemesini çok istiyorum.
Bu arada hafta sonuu gezerken bi bebek gördük 1,5 aylıkmış ama nasıl saçlı hem kapkara hem upuzun hem de öyle çoktu ki yüz görünmüyo nerdeyse.
Recep İvedik gibi.
Aman dedim bu ne içimden bi de sevimli ki ama görmeyin.
Kimisi kel doğar kimisi böyle tarzan gibi.
Ayy sağlıklı olsunlarda saç maç önemli diil.
benimkindede saç gözükmüyor sempatiksalakcinni
kızlar benim gibi sırt ağrısından çeken var mı ? mahvedecek beni bu ağrı. şuan yok ama heran başlayabilir artık eşime masaj yaptıra yaptıra onada söylemeye çekinir oldum. cuma günü doktora gidicem o zaman artık ilaç mı vercek ne yapacaksa yapsın ben bu sırt ağrısından ölmeden
benimkindede saç gözükmüyor sempatiksalakcinni
kızlar benim gibi sırt ağrısından çeken var mı ? mahvedecek beni bu ağrı. şuan yok ama heran başlayabilir artık eşime masaj yaptıra yaptıra onada söylemeye çekinir oldum. cuma günü doktora gidicem o zaman artık ilaç mı vercek ne yapacaksa yapsın ben bu sırt ağrısından ölmeden
ben yemeğe gidiyorum kızlar afiyet olsunn...
Ahhh canım yazık sana yaa sürekli sırtım ağrıyo diyosun snei başka bişi yazarken görmedim demekki çok ağrıyo.
Ara sıra bende de oluyo ama bu kadar fazla diil.Yorulunca falan oluyo ben de normalde de olurdu zaten.
Sırt egzersizleri yapmaya çalışsan.
Doktoruna sor tabi çekme böyle inşallah bi çaresi vardır.
Bi de ben okulda oturduğum sandalyeye sırt yastığı aldım belimi sırtımı kavrıyo o da beni çok rahat ettiriyo.
Ne de olsa günümüzün çoğu işyerlerinde geçiyor.
iyiyim ben de.nasıl gidiyo oğlun nasıl iyi mi?
Su iç tuvalette git,Su iç tuvalette git,
Öfffffffff bıktım yaz gelsin yaz gelsin alın işte yaz geldi.
Napçaz biz şimdi?
nası yaa bebek 1 haftada 500 gr alırmıymış
saçmalamasın dr
ozaman bizim 6 hafta sonra 5-6 kilo doğar bebişlerkafamçokkarıştı
canım bence gayet normal bebeğinin kilosu
selam arkadaşlar..yürümekte çok zorlanıyorum artık..yattığım yerde sağa sola dönerken de..sanki bacaklarım ikiye ayrılıcakmış gibi geliyor..geceleri uykusuzum..nefes alma güçlüğü çekmeye başladım..
Ohhh yemeğe gidioruz bizdeeeeeeeeeeee...
ArkadaŞlar merhaba hepİnİzİn allah yardımcısı olsun bebeĞİm 33+3 gÜnlÜk artık son gÜnlerİmİzİ yaŞıyoruz
merhaba canım hoşgeldin eet artık son günlerimiz inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza
saol cnm inşallah yalnız size bir sorum var cnm yaa bugün benim sancım oluyo 1 ila 2 saat arayla giriyo doktorum geçen hafta açılmam olduğunu söylemişti çok korkmaya başladım sizde de bu haftalarda oluyomu bu sancılar
yalancı doğum sancıları oluyo arada bana ama senin açılman varmış bence doktorunu aramalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?