kızlar oya hakkında bilgisi olan var mı?
son haberler ne?
nazocum benım burdakı doktorum bebekte gelısım gerılıgı var dedı bızde kayserıde bır profa gıttık oda yok dedı bebek gayet normal dedı.burdakı suyun az dıyor orda öyle bısey yok dedı.burdakı sık nst görmek ıstıyor doktor degostıremıyoruz nedenı su doktor cok yakın arkadsımız valla arada kaldık yanii
kolay gelsin canım, yormadan kendini..canım teşekkürler bende iyiyim. evde yavaş yavaş iş yapmaya çalışıyorum. bir odayı süpürüp yarım saat dinleniyorum kaydirigubbakcemile3
canım teşekkürler bende iyiyim. evde yavaş yavaş iş yapmaya çalışıyorum. bir odayı süpürüp yarım saat dinleniyorum kaydirigubbakcemile3
bende hamİlelİĞİmde bİr pantolon aldım kızlar yalnız sonra gİyemİycem dİye almadım bİrde İkİ gÖmlek ama o hamİle gÖmleklerİnİ hİÇ gİymedİm gİyİnce gÖbeyİm normalden fazla bÜyÜk duruyo 9 aylık gİbİ kocaman sankİ herkez bana bakıyo onedenle Üzerİne normal kıyafet gİyİyorum pantalonun
kızlar merhaba bende 2009 temmuz annesiyim şöyle yazılarınızı okudum ne güzel geçen sene bende siz gibiydim o geldi aklıma birden hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler olsun Allah sağ salim yavrucuklarınıza kavuştursun sizleride ben gibi aminnn inşallah merak ettikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım
saol sevtapcım.bızıde korku kapladı.
şu sıralar bana da herkes göbişime bakıyor gb geliyor kocaman oldummm :CüvCüv:
herkes bu haftamı doğum diyor?????? :bbo:
neden canım korkun
nefertiti korkma canım ya...
gerçi normal biliyorum ama düşünme sen yine de fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?