kimse yokmu?bilmiyorumkismile
kızlar öğle arasında mudoya gittim. penye etekler vardı beli lastikli. small bile oldu valla, o kadar da rahat ki. çok beğendim. bir de önden düğmeleri olan body aldım atlet şeklinde. emzirmesi kolay olur düğmelerinden dolayı. rengi de hoşuma gitti, civciv sarısı :)
para harcadım geldim yani :) sonra da aç olduğum için paket bir şeyler yaptırdım. 2 gündür fast food yiyorum öğlenleri. bu gidişle aldığım şeyleri giyemicem yakında :umursamaz:
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
merhabalar.
merhaba herkese.
sabahtan beri internetim problemliydi. yeni halloldu.
nasılsınız bakalım görüşmeyeli :ecrin_bebek:
bız ıyıyız cok sükür nazo.nst cekıldım bende sabah berı hastanedeyım ayaklarım sıstı.sen nasılssın?
çok geçmiş olsun canım, şişlikler zorluyor ya gerçekten. benimde ayak bileklerimde şişlik var ağrı yapıyor.
nst iyi çıkmıştır herhalde ? bir sorun yok değil mi?
merhabalar!! iyiyiz, bi yaramazlık yok. tek sorunum sıcakta çalışmak. bir de öğlen yemeği fazla kaçırdığım için midem çok şiş,rahatsız etti.
siz nasılsınız?
merhabalar!! iyiyiz, bi yaramazlık yok. tek sorunum sıcakta çalışmak. bir de öğlen yemeği fazla kaçırdığım için midem çok şiş,rahatsız etti.
siz nasılsınız?
ıı canım cok sükür ama pazartesı gene cekılcek.
teşekkürler fıstık
aslında artık kıyafet almak istemiyodum, hepsi kalıcak çünkü ama bedeni s olunca sonra da giyerim diyerek dayanamadım :)
merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?