2010 Temmuz Anneleri : )

nazocum benım burdakı doktorum bebekte gelısım gerılıgı var dedı bızde kayserıde bır profa gıttık oda yok dedı bebek gayet normal dedı.burdakı suyun az dıyor orda öyle bısey yok dedı.burdakı sık nst görmek ıstıyor doktor degostıremıyoruz nedenı su doktor cok yakın arkadsımız valla arada kaldık yanii

düşünme fazla canım. herşeyin hayırlısı....
zaten senin epey az kaldı baksana.. a.s
maşallah

bende hamılelıĞımde bır pantolon aldım kızlar yalnız sonra gıyemıycem dıye almadım bırde ıkı gÖmlek ama o hamıle gÖmleklerını hıÇ gıymedım gıyınce gÖbeyım normalden fazla bÜyÜk duruyo 9 aylık gıbı kocaman sankı herkez bana bakıyo onedenle Üzerıne normal kıyafet gıyıyorum pantalonun

canım teşekkürler bende iyiyim. evde yavaş yavaş iş yapmaya çalışıyorum. bir odayı süpürüp yarım saat dinleniyorum kaydirigubbakcemile3

nazocum bende öyle ama süpürmeye karar verene kadar 1 saat geçiyor aslında normalde titizimdir ama daha önce düşük yaptım bu hamileliğimde hareketsiz kalmaktan üşengeçin biri olup çıktım herşeyi yapan biri olsa çevremizde ütü yemek

şu sıralar bana da herkes göbişime bakıyor gb geliyor kocaman oldummm :CüvCüv:
herkes bu haftamı doğum diyor?????? :bbo:

kızlar merhaba bende 2009 temmuz annesiyim şöyle yazılarınızı okudum ne güzel geçen sene bende siz gibiydim o geldi aklıma birden hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler olsun Allah sağ salim yavrucuklarınıza kavuştursun sizleride ben gibi aminnn inşallah merak ettikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım

canım ne güzel sen meleğine kavuşmuşsun darısı bizim başımıza normal mi oldu doğum sezeryan mı?
:CüvCüv:

sezeryandı linacım ben 36 haftalık doğum yaptın gebelik zehirlenmesi bide hipertansiyon oluştu bende 6. aydan sonra

bugün balık günümüz ...
valla içim dışım balık oldu . doktorum haftada 3e çıkardı balığı sempatiksalakcinni

nefertiti korkma canım ya...
gerçi normal biliyorum ama düşünme sen yine de fazla...

aklıma getırmeyım dıyorum rüyama gırıyor valla.mılyonlarca kadın normal dogum derken ben neden sezeryan olayım dıyorum bıde ama ınsan tırsık olunca kan aldırmadan bıle korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…