2010 Temmuz Anneleri : )

selaaaam

İzne ayrılanlar çoğalıyo.
benim gibi 37.haftaya kadar çalışacak olan yok mu?

ben de çalışmayı düşünüyorum canım dayanabilmeyi çok istiyorum. tek derdim sıcaklar :umursamaz:

bence de iyi ama bazıları küçük olduğunu söylüyo ya anlamıyorum. bu arada boyu kaç canım?
benim oğlum 1600gr iken 35 cm di.

bence de iyi ama bazıları küçük olduğunu söylüyo ya anlamıyorum. bu arada boyu kaç canım?
benim oğlum 1600gr iken 35 cm di.

boyu 35 cm çok iyi ölçüler dedi doktor bencede gayet iyi burda bazen okuyunca insan kafasını takabiliyo herkesin bebeği farklı ölçülerde oluyo nedense kilolu yada uzun olunca daha sağlıklıymış gibi hissediyorus halbuki alakası yok bi ay çok iyi kilo alıp diğer az alabiliyo beb,işlerimiz sağlıklı olmasının kiloyla hiçbi ilgisi yok aksine zayıf doğan bebek daha tombul büyüyo mesela ben 4 kilo doğmuşum ama zayıf büyümüşüm ama abim 2.500 kg doğmuş ve çok tombul büyümüştü

bende senin gibi düşünüyorum şekerim.
sağlıklı doğsunlar da gerisi boş

bende senin gibi düşünüyorum şekerim.
sağlıklı doğsunlar da gerisi boş

aynen öle canım ama benim oğluşum 34 haftalık gözüküyo aslında başından beri hep bi kaç hafta önden gidiyo bu doğum tarihini etkiliyomu bunları hep sorucam doktora ama hep unutuyorum çıkınca aklıma geliyo:)

gözün aydın şekerrrr......prensesin iyi olmasına sevindim..

valla denizcim ben yeni katıldım sabahtan beri geçmişi okuyordum iş arasında kaçamak yaparaktan kaydirigubbakcemile3

Ay valla ara sayfaları okumak da ayrı bir çaaba gerektiriyor..
Arada kaçırdığım çok şey vardır mutlaka kimse kusurabakmasın lütfen..:kedi:

Umarım herkes iyidir..

Ayşeçınar çok ağırlaştım yazmış..Normal canım ya 2 tane taşıyorsun..Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sabırrr...:lepi:

Justreadar da doğurmuş yazmışsınız hadi hayırlsı bakalım Allah hayırlı uzun ömür versin..

Bi işler karıştırıyomuşuz gibi sormuşsun haa.
Bişi yaptığımız yok kız masum masum muhabbet:))

Asıl sen ne yapıosun evde tail tatil ohhhhhhhhhh keyif yap bakalım

valla keyfim yerinde çok şükür..

kafama göre takılıyorum valla, yürüyüşler, gezmeler,sempatiksalakcinni bazen evde tembellikler sempatiksalakcinniderken akşam nasıl oluyor anlamıyorum..bilmiyorumkismile:lepi:

Ben doğum tarihini etkilemez diye biliyorum ama sen yine sor doktoruna..

yani bebek kilolu diye, hesaplanan tarihten önce doğar ya da ona göre önce sezeryana alınır diye birşey yok benim bildiğim...

Ben doğum tarihini etkilemez diye biliyorum ama sen yine sor doktoruna..

yani bebek kilolu diye, hesaplanan tarihten önce doğar ya da ona göre önce sezeryana alınır diye birşey yok benim bildiğim...

benim sat 17 ekim ama doktor ilk ay ultrasonlarıma bakıcak acaba üstüne görmemi olmuştur diye bakalım bi ay sora öğrenicem artık..benim için doğru duruşa dönmesi önemliydi çünkü normal doğum istiyorum çok şükür ki dönmüş :):):)

Herkes yine kaçmış...

ben burdayım 40 dk .daha
Sonra eve gidicem
misafirim var yinee(((((((((
Kafayı yiyeceğim yatılı yine.
Yaa 1 ayda 3 yatılı misafir ağırladım yaa bıktım yaaaaaaaaaaaaa.Töbe töbe.
Halime bakmadan geliyolar yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Bu defa da eşimin halası.
Tek bi kadın ama ne olursa olsun misafir misafirdir işte.
Yemek yapıcam akşama geliyo.Öff ne yapıcam onu da bilmiyorum ama çok uğraştıracak bişiler olmayacağı kesin.
6 saat derse girdim öğlen arasında da idareden işverdiler eve gidip uzanamadım ayaklarım davul gibi.
Pat diye çıkan bi misafir.
Yaa deli olmak içten diil.

yatılı misafir kabul etmiyorum canım ettikte ne oldu bu güne kadar kimse memnun olmuyo nasısa

yatılı misafir kabul etmiyorum canım ettikte ne oldu bu güne kadar kimse memnun olmuyo nasısa

Kabul etmiyorum diye bişey yok ki.
eşimi aramış ben geliyorum saat 7de beni alırmısın.
Burda başka aakrabaları da var aslında ve biri rahatsız onu ziyarete geliyolar en rahat bizim evmiş biz de rahat ediyolarmış bizde kalıyolar.
Ne diyeeceksin gelme denmez ki.
Yaa sevmediğim biri değil aslında ama şu anda misfir havamda diilim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…