İzne ayrılanlar çoğalıyo.
benim gibi 37.haftaya kadar çalışacak olan yok mu?
slm güsel temmuz anneleri bizimde pztsi kontrolümüz vardı oğluşum 1.600 kg olmuş doktor çok iyi dedi asıl bu haftalardan sonra alıcak dedi geçen ay oğlum tersti ama artık durması gerektiği duruşa dönmüş :) ama ilk ultrason kağıtlarımı istedi doktor oğlum 34 haftalık gözüküyo çünkü bi kontrol etmek istedi doktor bidaha ki kontrol bi ay sonra genelde herkesin kontrolü 2 haftaya düşmüş ama bizim yine bi ay sonraya:
bence de iyi ama bazıları küçük olduğunu söylüyo ya anlamıyorum. bu arada boyu kaç canım?
benim oğlum 1600gr iken 35 cm di.
napıyorsunuz bakayım burda:)????????*
boyu 35 cm çok iyi ölçüler dedi doktor bencede gayet iyi burda bazen okuyunca insan kafasını takabiliyo herkesin bebeği farklı ölçülerde oluyo nedense kilolu yada uzun olunca daha sağlıklıymış gibi hissediyorus halbuki alakası yok bi ay çok iyi kilo alıp diğer az alabiliyo beb,işlerimiz sağlıklı olmasının kiloyla hiçbi ilgisi yok aksine zayıf doğan bebek daha tombul büyüyo mesela ben 4 kilo doğmuşum ama zayıf büyümüşüm ama abim 2.500 kg doğmuş ve çok tombul büyümüştü
napıyorsunuz bakayım burda:)????????*
bende senin gibi düşünüyorum şekerim.
sağlıklı doğsunlar da gerisi boş
bende senin gibi düşünüyorum şekerim.
sağlıklı doğsunlar da gerisi boş
Günaydın günaydınnnn....
İlk önce geçmişe bir göz attık öyle geldik bugün...
Çok şükür herşey yolunda...
Bizde dün doktora gittik şükürler olsun haberlerimiz iyii...
Kızım büyümüş gayette iyi dedi doktorumuz...Bu sefer yüzünü gösterdi bize ama uyuyodu mışıl mışıl biraz ağzını hareket ettirdi okadar aynı babası bol yanak olucak benim kızımkaydirigubbakcemile3
Bende bu ay sadece 1,5 kilo almışım onunda yarısından fazlası kızıma gitmiş zaten...
Çok iyi dedi doktorum...Tekrar kan tahlili yaptırdık 1 derece daha yükselmiş sevindik ama yinede devam etmem gerektiğini söyledi..Tekrar yazdı birde yanına ilave oalrak captafer yazdı....
18 hazirana tekrar çağırdı bizi ozaman çatı muayenesi yapıcakmış ve NST ye gireceksin dedi.. bebeğim yerine yerleşmiş çünkü....Hayırlısı ile alırız inş.bebişlerimizi kucaklarımıza...
valla denizcim ben yeni katıldım sabahtan beri geçmişi okuyordum iş arasında kaçamak yaparaktan kaydirigubbakcemile3
Bi işler karıştırıyomuşuz gibi sormuşsun haa.
Bişi yaptığımız yok kız masum masum muhabbet:))
Asıl sen ne yapıosun evde tail tatil ohhhhhhhhhh keyif yap bakalım
aynen öle canım ama benim oğluşum 34 haftalık gözüküyo aslında başından beri hep bi kaç hafta önden gidiyo bu doğum tarihini etkiliyomu bunları hep sorucam doktora ama hep unutuyorum çıkınca aklıma geliyo:)
Ben doğum tarihini etkilemez diye biliyorum ama sen yine sor doktoruna..
yani bebek kilolu diye, hesaplanan tarihten önce doğar ya da ona göre önce sezeryana alınır diye birşey yok benim bildiğim...
Herkes yine kaçmış...
yatılı misafir kabul etmiyorum canım ettikte ne oldu bu güne kadar kimse memnun olmuyo nasısa
ben burdayım 40 dk .daha
Sonra eve gidicem
misafirim var yinee(((((((((
Kafayı yiyeceğim yatılı yine.
Yaa 1 ayda 3 yatılı misafir ağırladım yaa bıktım yaaaaaaaaaaaaa.Töbe töbe.
Halime bakmadan geliyolar yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Bu defa da eşimin halası.
Tek bi kadın ama ne olursa olsun misafir misafirdir işte.
Yemek yapıcam akşama geliyo.Öff ne yapıcam onu da bilmiyorum ama çok uğraştıracak bişiler olmayacağı kesin.
6 saat derse girdim öğlen arasında da idareden işverdiler eve gidip uzanamadım ayaklarım davul gibi.
Pat diye çıkan bi misafir.
Yaa deli olmak içten diil.
misskapris ne yemeği yapmayı düşünüyorsun bakayım....CADIARZU
Yaa hiç bir fikrim yokk
Fikir versenize bana kızlar.
yatılı misafir kabul etmiyorum canım ettikte ne oldu bu güne kadar kimse memnun olmuyo nasısa
ben burdayım 40 dk .daha
Sonra eve gidicem
misafirim var yinee(((((((((
Kafayı yiyeceğim yatılı yine.
Yaa 1 ayda 3 yatılı misafir ağırladım yaa bıktım yaaaaaaaaaaaaa.Töbe töbe.
Halime bakmadan geliyolar yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Bu defa da eşimin halası.
Tek bi kadın ama ne olursa olsun misafir misafirdir işte.
Yemek yapıcam akşama geliyo.Öff ne yapıcam onu da bilmiyorum ama çok uğraştıracak bişiler olmayacağı kesin.
6 saat derse girdim öğlen arasında da idareden işverdiler eve gidip uzanamadım ayaklarım davul gibi.
Pat diye çıkan bi misafir.
Yaa deli olmak içten diil.
[/QUOT
inanmıyorum canım ya ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN :Saruboceq: ne kadar da düşüncesizce bir davranışlmaz: yani hamile bir bayansın çalışıyorsun üstelik son zamanlar seni onlar ağırlamalı ya da hiç zahmet edip gelmemeliler yazık sana da bebişe de..elinden geldiğince rahat olmaya özen göster bebeğin ve sen herşeyden daha önemlisiniz... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?